Skvělé recepty na vaječné omelety k snídani i k večeři
Zdroj: Vejce na 100 způsobů
Skvělé recepty na vaječné omelety k snídani i k večeři
Zdroj:
Vejce na 100 způsobů
Příprava vaječné omelety patří k základním kuchařským dovednostem. Skutečně to není žádná věda, důležité je omeletu nepřevařit, ale nechat ji lehce tekutou, aby zůstala vláčná a šťavnatá.
Klasickou omeletu si vychutnáte samotnou, ale jde si s ní dost zásadně pohrát přidáním dalších surovin. Hodí se šunka, hrášek, špenát, čerstvé i tvrdé sýry, bylinky, do omelety zkrátka můžete schovat spoustu dalších ingrediencí. Takovou vylepšenou omeletu můžete servírovat nejen k snídani, ale i jako lehkou, a přesto výživnou večeři.
Inspirujte se našimi recepty na omelety z celého světa: