Suroviny
Postup přípravy
- V rendlíku přiveďte vodu k varu. Opatrně pomocí lžíce vložte vajíčka a vařte je natvrdo 8 minut.
- Poté je zchlaďte ve studené vodě. Mezitím rajčata rozpulte a nakrájejte na plátky.
- Přendejte do větší mísy, přebytečnou tekutinu z rajčat slijte.
- Vychlazená vajíčka oloupejte a nakrájejte také na plátky, jarní cibulku na kolečka, šunku na plátky, hermelín na menší kostičky a parmazán nahrubo nastrouhejte.
- Vše přendejte do mísy. Dochuťte majonézou, solí, pepřem a přidejte nasekanou pažitku.
- Promíchejte a nechte v ledničce ideálně do druhého dne uležet. Podávat můžete s pečivem, třeba s klasickým rohlíkem.
Vyzkoušejte také klasický rajčatový salát s řervenou cibulí podle návodného videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE: Rajčatový salát s červenou cibulkou