Suroviny
- cherry rajčátka nakrájená na čtvrtiny 16 ks
- mladé lusky cukrového hrášku, očištěné a rozpůlené 200 g
- cuketa nastrouhaná na tenké nudličky 1 ks
- mrkev nastrouhaná na tenké nudličky 1 ks
- thajská rybí omáčka 2 lžíce
- rýžový ocet 1 lžíce
- sladká chilli omáčka 2 lžičky
- čerstvě vymačkaná šťáva z 1/2 limetky
- pražené drcené arašídy 50 g
- čerstvé listy thajské bazalky na ozdobu 1 hrst
Postup přípravy
- V servírovací nádobě smíchejte dohromady cherry rajčátka, hrachové lusky, cuketu a mrkev.
- Thajskou rybí omáčku smíchejte s octem, sladkou chilli omáčkou a citronovou šťávou a výsledným dresinkem zalijte salát.
- Přimíchejte arašídy, ozdobte listy thajské bazalky a ihned podávejte.