Hodně domácí

Pomazánka z mungo fazolek se sýrem

Moje hodnocení
6x

Říkáme to pořád, pomazánky jsou prostě neskutečně vděčné. Dnes pro vás máme jednu trochu nevšední, ale velmi chutnou variantu, která spojuje populární mungo fazolky a sýr. Ozvláštněte své chlebíčky novou chutí.

1 porce
30 minut

Suroviny

Nakládaný sýr

Postup přípravy

  1. Den předem, nebo aspoň 4 hodiny, si namočte fazolky.
  2. Uvařte doměkka a sceďte vodu. Všechny suroviny dejte do mísy, nastrouhejte sýr, prolisujte česnek, nakrájejte cibuli.
  3. Tyčovým mixérem vše trochu rozmixujte. Nemusíte mixovat úplně na kaši, nevadí, když je fazolka občas přiznaná.
  4. A aby toho nebylo málo, tak jsem naložila sýr s bílou plísní do směsi olivového oleje, česneku, čubrice a soli.
  5. Postup je takový, že utřete česnek se solí, zalijete olivovým olejem, přidáte čubricu, nebo můžete i provensálské koření a do této směsi vložíte nakrájený sýr.
  6. Stačí marinovat přes noc.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Hodně domácí


Přečtěte si také

Recepty