Pomazánka z mungo fazolek se sýrem
Zdroj: Hodně domácí
Pomazánka z mungo fazolek se sýrem
Zdroj:
Hodně domácí
Říkáme to pořád, pomazánky jsou prostě neskutečně vděčné. Dnes pro vás máme jednu trochu nevšední, ale velmi chutnou variantu, která spojuje populární mungo fazolky a sýr. Ozvláštněte své chlebíčky novou chutí.
Postup přípravy
-
Den předem, nebo aspoň 4 hodiny, si namočte fazolky.
-
Uvařte doměkka a sceďte vodu. Všechny suroviny dejte do mísy, nastrouhejte sýr, prolisujte česnek, nakrájejte cibuli.
-
Tyčovým mixérem vše trochu rozmixujte. Nemusíte mixovat úplně na kaši, nevadí, když je fazolka občas přiznaná.
-
A aby toho nebylo málo, tak jsem naložila sýr s bílou plísní do směsi olivového oleje, česneku, čubrice a soli.
-
Postup je takový, že utřete česnek se solí, zalijete olivovým olejem, přidáte čubricu, nebo můžete i provensálské koření a do této směsi vložíte nakrájený sýr.
-
Stačí marinovat přes noc.
Pomazánka z mungo fazolek se sýrem 2
Zdroj: Hodně domácí
Pomazánka z mungo fazolek se sýrem 2
Zdroj:
Hodně domácí