Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Hovory s řezníkem
Pin it

Hit týdne

Další hity

Pistáciové hvězdičky

Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Dokonalý rodinný oběd: Pečené kuře s nádivkou podle Florentýny

Rodinný oběd: Pečené kuře s nádivkou

Rodinný oběd: Pečené kuře s nádivkou Zdroj: Vánoční kuchařka pro dceru

  • Zavřít
Rodinný oběd: Pečené kuře s nádivkou

Rodinný oběd: Pečené kuře s nádivkou Zdroj: Vánoční kuchařka pro dceru

Moje hodnocení
49x

Není nic horšího než špatně ochucená a blátivá nádivka. Přestože fotky s upečeným kuřetem, které má břišní dutinu půvabně a k prasknutí nacpanou nádivkou, svádí k následování, to nejdůležitější z nich nepoznáte: nejlepší nádivka se nenachází uvnitř kuřete, ale těsně pod kůží. Anebo někde úplně mimo.

4 porce
90 minut
Seznam.cz banner

Kuře

  • celé kuře 1 ks
  • mletý kmín 1 špetka
  • vepřové sádlo 3 vrchovaté lžíce
  • sůl 1 lžička

Nádivka

  • rohlík 8 ks
  • mléko (nebo domácí vývar) 200 ml
  • máslo 100 g
  • vejce 4 ks
  • vlašské ořechy (nasekané nahrubo) 1/2 hrnku
  • česnek 2 stroužky
  • hladkolistá petržel
  • anglická slanina (dlouhé a tenké plátky) asi 10 ks
  • sůl 1 necelá lžička

Když totiž kuře napěchujete nádivkou a zavřete za ním dveře trouby, začne se propékat od povrchu směrem dovnitř. Trouba není mikrovlnka, a tak to teplu chvíli trvá, než se dostane až doprostřed. Mezitím už ale maso začne pouštět šťávu a ta se nasaje do nádivky. A když navíc dáte do kuřete nádivky příliš, nebude mít vznikající pára kam utíkat a všechna voda zůstane v nádivce. Nejspíš vám pak ani nepomůže, když k času na upečení kuřete přidáte i dalších 20 minut pro nádivku. Pokud tedy žádáte radu, zde je: vůbec nedávejte nádivku dovnitř kuřete, a pokud už ano, tak jí vyplňte břišní dutinu sotva z poloviny. Naopak se zaměřte na kůži, které je v místech, co dřív kuře mělo krk, pro tyto účely docela dost. Když si s ní dáte tu práci, zjistíte, že je celkem dlouhá a pojme nádivky opravdu hodně. Místo se také dá najít pod kůží na prsou, od masa ji uvolníte bez jakkoli náročného zásahu jen rukou.

Nad stále ještě vydatným zbytkem nádivky neplačte, naopak jásejte. Udělejte z ní válečky podobné špekáčkům a každý zabalte do plátku dobré slaniny. Ta parádně nahradí kuřecí kůži a krom toho jsou tyhle nádivkové válečky velmi oblíbeným a esteticky přitažlivým fíglem. A koneckonců vám dovolí upéct slavnostní krůtu s nádivkou, i když jste si z obchodu z původní krůty přinesli jen dvě syrová neúplná stehna.

Nejlepší recepty na víkendové kuře

Nejlepší recepty na víkendové kuře

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 220 °C. Celé kuře omyjte pod studenou tekoucí vodou, nezapomeňte dobře vypláchnout také břišní dutinu. Přebytečné kousky kůže neodstraňujte, budou se parádně hodit na nádivku.

  2. Rohlíky nakrájejte na kostky o velikosti asi jeden centimetr. Mléko nebo vývar smíchejte se žloutky a rozpuštěným, avšak jen vlažným máslem. Nalijte tuto směs na rohlíky a nechte chvíli odpočinout. Mezitím ušlehejte sníh z bílků a ze špetky soli. K namočeným rohlíkům vmíchejte ořechy, sůl, prolisovaný česnek a petržel. Nakonec přidejte ušlehaný sníh a opatrně ho do směsi vmíchejte – nejlépe to jde tak, když velkou lžící nebo stěrkou podebíráte směs ode dna mísy a překládáte ji přes sníh nahoře. Touto nádivkou (nenechte se zmást konzistencí, vajíčka dokážou při pečení pojmout opravdu hodně tekutiny) naplňte část břišní dutiny, vecpěte ji pod kůži na prsou a napěchujte jí i kůži na krku. Ze zbytku udělejte válečky – když se vám nádivka lepí až na paty, namočte si ruce do studené vody, pomůže to – a omotejte je slaninou. Nemáte-li na to dost času nebo trpělivosti, vymažte máslem formu na chlebíček nebo srnčí hřbet, přemístěte do ní zbytek nádivkové hmoty a navrch rozložte všechny plátky slaniny do nějakého rytmického vzoru.

  3. Krátkým provázkem (z přírodního, nikoli umělého vlákna) k sobě svažte konce stehýnek, nejlépe to jde, když je před tím překřížíte přes sebe. Neberte tento úkon pouze jako samoúčelné vylepšení tvaru, které opeřenci zabrání vypadat poněkud odvázaně a vyzývavě. Kuře zaujme kompaktnější tvar, konce stehen se zbytečně nevysuší a v masu zůstane víc šťávy. Ostatní otvory, kudy by mohla utíkat nádivka, spíchněte párátkem nebo jehlami na španělské ptáčky.

  4. Připravené kuře celé zvenku potřete dvěma lžícemi sádla – nejlépe to samozřejmě jde rukou. Není-li nádivka uvnitř, přidejte do břicha jednu lžící sádla. Kuře zvenku osolte a lehce posypte kmínem. Nasolení kůže pomáhá dosáhnout křupavosti, proto solí nešetřete.

  5. Kuře položte do pekáčku, který bude jen o málo větší než samotný pták. Nejprve by se mělo péci prsní, masitou stranou dolů. Prsa tak zůstanou plná báječné šťávy a jejich konzistence ani chuť rozhodně nebudou připomínat slisované piliny. Pokud ale v těch místech již čeká nádivka, dejte kuře rovnou prsíčky nahoru a otáčení v průběhu pečení už neprovádějte.

  6. Protože se kůže snadno přichytí k plechu a po otočení by kuře nevypadalo zrovna dokonale, doporučuje se kuře podložit několika obyčejnými špejlemi. Pokud snad máte stejně jako já problém v patřičné chvíli v kuchyni lokalizovat balíček špejlí, použijte místo nich konce křidýlek. Oddělte je kuchyňskými nůžkami v druhém kloubu od konce, kuře tak přijde jen o bezcennou část – kůží potažené tenké kosti, spojené jedním kloubem. Těmito kousky pak kuře podložte.

  7. Pekáček s masem vložte do vyhřáté trouby a ihned zmírněte teplotu na 190 °C. Po 15 minutách pečení nalijte do pekáčku ke kuřeti šálek horké vody, nelijte však vodu přes maso. Zabráníte tak vypečenému tuku, aby prskal na topná tělesa v troubě a vytvářel oblaka štiplavého dýmu.

  8. Po dalších 15 minutách pečení vyndejte pekáček z trouby a otočte kuře prsíčky nahoru. Zároveň odstraňte špejle nebo konce křídel a do pekáčku naopak přidejte nádivkové válečky. Po obracecím manévru vraťte kuře zpět do tepla. Máte-li nádivku v samostatném pekáčku, nyní přichází i její chvíle, vložte ji také do trouby.

  9. Tímto okamžikem začněte kuře každých 10–15 minut až do konce pečení přelévat vypečeným tukem z pekáčku. Pokud je šťávy příliš málo, doplňte ji dalším šálkem horké vody. Zhruba 40 minut od otočení kuřete by mělo být maso hotové. Pokud se peče i s nádivkou uprostřed, přidejte 15 minut navrch. O propečenosti masa se můžete přesvědčit tak, že zapíchnete dlouhý tenký nůž do nejsilnější části stehna nebo prsa. Když nůž vytáhnete, začne z místa vpichu po chvíli vytékat šťáva. Pokud je čirá, máte před sebou dobře propečené kuře. Jestliže je však ještě trochu růžová, pokračujte v pečení dalších 15 minut.

  10. Upečené kuře vyndejte z trouby a celý pekáček i s masem zakryjte alobalem. Počkejte 5 minut, maso si odpočine a bude se lépe krájet. Pak teprve kuře libovolným způsobem nakrájejte (nasekejte, natrhejte) a případně také odeberte přebytečnou kůži.

Vyzkoušejte také pečené kuře s nádivkou podle oblíbeného receptu Zdeňka Pohlreicha

Kompletní recept najdete ZDE: Pečené kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Hovory s řezníkem

Zdroj receptu

Hovory s řezníkem

Jana Florentýna Zatloukalová Hovory s řezníkem

Zkušená autorka kuchařek a populárního blogu Kuchařka pro dceru si uznání vysloužila podrobně popsanými recepty, ve kterých vysvětluje všechna případná úskalí tak, že se pod jejím vedením můžete bez obav pustit do složitých pokrmů a výsledek vždy sklidí potlesk. Ve stejném duchu se nese i kuchařka Hovory s řezníkem, ve kterém poutavě představuje svět masa a čtenáře krok za krokem učí, jaké maso se hodí k čemu a jak ho nejlépe upravit. Nabyté znalosti si můžete hned prakticky vyzkoušet v téměř 200 receptech. Druhé vydání má krásné nové fotky a hravou grafiku.

www.kucharkaprodceru.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky ořechy maso kůže pečení máslo sádlo slanina rohlík

Návrhy pro vás

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku Recepty

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku Maso

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý Sladké

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem Maso

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak Maso

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie Sladké

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni Maso

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni


Přečtěte si také

Recepty
Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku

Maso
Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Medové cukroví, které se rozplývá na jazyku! 5 jednoduchých tipů, jak ho připravit

Medové cukroví, které se rozplývá na jazyku! 5 jednoduchých tipů, jak ho připravit

Sladké
Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Sladké
Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot

Maso
Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Nápoje
Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Maso
Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot Sladké

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie Sladké

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Maso
Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem Maso

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak Maso

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Zelenina
Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Nápoje
Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Ostrý střet v Partii: Jste jak medvídek na klíček, řekla Schillerová Hřibovi. Ten vytáhl fotky ON-LINE: Dosáhli jsme obrovského pokroku, hlásí Rubio. Jednání o míru pokračují v pondělí Úder blesku do chrlící sopky či racci na žhavém nebi. Podívejte se na nejlepší fotky týdne

prima-zeny

Daniela chtěla po Mie, ať ji obětuje, a tak se také stalo. Moderátorka opustila Zrádce Nejkrásnější adventní trhy? Vyrazte do Vídně. Máme tipy, kam zajít, a kde si užijí i děti Milan Horn byl poradcem při natáčení Nočního operatéra. Medvídky jsem kuchal už od dětství, říká

prima-zoom

TEST: Vidíte zelenou nebo modrou? Nově objevené ložisko zlata je gigantické. Má hodnotu 4,5 bilionu korun Mráz a sníh v Česku: Meteorologové prozradili nejlepší místa na stavbu sněhuláků

prima-fresh

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku Medové cukroví, které se rozplývá na jazyku! 5 jednoduchých tipů, jak ho připravit

prima-cool

O čem bude 3. série Wednesday? Recenze: Výborný čínský mobil? Odhalujeme silné a slabé stránky OnePlus 15 Jak vznikala nádherná hudba z Kingdom Come? Skladatel Valta u ní strávil celou dekádu svého života

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční dárky pro děti: Jak najít ten pravý pro batole i teenagera? Vanilka, skořice, zázvor: Jak vánoční koření prospívá zdraví? Adventní věnec ze šišek vydrží v dobré kondici i v paneláku

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.