Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Rohlík

Rohlík (Primární fotografie)
Rohlík (Primární fotografie)
Rohlík je druh pečiva, které se těší v Česku široké oblibě jako běžný doplněk stravy konzumovaný s množstvím jiných potravin. Jedná se o protáhlé ...
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Rohlík je druh pečiva, které se těší v Česku široké oblibě jako běžný doplněk stravy konzumovaný s množstvím jiných potravin. Jedná se o protáhlé těleso, které má tvar většího doutníku, jenž bývá v některých případech zahnut do tvaru luku. Vyrábí se z tukového těsta pečením v troubě o teplotě 175–200 °C[zdroj?], případně i vyšší (230–270 °C).

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama