Novinky na trhu: 3 valentýnské dárečky na poslední chvíli

Nemáte zatím valentýnský dárek pro svou drahou polovičku? Nevadí, máme tu tři tipy, které ještě zvládnete zařídit.

Dobroty od Živiny

Láska asijská

Prožijte společně nejenom jednu Lásku asijskou, ale hned šest jejích různých podob! Tato sada kombinuje ty nejlepší produkty od dvou špičkových kuchařů – Chili Ta a Štěpána Návrata. Balíček obsahuje omáčky Pad Thai a Teriyaki, thajské červené a zelené kari, čilipastu nebo specialitku v podobě shiitake pesta. Připravit si doma zamilovanou večeři jako od šéfkuchaře zvládne teď do patnácti minut opravdu každý. Mňam!

Někdo to rád sladké

Nikdo není dokonalý, ale tato sada dobrot zkrátka je! Stačí ji otevřít a okamžitě se stane terčem pozornosti. Pochutnejte si společně na vynikajícím višňovém džemu se špetkou skořice, lískovém kakaovém krému s kousky oříšků nebo na portské omáčce Crafted for Friends, která se perfektně hodí třeba i k sýrovému talíři. Mňam!

P.S. Žeru tě

Hádáte se často? Podle vědců jste možná hladoví, to je to! Tak se konečně dobře najezte, a to hezky společně. S touto sadou je naprostá hračka připravit si doma večeři jako od šéfkuchaře, a to do 15 minut. Poslouží k tomu Teriyaki omáčka, BBQ omáčka Crafted for Friends, vietnamské žluté kari nebo jedinečné shiitake pesto. Mňam.

Láska v krabičce od TEEKANNE

Potěšte svou drahou polovičku dárkovým balením čajů TEEKANNE Love Collection a vychutnejte si spolu šálek plný lahodného ovocného opojení. Těšit se můžete na příchuť granátového jablka (Pomegranate), maracuji (Passion Fruit) a hrušky a fíků (Pear&Fig).

Valentýnské překvapení od Naše maso

Dopřejte si na Valentýna pořádný flák masa ve dvou a ověřte si, že láska opravdu prochází žaludkem. Ve zvýhodněném zamilovaném balíčku na vás čeká zauzená nízká roštěná, která je perfektní jen tak na zobání s čerstvým pečivem. V Naše maso ji nechávají tři týdny uležet v soli, pak ji potřou červeným vínem a zaudí studeným kouřem z bukových štěpek.

Následně 3–4 měsíce zasychá a získává výraznou chuť. Steaky vám pošlou hned dva: delikátní svíčkovou s jemnou chutí a hustě mramorované podplečí, které nevysuší ani kuchtík amatér. To celé doplní lahev červeného vína Barvířka z vinařství Nestarec. No řekněte, znáte větší romantiku? Nutno objednat min. den dopředu.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty