Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Markéta Princová
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jak správně párovat 8 nejběžnějších druhů těstovin s omáčkami

Nejběžnější druhy těstovin

Nejběžnější druhy těstovin Zdroj: istock.com

  • Zavřít
Nejběžnější druhy těstovin

Nejběžnější druhy těstovin Zdroj: istock.com

Existuje nepřeberné množství těstovin. Údajně jsou považovány za jednu z nejchutnějších potravin konzumovaných napříč všemi věkovými kategoriemi. Každý druh těstovin se hodí na trochu jiné servírování, protože mají různé vlastnosti. Na některých dobře drží omáčka, jiné jsou drobnější nebo tenké a lépe se smíchají s ostatními ingrediencemi. Podívejte se, jak správně podávat těchto 8 nejběžnějších druhů těstovin.

Seznam.cz banner

Snad v každé domácnosti se najde alespoň jedno balení těstovin, které se hodí na přípravu rychlé večeře.

  • špagety
  • fettuccine
  • tagliatelle
  • elbow macaroni
  • fusilli
  • farfalle
  • penne
  • lasagne

Nudle, těstoviny, pasta…Víte, kde se vzaly a proč je svět miluje?
Novinky

Nudle, těstoviny, pasta…Víte, kde se vzaly a proč je svět miluje?

Špagety

Nejoblíbenějším druhem těstovin jsou bezesporu špagety. Milují je dospělí, ale i děti, které nedají dopustit na klasiku s kečupem a strouhaným sýrem. Jsou dostupné ve většině restaurací nabízejících těstoviny ve svém jídelním menu.

Nejlepší omáčky ke špagetám

Tradičně se špagety podávají v úpravě aglio olio. Jednoduchá omáčka z oleje, česneku a chilli papriček chutná v kombinaci se špagetami nejlépe. Postupem času se do neapolského receptu začal používat sýr pecorino.

Špagety v úpravě alla carbonara jsou jedním z nejoblíbenějších italských receptů, a to především tradiční verze bez smetany. Tato jednoduchá omáčka z vajec, slaniny a sýra se připravovala zejména v chudší italské vrstvě, která potřebovala sílu na tvrdou práci.

Připravte si dokonalé spaghetti carbonara podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Fettuccine

Dlouhé nudle jsou širší a placatější než špagety. Fettuccine je typ těstovin, který obvykle najdete ve většině restaurací. Často se připravují i doma, neboť jejich výroba je jednodušší než u jiných druhů. Nejlépe se hodí k mořským plodům, kuřecímu masu nebo k smetanové omáčce Alfredo.

Nejlepší omáčky k fettuccine

Těstoviny fettuccine jsou chutné ve spojení se smetanovými omáčkami. A protože se vyrábějí jako dlouhé nudle, dobře propojí i řídké omáčky. Snadno nasáknou jejich chutě.

Fettuccine s krevetami a česnekem Recepty

Fettuccine s krevetami a česnekem

28
Fettuccine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve Recepty

Fettuccine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve

34

Tagliatelle

Dlouhé těstoviny zamotané v klubíčku nápadně připomínají zmíněné fettuccine. Jsou však o něco širší. Tyto těstoviny jsou zčásti známé také pro svůj romantický vznik. Tato verze byla sice vyvrácena, v roce 1847 se však věřilo, že tagliatelle vznikly, když se jeden kuchař rozhodl poctít svou nevěstu novým druhem těstovin na počest jejích dlouhých blond vlasů.

Nejlepší omáčky k tagliatelle

Italská kuchyně tagliatelle tradičně servíruje s boloňskou omáčkou. Všechny druhy masových omáček se hodí právě k tomuto druhu.

Inspirujte se naprosto dokonalým receptem na boloňskou omáčku krok za krokem podle videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Elbow macaroni

Pod možná ne úplně známým názvem se ukrývají klasická kolínka, která jsou v naší zemi rozhodně tradičně oblíbeným typem těstovin. Jejich hlavní výhodou je, že jsou dutá a krátká. Na rozdíl od předchozích druhů se vaří o něco déle, ale české rodiny na ně nedají dopustit.

Nejlepší omáčky ke kolínkům

Připravují se z nich saláty, zapečené těstoviny a skvěle chutnají v kombinaci s kuřetem na paprice a rajskou omáčkou. Jsou také oblíbené v receptu na americké Mac and Cheese.

Makaróny se sýrem jako od italské babičky Recepty

Makaróny se sýrem jako od italské babičky

21
Mac and cheese s jogurtem Recepty

Mac and cheese s jogurtem

8

Fusilli

Těstoviny připomínají spirálky a rozhodně se řadí mezi oblíbené druhy. Dobře na nich drží omáčky a kousky zeleniny, protože mají mnoho různých ohybů. Lépe tak absorbují všechny přidané chutě.

Nejlepší omáčky k fusilli

Fusilli jsou oblíbené v kombinaci s masovou omáčkou nebo chilli červenou omáčkou a klobásou. Dobře se také hodí k lehkým omáčkám z mořských plodů, které jsou buď na smetanové, nebo olejové bázi.

Naučte se připravit nejlepší těstovinové saláty. Dodržujte těchto 5 fíglů
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Naučte se připravit nejlepší těstovinové saláty. Dodržujte těchto 5 fíglů

Farfalle

Tento druh je známý také jako mašličky a v Česku se často objevuje na talíři i ve formě těstovinového salátu. Vaření mašliček trvá 10 až 12 minut.

Nejlepší omáčky k farfalle

Jedná se o typ těstovin, ke kterému se nejlépe hodí omáčky s olivovým olejem, čerstvými rajčaty, máslem nebo sýrem.

Rychlá a zdravá večeře: Farfalle s pórkem a lososem
Recepty

Rychlá a zdravá večeře: Farfalle s pórkem a lososem

23

Penne

Krátké duté trubičky jsou často podávané v zapečené formě. Jedná se po špagetách o nejčastěji nakupovaný druh těstovin v supermarketech. Tvar byl inspirován ptačím brkem. Díky velkému průměru a hrubému povrchu s vroubky jsou penne ideální pro udržení omáček na celém svém povrchu.

Nejlepší omáčky k penne

Nejoblíbenější kombinace k penne jsou vejce a špenát. Tento typ těstovin se také používá do salátů. Jedí se také jen s olivovým olejem, solí a pepřem s hromadou strouhaného sýra.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Nejlepší recepty pro milovníky těstovin penne

Lasagne

Tento druh těstovin se odlišuje od ostatních. Jedná se o velké obdélníkové pláty, které slouží k zapékání.

Nejlepší omáčky k lasagne

Lasagne dnes známe jako synonymum pro hotový zapečený pokrm. Tradičně se připravuje spolu s boloňskou omáčkou a bešamelem. Existují však i verze se špenátovou náplní a další zeleninové příchutě.

Vyzkoušejte recept na originální italské lasgane s ragú bolognese podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Zdroj: cbs19news.com

Markéta Princová

Autor článku

Markéta Princová

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky těstoviny špagety lasagne italská kuchyně penne kolínka druhy těstovin

Návrhy pro vás

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti Hlavní jídla

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Nápoje
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd Maso

Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Recepty

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Maso

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové Sladké

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové


Přečtěte si také

Novinky
Mixér: hokejová horečka plná street foodu, jarní menu na zahrádce a další podnik, který nechce plýtvat

Mixér: hokejová horečka plná street foodu, jarní menu na zahrádce a další podnik, který nechce plýtvat

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! z Jihomoravského kraje. Soutěžícím zamotá hlavu kachumbari

Připravujeme Prostřeno! z Jihomoravského kraje. Soutěžícím zamotá hlavu kachumbari

Hlavní jídla
Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí tataráček obohacený kapkou skotské whisky, servírovaný na morkové kosti

Prostřeno: Hovězí tataráček obohacený kapkou skotské whisky, servírovaný na morkové kosti

Prostřeno!
Prostřeno: Ústřice Rockefeller v sametové omáčce s pečeným špenátem a kapkou absinthu

Prostřeno: Ústřice Rockefeller v sametové omáčce s pečeným špenátem a kapkou absinthu

Prostřeno!
Prostřeno: Poctivá bujabéza vylepšená špetkou koňaku podle zrádce Honzy

Prostřeno: Poctivá bujabéza vylepšená špetkou koňaku podle zrádce Honzy

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená chobotnice glazovaná bourbonem

Prostřeno: Pečená chobotnice glazovaná bourbonem

Prostřeno!
Prostřeno: Crêpes Suzette podle Jana Vlachynského

Prostřeno: Crêpes Suzette podle Jana Vlachynského

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Maso
Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd

Snadné kuřecí placičky s bramborovou kaší – rychlý a vydatný oběd

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Maso

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Polévky
Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami Polévky

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Konečná vytunelovala KSČM, říká šéf mladé SOCDEM. Promluvil i o vínu a moudrech od Zemana Ukrajina má v novém papeži naději. Postaví se Lev XIV. proti Trumpově izolační politice? Ukrajinci ukázali novou zbraň: „Frankenstein“ sestřelí drony i letadla. V akci je stále, tvrdí

prima-zeny

Novinky ze ZOO: Vycouvání z erotiky, jógový ezo byznys a modrá pilulka pro králíka Mámy podle horoskopu: Ty nejlepší jsou narozené ve znamení Ryb a Raka Kvíz: Božský Jiří Bartoška a jeho nejslavnější role

prima-zoom

Co člověk zažije půl minuty po smrti? Nejohroženější primáti světa můžou vyhynout do roku 2030. Alarmující seznam jimi však jen začíná Sověti zajistili Prahu a vyrazili do poslední bitvy s Němci. Konec 2. světové války v Čechách se zvrhnul v masakr

prima-fresh

Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

prima-cool

Jaká bude Nolanova Odysea? Česká hra byla zneužita k válečné propagandě. Pusťte si video s falešnými záběry Trumpova cla se nevztahují na Jamese Bonda. Prezident USA to obhájil bizarní historkou

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Nesmrtelný miliardář: Bryan Johnson utrácí dva miliony dolarů ročně, aby žil věčně Soud s Diddym začal: Sex, vydírání a temné večírky pod drobnohledem

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Ledoví muži letos nezklamou, v noci bude pod nulou. Kdo byli Pankrác, Servác a Bonifác? Rajčata, papriky i okurky sázejte ven až po ledových mužích. Víte proč? Pěstujte pryskyřník asijský a užívejte si jeho krásné květy celé léto

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.