návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Tradičně zavařujeme a nakládáme

Rajčatový džem
Autor: Výpečky.com Rajčatový džem
Využijte čerstvé suroviny, které jsou v letním období k dispozici. Mít v zimě doma zásoby zavařených marmelád, omáček a naložené zeleniny se jistě vyplatí!
01. 08. 2016

Na zavařování je nejlepší, že takto můžete upravit nepřeberné množství ovoce, zeleniny, hub a dalších ingrediencí. Někteří si zakládají na domácích džemech, jiní dávají přednost tradičním zavařovačkám nebo domácím sirupům. Každý si zkrátka najde to své :)

Pojďte s námi zavařovat a nakládat!

Související témata: tipy , zavařeniny , džemy , marmelády , nakládaná zelenina
Reklama