Super recepty na tradiční i nevšední sekanou
Zdroj: Tereza Pánková TASTY TALKINGS
Super recepty na tradiční i nevšední sekanou
Zdroj:
Tereza Pánková TASTY TALKINGS
Sekaná je vděčné jídlo, které v různých obměnách najdeme v mnoha světových kuchyních. Připravit ji můžete z různých druhů masa a přidat do ní můžete i spoustu dalších ingrediencí. Buďte kreativní a vyzkoušejte nové recepty!
Klasická česká sekaná je pouze z masa a cibule s vajíčkem, strouhankou a kořením. Možností je ale mnohem více! Do masa lze přidat také různou zeleninu, zkuste třeba kapustu, dýni nebo sušená rajčata. Pohrát si můžete i s výběrem koření – nám se osvědčila třeba bulharská čubrica, která k mletému masu vyloženě sedí. Do sekané také můžete schovat překvapení – co třeba vejce vařená natvrdo? Na řezu pak vypadají opravdu efektně :)
Připravte si k nedělnímu obědu sekanou podle našich receptů: