Suroviny
- romadur 2 ks
- plnotučná hořčice 2 lžíce
- drcený kmín 1 lžička
- žervé (nebo lučina) 180 g
- světlé pivo
- sůl
- pepř (čerstvě namletý)
Nechte se vést při přípravě pivní pomazánky návodným videoreceptem s Ostravskym Gastrošefem
Postup přípravy
- Romadur nakrájej na kousky a vlož do mísy. Přidej plnotučnou hořčici, drcený kmín a vaničku žervé nebo lučiny. Míchej a podle potřeby přidávej světlé pivo. Nakonec dochuť solí a pepřem.
- Nechej uležet v lednici nejlépe přes noc a můžeš podávat na jednohubkách nebo topince.
Vyzkoušejte také hermelínovou pomazánku se šunkou a vejci podle návodného videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE: Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci – vynikající chuťovka nejen na chlebíčky