zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Pikantní pivní pomazánka s hermelínem a šunkou
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Pikantní pivní pomazánka s hermelínem a šunkou

Pikantní pivní pomazánka s hermelínem a šunkou

Hodnoceno: 6x
Receptů na pomazánky není nikdy dost! Rychlá večeře nebo chuťovka na večírek - tahle pomazánka se sýrem a šunkou je příjemně sytá a má pikantní chuť.
do 10 minut

Vyzkoušejte i další recepty na výborné pomazánky:

reklama

Postup

  1. Hermelín pokrájejte a spolu s šunkou, máslem a feferonkou vložte do mixéru a rozmixujte na hrubší kaši.
  2. Přidejte obě sypké papriky, zalijte pivem (směs by neměla být příliš řídká, takže raději pivo přilévejte a vmíchávejte postupně) a nechte hodinu odstát. Poté spojte zakysanou smetanou, osolte a vmíchejte nasekanou pažitku.
  3. Lepší je pomazánku nechat před podáváním uležet.

Pikantní pivní pomazánka s hermelínem a šunkou  Foto: Pikantní pivní pomazánka s hermelínem a šunkou , Foto: V kuchyni vždy otevřeno

V kuchyni vždy otevřeno Foto:

V kuchyni vždy otevřeno

Food blog V kuchyni vždy otevřeno vznikl v únoru 2014 a od té doby ho Andrea Motlíková plní recepty, které by měly být inspirací pro každého, kdo doma vaří pro svou rodinu, stejně jako autorka blogu.

V obsahu webu najdete především širokou nabídku rychlých večeří z české i světové kuchyně, předkrmy, polévky, ale i oblíbené moučníky nebo třeba recepty na domácí sirupy. Andrea používá hlavně sezonní a dostupné suroviny, spoustu z nich si pěstuje i na své zahradě.

Jak Andrea sama říká: „Na vaření mne baví to, že je to velice kreativní činnost. Někdo rád maluje, jiný háčkuje, prostě každý si najde to svoje naplnění v něčem jiném. A tahle moje záliba je myslím ku prospěchu i celé širší rodiny a doufám, že i ku prospěchu čtenářů mého blogu.“

reklama