Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci – vynikající chuťovka nejen na chlebíčky

Moje hodnocení
22x

Pokud patříte k milovníkům hermelínové pomazánky, důrazně doporučujeme vyzkoušet tuhle luxusní verzi. Je tak dobrá, že se budete muset ovládnout, abyste se do ní nepustili lžící :).

4 porce
10 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájejte na drobné kostičky. Hermelín nakrájejte také na malé kostičky nebo ho nahrubo nastrouhejte.
  2. Dejte obojí do mísy a přidejte pomazánkové máslo, majonézu a hořčici.
  3. Přidejte nadrobno nakrájenou jarní cibulku včetně zelené části a na kostičky nakrájená vejce natvrdo.
  4. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem a pomazánku důkladně promíchejte.

Vyzkoušejte také recept na jednoduchou česnekovou pomazánku se sýrem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

S Klárou v kuchyni

Klára Michalová S Klárou v kuchyni

Jsem sběratelka chutí! Sbírám chutě, zážitky, novinky, triky, místa i recepty :) A o ty nejlepší se s vámi ráda podělím!

Chcete vědět, kam chodí šéfredaktorka Prima FRESH na obědy, co vaří rodině k večeři a co mlsá u televize? Kde nejradši nakupuje a co nového objevila? Nakoukněte pod pokličku...

Ráda se s vámi podělím o moje oblíbená rychlá jídla, recepty na husté polévky, pomazánky i milovaná jídla z jednoho hrnce či pekáče. Na mém osobním instagramovém účtu @sklarouvkuchyni najdete inspiraci a snad i zábavu. Protože jídlo je radost :)))


Přečtěte si také

Recepty