Tuňákovo-fazolkovo-fazolový salát s vajíčkem

Moje hodnocení
2x

Perfektní zakončení teplých dnů, perfektní kombinace chutí, zdravých přísad a dobrých kulinárních nápadů. A také ideální jídlo do krabičky... Světová inspirace!

4 porce
30 minut
středomořská

Suroviny

Postup přípravy

  1. Dejte vařit vodu do velkého hrnce, osolte ji, vsypte zelené fazolky a vařte je 3 až 4 minuty, až zkřehnou. Sceďte je a propláchněte studenou vodou.
  2. V mixéru prošlehejte šalotku, bazalku, olej, ocet a po ½ lžičce soli a pepře na krémovou zálivku.
  3. Polovinu zálivky v míse promíchejte se zelenými a bílými fazolkami, natrhanými nebo nakrájenými listy salátu a tuňákem. Zalijte zbylou zálivkou a poklaďte půlkami uvařených vajec.

Vyzkoušejte teké pravý a původní recept na salát Caesar podle videonávodu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty