Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Cháluj nejlíp!
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Těhotnej kuchař: Zbojnická roláda z hovězího pupku plněná slaninou

Zbojnická roláda z hovězího pupku plněná slaninou

Zbojnická roláda z hovězího pupku plněná slaninou Zdroj: Cháluj nejlíp!

  • Zavřít
Zbojnická roláda z hovězího pupku plněná slaninou

Zbojnická roláda z hovězího pupku plněná slaninou Zdroj: Cháluj nejlíp!

Moje hodnocení
9x

Pláty hovězího masa zarolujte s anglickou slaninou nebo uzeným špekem, který dodá masu šťavnatost a příjemně zauzenou chuť. Perfektní pečínku na neděli ideálně servírujte s dobrým domácím knedlíkem a špenátem, stejně jako Těhotnej kuchař.

6 porcí
240 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • hovězí pupek 3 pláty
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)
  • česnek (utřený se solí)
  • rozmarýn
  • uzená slanina (nebo špek) 100 g
  • sádlo 1 lžíce
  • uzený špek (nakrájený na kostičky) 100 g
  • cibule (nakrájené nadrobno) 2 ks
  • česnek 3 celé stroužky
  • vývar 500 ml
  • hladká mouka 1 lžíce
  • máslo (studené) 1 lžíce

Připravte zbojnickou roládu podle návodného videoreceptu s Těhotným kuchařem

Postup přípravy

  1. Mám tady pláty hovězího pupku, což je vlastně bok, a z vyzrálých kusů jdou udělat i steaky. Přes maso přehni potravinovou fólii a naklepej ho. Jestli jsi kámoš Gréty a máš z tý fólie nějakou fóbii, klepej to bez ní. Ale bude se ti na to lepit palička a bude to mít blbej tvar.
  2. Naklepaný maso osol, opepři a potři utřeným česnekem s trochou soli. Rozmarýn se tam normálně nedává, ale když už jsem ho měl doma.
  3. Na maso vyskládej anglickou slaninu anebo tence krájený domácí uzený špek. Kraje masa přehni doprostřed. Roláda pak líp vypadá a bude i líp držet. Pomocí tý potravinářský fólie to smotej a průběžně utahuj.
  4. Maso svaž řeznickým provázkem, aby se ti během tepelné úpravy nerozmotalo. Postup už jsme viděli u roastbeefu. Osol a opepři i zvenčí, zabal do fólie a nech 12-24 hodin odležet v lednici.
  5. Trochu sádlovce na pánev a hezky ty rolády ze všech stran zatáhnout. Nemusíš ten sporák úplně túrovat na plnej knedlík. Stačí něco jako na tři čtvrtě. Zapečený rolády si dej do pekáče nebo hrnce vhodnýho do trouby.
  6. Do pánve uzenej špek a nechej ho vyškvařit. Přidej cibuli a na polovičním výkonu ji vem dohněda. Nakonec česnek a zalij vývarem, přiveď k varu, odvař přípečky a nalij na rolády.
  7. Hoď na to víko nebo alobal a šup do trouby. Spodní horní ohřev, 150 °C na 2-3 hodiny. V polovině pečení maso obrať, já to otestoval po 2 hodinách a 20 minutách. Záleží na kvalitě masa, výšce rolády a taky na tom, jak ti peče trouba.
  8. Slil jsem šťávu, maso zakryl alobalem a vrátil do trouby na program udržení teploty. Omáčku můžeš zahustit sádlovou jíškou a provařit, nebo vydusit na tuk a pak zahustit. Že nastal ten správný čas poznáš podle toho, že se ti odděluje tuk.
  9. Na zahuštění použiješ přibližně jednu lžíci hladký mouky na půllitr omáčky, dával jsem celkem dvě. Pár minut nech tu mouku na tom základu tancovat, aby byla dobře opečená. Postupně prošlehávej a přilévej asi litr vody, chutě z vývaru už tam máš. Nech 15-20 minut provařit.
  10. Omáčka bublá, základ na listový špenát hotový, knedlíky se ohřívají. Na závěr můžeš omáčku ještě přecedit přes jemný síto, abys ji měl hlaďoučkou, ale klidně si ji nech rustikální. Dotáhneš a naleštíš ji studeným máslem, který zašleháš. Když roládu šmikneš rovně, budeš mít užší plátky, když ji vezmeš šejdrem, tak širší.
  11. Když se Pepíku naučíš todle jídlo, můžeš klidně chodit se dvěma holkama najednou. Já měl ve svým životě nejblíž k chození se dvěma holkama ve chvíli, kdy jsem chodil s jednou holkou. Zbojnickou roládu servíruj se špenátem a posvícenským knedlíkem.

Těhotnej kuchař: Videorecepty, u kterých se pobavíte i skvěle uvaříte

Těhotnej kuchař: Videorecepty, u kterých se pobavíte i skvěle uvaříte

Vyzkoušejte také vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky podle videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi

Těhotnej kuchař: Jednoduché chlupaté knedlíky z vařených i čerstvých brambor Přílohy

Těhotnej kuchař: Jednoduché chlupaté knedlíky z vařených i čerstvých brambor

11
Těhotnej kuchař: Houskové knedlíky – kynuté a krásně nadýchané Přílohy

Těhotnej kuchař: Houskové knedlíky – kynuté a krásně nadýchané

13

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Cháluj nejlíp!

Zdroj receptu

Cháluj nejlíp!

Těhotnej kuchař Cháluj nejlíp!

Cháluj nejlíp! je pokračování série "Cháluj...", která se s více než 40 tisíci prodanými díly stala dvojnásobným bestsellerem. A to je potřeba oslavit! Ve třetím dílu najdeš mnohem víc ilustrací a počet receptů narostl na 85 receptů - opět s nezaměnitelným komentářem Těhotnýho kuchaře v textové podobě i ve formě QR kódů odkazujících na videorecepty.

https://eshop.tehotnejkuchar.cz/kucharky/

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek maso mouka hovězí maso omáčka vývar slanina masová roláda knedlík anglická slanina Těhotnej kuchař

Návrhy pro vás

Zapečené lilky s kuskusem, zeleninou a sýrem feta – lehký a chutný letní pokrm Vegetariánské

Zapečené lilky s kuskusem, zeleninou a sýrem feta – lehký a chutný letní pokrm

Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou Maso

Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou

Domácí zmrzlina z melounu, tvarohu a zakysané smetany – letní osvěžení na každý piknik Sladké

Domácí zmrzlina z melounu, tvarohu a zakysané smetany – letní osvěžení na každý piknik

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu Sladké

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve Ryby a mořské plody
7

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem Maso

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu Recepty

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu


Přečtěte si také

Vegetariánské
Zapečené lilky s kuskusem, zeleninou a sýrem feta – lehký a chutný letní pokrm

Zapečené lilky s kuskusem, zeleninou a sýrem feta – lehký a chutný letní pokrm

Maso
Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou

Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naučte se připravit nejlepší těstovinové saláty. Dodržujte těchto 5 fíglů pro perfektní výsledek

Naučte se připravit nejlepší těstovinové saláty. Dodržujte těchto 5 fíglů pro perfektní výsledek

Sladké
Domácí zmrzlina z melounu, tvarohu a zakysané smetany – letní osvěžení na každý piknik

Domácí zmrzlina z melounu, tvarohu a zakysané smetany – letní osvěžení na každý piknik

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit

Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit

Ryby a mořské plody
Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Maso
Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Domácí zmrzlina z melounu, tvarohu a zakysané smetany – letní osvěžení na každý piknik

Domácí zmrzlina z melounu, tvarohu a zakysané smetany – letní osvěžení na každý piknik

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu Sladké

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Maso
Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou

Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem Maso

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě Maso

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Maso
Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou

Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor Zelenina

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Ryby a mořské plody
Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve
7

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Polévky
Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku Polévky

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Recepty
Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Poklady belgické kuchyně: Antverpští vojáčci – sladké nadýchané briošky s rozinkami Sladké

Poklady belgické kuchyně: Antverpští vojáčci – sladké nadýchané briošky s rozinkami

Vegetariánské
Zapečené lilky s kuskusem, zeleninou a sýrem feta – lehký a chutný letní pokrm

Zapečené lilky s kuskusem, zeleninou a sýrem feta – lehký a chutný letní pokrm

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor Zelenina

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou Zelenina

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Šulánky z bramborového těsta s mákem, tvarohem a rybízem – svěží verze babičkovské klasiky Sladké

Šulánky z bramborového těsta s mákem, tvarohem a rybízem – svěží verze babičkovské klasiky

Předkrmy a chuťovky
Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den Saláty

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Válečná zóna smrti: Rusové se děsí armády dronů. Musí měnit taktiku a zpomalují Je klimatizace v létě opravdu potřeba? Podívejte se, kolik stojí její provoz Mise „dotknout se“ Slunce: NASA zveřejnila dechberoucí snímky z rekordního průletu sondy Parker

prima-zeny

My parkuráci jsme větší šlechtici než dostiháci, usmívá se Ondřej Kraus Ach bože. Ženy sloužící psům! Princezna Frederika v kulturním šoku z budoucnosti Puf... a dvě princezny jsou v budoucnosti. Eleonora léčí Frederiku se zlomeným srdcem

prima-zoom

Jediný blesk zabil 323 sobů Zvládá čtyři sedmimetrové skoky za sekundu. Podívejte se na nejrychlejšího lovce v akci Jak rychlý je nejrychlejší internet na světě? Japonci překonali bývalý rekord víc než dvojnásobně

prima-fresh

Zapečené lilky s kuskusem, zeleninou a sýrem feta – lehký a chutný letní pokrm Vepřové kotlety po debrecínsku – dokonale měkké maso s letní zeleninou a paprikovou klobásou Naučte se připravit nejlepší těstovinové saláty. Dodržujte těchto 5 fíglů pro perfektní výsledek

prima-cool

Assassin's Creed konečně jako seriál Clarksonova farma na Prima COOL: Co vás čeká v prvních osmi epizodách? První fotky z natáčení nového Punishera ukazují hlavního hrdinu i zásadní detail

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně

prima-living

Zámek Matěje Stropnického poničila supercela. S odstraněním škod mu pomáhá i rodina Slavné osobnosti horké počasí netrápí. Podívejte se na jejich ohromující bazény Víte, že broskve dokážou zlepšit náladu? A jsou z nich úžasné džemy

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.