návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Super sbírka receptů s parmazánem

Zelený chřest s parmazánovými hoblinami
Autor: profimedia.cz Zelený chřest s parmazánovými hoblinami
Pod názvem parmazán jsme zvyklí řadit různé tvrdé zralé sýry s podobnou chutí a strukturou, ale ten pravý a jedinečný je italský sýr Parmigiano Reggiano s chráněnou známkou původu. Sýr z kravského mléka, který zraje 1 - 3 roky má velmi výraznou chuť a dobře se rozpouští.
08. 02. 2019

Parmazán se tradičně používá na těstoviny a neobejde se bez něj krémové risotto. Hodí se i na saláty nebo do sendvičů, můžete jím dochutit i pečené brambory nebo ve strouhaném parmazánu obalte maso před grilováním.

Podobným způsobem můžete využít i další sýry jako je Grana padano nebo Gran Moravia.

Připravte si výborné recepty s výrazným parmazánem:

Související témata: nejlepší recepty , parmazán
Reklama