Prostřeno: Plněná sýrová roláda

Moje hodnocení
48x

Když sýrová roláda vytvoří pěknou mozaiku, můžeme plátky veky jemně podmazat máslem a položit na ně nakrájenou roládu. Rychle tak získáme mísu obložených chlebíčků

5 porcí
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

1. Zeleninu si očistíme, uvařená vejce oloupeme a všechny suroviny na nádivku umeleme. Nádivku ochutíme solí, pepřem. Kapii přidáme vcelku.2. Cihlu sýr rozehřejeme v mikrovlnce nebo v horké vodě nebo v troubě. Pak ji rozválíme a potřeme umletou nádivkou. Sýrovou placku stočíme do rolády a necháme ztuhnout.3. Vychlazenou sýrovou roládu nakrájíme na plátky, rozložíme na větší servírovací talíř a můžeme podávat

Předkrm

Plněná sýrová roláda, bagetka

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty