Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jitka Rákosníková

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Znáte lemon curd? Připravte jemný citronový krém 3x jinak a naučte se ho používat v kuchyni

Lemon curd 3x jinak

Lemon curd 3x jinak Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Lemon curd 3x jinak

Lemon curd 3x jinak Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

Hebká, pikantní a originální lahůdka lemon curd má mnoho použití. Kromě dezertů si ho můžete mazat na toasty a existuje i pár receptů, kdy ozvláštní slaná jídla. O co vlastně jde?

Seznam.cz banner

Britská specialita s názvem lemon curd vznikla už v 19. století, ale do širšího povědomí světové gastronomie se dostala teprve nedávno. V kategorii pochutin tvoří samostatnou položku, neboť není tak úplně krémem, byť obsahuje máslo i vejce, a kvůli nim se zase nedá zařadit k zavařeninám, byť obsahuje ovoce a cukr. Název curd, což v jiných souvislostech znamená i tvaroh, dostal krém historicky, protože původně skutečně vznikal srážením. Dnes ale žádné sražené cucky v citronovém krému nehledejme, musí být naopak krásně vláčný a hladký. Toho se dosáhne pečlivě hlídaným postupem včetně citlivé regulace teploty, jinak je ale příprava citronového krému hračka, kdy je poměr vynaložené energie a výsledku jednoznačně ve prospěch druhého řečeného. Dnešní variace této pochoutky je ale vyústěním určitého vývoje.

Lemon curd je výborný třeba na palačinky. Připravte si je podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdte ZDE

První písemnou zmínku o citronovém krému přináší kuchařská kniha lady Charlotte Campbell Buryové z roku 1844 nazvaná Kuchařská příručka pro dámy. A tehdy šlo o skutečný „curd“, kdy citronová šťáva vysrážela smetanu, z níž se potom nechala vykapat tekutina. V ještě starších kuchařkách se potom mluví o „citronovém sýru“. Přestože se tedy původní citronový krém nejspíš konzistencí lišil od toho současného, jeho použití bylo podobné, používal se hlavně jako náplň či pojidlo v různých typech moučníků, koláčů a pájů. Dnes se k nim nejčastěji přidávají ještě palačinky (zvlášť baculaté americké „pancakes“), muffiny, mléčná rýže a avantgardně se objevuje i v některých exotičtějších slaných jídlech, například v kořeněném kuřeti po marocku, kde se jím nahrazují v soli nakládané citrony.

Nakládané citrony – vyzkoušejte poklad blízkovýchodní kuchyně
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Nakládané citrony – vyzkoušejte poklad blízkovýchodní kuchyně

Nic nebrání přípravě krému i z jiných druhů citrusů, či dokonce z jiného ovoce. Nejčastěji se v tomto směru používá mučenka, ale třeba i ananas, granátové jablko nebo brusinky, hitem je i rebarbora. Jsou i firmy, zejména v Británii, které se na přípravu různých „curdů“ specializují. Klasický citronový krém či, chcete-li, lemon curd je vždy spojením citronové kůry, šťávy, cukru, případně másla a vždy vajec, resp. žloutků, ovšem zpracovaných tak, aby se vejce nesrazila a vznikla tak hladká, roztíratelná hmota konzistence dejme tomu změklého másla. Poměry surovin i postup se mohou více i méně lišit, ale základní vzorec je dán.

Vyzkoušejte nejlepší recepty s citronovým krémem lemon curd

Vyzkoušejte nejlepší recepty s citronovým krémem lemon curd

Klasický citronový krém

Jak už bylo uvedeno, poměry jednotlivých přísad se mohou krém od krému lišit stejně jako nuance metody, ale tady je jeden spolehlivý co do množství surovin i postupu.

NA CCA 500 G KRÉMU / PŘÍPRAVA: NAD 30 MINUT

  • 6 žloutků z velkých vajec
  • 215 g krupicového cukru
  • šťáva ze 3 až 4 citronů
  • 2 lžíce nastrouhané citronové kůry
  • 110 g studeného másla nakrájeného na plátky
  1. Do středně velkého kastrolu vlijte asi 2,5 až 3 cm vody a na nízkém stupni ji uveďte do mírného varu.
  2. V nejlépe kovové míse šlehejte žloutky s cukrem asi 2 minuty, až bude směs hladká. Vmíchejte citronovou šťávu a kůru.
  3. Mísu postavte na kastrol s mírně vroucí vodou tak, aby se dno mísy nedotýkalo hladiny vody. Za stálého důkladného promíchávání stěrkou ode dna a stěn mísy nechte zlehka vařit, až směs začne houstnout a bude ulpívat na stěrce, nenechte ji ale dojít k varu. Bude to trvat 7 až 10 minut.
  4. Mísu sundejte z kastrolu a po 1 plátku zašlehávejte do krému máslo, vždy počkejte, až se kousek másla zcela rozpustí, pak teprve přidejte další.
  5. Krém přelijte do čisté mísy nebo rozlijte do čistých skleniček a na povrch položte kolečko pečicího papíru, tak se nevytvoří škraloup. Nechte ho vychladnout na pokojovou teplotu a pak přesuňte do ledničky.

Earl Grey sušenky s lemon curd
Recepty

Earl Grey sušenky s lemon curd

23

Medový citronový/limetový krém

Skvělá variace pro každého, kdo chce pikantního krasavce obohatit o benefity superpotraviny.

NA CCA 400 ML KRÉMU / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 3–4 velké citrony nebo 6–7 limet
  • 3 velká vejce nebo 1 velké vejce a 2 velké žloutky
  • 225 g medu
  • špetka jemné soli
  • 85 g másla
  1. Připravte si jemné síto zavěšené na středně velké míse a nejlépe silikonovou stěrku. Do silnostěnného kastrolu nastrouhejte kůru ze 2 citronů (nebo 3 limet).
  2. Zašlehejte vejce nebo vejce a žloutky, med a sůl. Z citronů/limet vymačkejte 120 ml šťávy a zašlehejte ji k ostatnímu. Přidejte kousky másla.
  3. Na středním stupni směs promíchávejte, buďte důkladní a stěrkou vytírejte hlavně rohy a dno kastrolu, aby se krém nepřipaloval. Až se máslo rozpustí a krém začne houstnout, u stěn kastrolu se začnou objevovat bublinky.
  4. Důkladně promíchávejte krém dál a nechte zlehka probublávat ještě asi 10 vteřin, pak ho přelijte přes síto do připravené mísy. Před použitím nechte vychladnout. V uzavřené nádobě a v chladu vydrží krém asi 1 týden.

Makový dort s citronovým krémem
Recepty

Makový dort s citronovým krémem

28

Bleskový citronový krém z mikrovlnky

Ideální pro ty, kdo chtějí mít naprostou jistotu, a to takřka hned.

NA CCA 500 ML KRÉMU / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

  • 212 g krupicového cukru
  • 3 vejce
  • 250 ml čerstvé citronové šťávy + kůra ze 3 citronů
  • 110 g rozehřátého másla
  1. Cukr prošlehejte s vejci dohladka v míse vhodné do mikrovlnky, můžete použít i robot nebo elektrické metly.
  2. Zašlehejte šťávu, kůru a rozpuštěné máslo. Vložte do mikrovlnky a při nejvyšším výkonu vařte 1 minutu, pak směs promíchejte. Postup opakujte, až krém zhoustne tak, že nebude stékat z vařečky/stěrky. Podle výkonu trouby to trvá 3 až 5 minut.
  3. Krém přelijte přes síto (pro jeho konzistenci je to lepší) a vlijte do sklenek, a až vychladne (a zhoustne), uložte je do ledničky, kde vydrží zhruba 2 týdny.

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH

Jitka Rákosníková

Autor článku

Jitka Rákosníková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron ovoce vejce dezert máslo žloutek lemon curd

Návrhy pro vás

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu


Přečtěte si také

Novinky
Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Novinky
Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Sladké
Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

První návštěva po 16 měsících. Čech držený ve Venezuele dostal dopisy od rodičů a poslal vzkaz Vánoce na pláži, dvojitá nálož dárků i islandští lumpové. Jak Češi slaví svátky ve světě? Násilnou smrt na Ostravsku prověřují kriminalisté. Podezřelého zadrželi

prima-zeny

Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni Josef Maršálek popsal, jak stráví Štědrý den. Dárky si u nich doma už dávno nedávají Z farmy Vojty Kotka až do betléma. Vyzkoušejte se ve velkém ovčím kvízu

prima-zoom

Vnímá vás kočka jako rodiče nebo jako kotě? Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení, v Česku to nemá obdoby. Kónya detailně popsal, jak zabil svého otce Město pohlcené džunglí mělo 900 000 obyvatel. Jeho skutečný rozsah odhalil až laser

prima-fresh

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

prima-cool

4 nejlepší nové hry na vánoční volno Další únik traileru Spider-Mana 4 První trailer Avengers 5 byl oficiálně vydán v nejlepší kvalitě. Podívejte se na návrat Kapitána Ameriky

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak se chovat u vánočního stolu aneb štědrovečerní etiketa Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí Vánoční tradice: Jak věštit z jablka a proč mít seno pod stolem?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.