Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová ,
Jídlo a radost / Ambiente

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Velikonoční nádivka 3x jinak. Vyzkoušejte tradiční jarní pochoutku podle receptů od profesionálních šéfkuchařů

Tradiční nádivka z Lokálu

Tradiční nádivka z Lokálu Zdroj: Jídlo a radost / Ambiente

  • Zavřít
Tradiční nádivka z Lokálu

Tradiční nádivka z Lokálu Zdroj: Jídlo a radost / Ambiente

Do tradiční velikonoční nádivky patří dobrá houska, uzené maso a čerstvé jarní bylinky jako medvědí česnek nebo mladé kopřivy. Ovšem existuje také celá řada dalších variací, každý kuchař ji připravuje trochu jinak. Proto pro vás máme hned tři různé velikonoční nádivky od profesionálních kuchařů – vyzkoušíte tu z Lokálu, Esky nebo U Kalendů?

Seznam.cz banner

Velikonoční nádivka: tradice a historie

Ještě před tím, než se staly Velikonoce křesťanským svátkem, lidé toto období slavili zejména jako symbol přicházejícího jara. A k těmto oslavám patřila právě i nádivka, kterou můžete znát také jako „hlavičku“. Setkat se můžete i s pojmy, jako jsou sekanina či řežábek. A protože je jaro dobou ideální pro nové začátky, očistu, ale také obnovu přírody, kdy všechno kvete, neměla by nádivka plná zelených bylinek chybět ani na vašem stole.

Inspirujte se recepty ze tří vyhlášených pražských restaurací

Tradiční nádivka z Lokálu

4 PORCE / PŘÍPRAVA 100 minut

Suroviny

  • 400 g bílého pečiva
  • 80 g másla
  • 80 g uzeného masa
  • 100 g čerstvých bylinek (medvědí česnek, mladé kopřivy a další dle chuti)
  • 4 vejce
  • 100 ml mléka
  • 2 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • sůl a čerstvě namletý pepř
  • sádlo na vymazání
  • strouhanka na vysypání

Postup přípravy

  1. Uzené maso (ideálně tučný bůček) dejte vařit na 30 minut.
  2. Mezitím nakrájejte pečivo na centimetrové kostky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Bylinky nasekejte najemno.
  3. Uvařený a vychladlý bůček nakrájejte také na kostky. Dejte orestovat na rozpálenou pánev nebo do kastrolu. Po zarestování přidejte cibuli, propasírovaný česnek a opět zarestujte. Pokud by uzené maso bylo příliš libové a pustilo málo šťávy, přidejte sádlo. Poté dejte stranou vychladnout.
  4. Do misky rozklepněte celé vejce a vyšlehejte do pěny.
  5. Do jiné mísy vložte nakrájené pečivo a rovnoměrně přelijte mlékem.
  6. Přidejte vychladlé uzené s cibulí a česnekem, osolte, opepřete a důkladně promíchejte.
  7. Přidejte bylinky a opět promíchejte. Poté vyšlehané vejce a znovu promíchejte.
  8. Směs na nádivku rozložte do pekáče vymazaného sádlem a vysypaného strouhankou. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C na 45–50 minut nebo dokud nebude nádivka dozlatova. Pokud by začala tmavnout dříve, stáhněte teplotu na 160 °C nebo přikryjte pekáč alobalem.
  9. Podávejte s čerstvým salátem nebo jako přílohu k pečenému kuřeti.
PRIMA TIPY: Pekáč vymažte důkladně sádlem a vysypte strouhankou, aby šla nádivka dobře vyndat. Pokud mezi bylinkami bude medvědí česnek, už není třeba přidávat ten klasický.

Vyzkoušejte recept na šťavnatou velikonoční nádivku se zeleným lupením a uzeným masem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Kopřivová nádivka z Esky

4 PORCE / PŘÍPRAVA 60 minut

Suroviny

  • 8 rohlíků
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 8 vajec
  • 100 g změklého másla
  • 400 g mladých kopřiv
  • 500 g vařeného uzeného masa
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • čerstvá majoránka, libeček, pažitka
  • 20 g kypřicího prášku do pečiva
  • sůl a čerstvě namletý pepř
  • muškátový oříšek
  • sádlo na vymazání
  • strouhanka na vysypání

Postup přípravy

  1. Rohlíky pokrájejte na středně velké kostky a v míse je navlhčete trochou smetany.
  2. Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky vyšlehejte s máslem a přidejte společně se smetanou k rohlíkům.
  3. Kopřivy důkladně properte, krátce je spařte a hned propláchněte studenou vodou. Okapané listy nasekejte na menší kousky a přihoďte k ostatním surovinám.
  4. Připravenou směs promíchejte s na kostičky nakrájeným uzeným masem, nadrobno pokrájenou cibulí, utřeným česnekem a nasekanými bylinkami. Přidejte prášek do pečiva a dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem.
  5. Nakonec z bílků vyšlehejte pevný sníh a rovnou ho vmíchejte k ostatním surovinám.
  6. Směs naneste do máslem vymazané formy a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C na 40 minut.
PRIMA TIP: Do nádivky můžete zapéct vařená vejce – vypadá to krásně na řezu.

Recepty na nejlepší nádivky. Tradiční i nevšední, ale vždy výborné!

Recepty na nejlepší nádivky. Tradiční i nevšední, ale vždy výborné!

Cuketová nádivka z restaurace U Kalendů

4 PORCE / PŘÍPRAVA 60 minut

Suroviny

  • 4 vejce
  • 3 hrnky nahrubo nastrouhané cukety
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
  • ½ hrnku nadrobno nakrájené cibule
  • 250 g uzeného masa
  • ½ hrnku nahrubo nastrouhaného sýra (eidam nebo gouda)
  • ¼ hrnku slunečnicového oleje
  • 1 lžička sušené majoránky
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka čerstvě namletého pepře
  • 3 stroužky česneku
  • 2 hrsti hladkolisté petržele
  • máslo na vymazání
  • strouhanka na vysypání

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno, uzené maso pokrájejte na menší kostičky, cuketu a sýr nahrubo nastrouhejte. Česnek propasírujte a petržel pokrájejte na menší kousky.
  2. Z vajec oddělte bílky a vyšlehejte z nich pevný sníh.
  3. Zbývající ingredience nadávkujte do mísy a důkladně promíchejte, aby se propojily. Nakonec opatrně vmíchejte sníh.
  4. Směs na nádivku rozložte do pekáče vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C na 35 minut nebo dokud nebude nádivka dozlatova.

Zdroj: autorský text, Ambiente

Vyzkoušejte pečené kuře s nádivkou podle rodinného receptu Zdeňka Pohlreicha. Pomůže vám s tím návodný videorecept

Kompletní recept najdete ZDE

Kugel – tradiční židovský nákyp z brambor, cuket a mrkve Recepty

Kugel – tradiční židovský nákyp z brambor, cuket a mrkve

33
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem Recepty

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

62

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Jídlo a radost / Ambiente

Autor článku

Jídlo a radost / Ambiente

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Velikonoce bylinky recept pečivo ambiente velikonoční nádivka nádivka uzené maso

Návrhy pro vás

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Sladké

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd Maso

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku Hlavní jídla

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Gratinované brambory s gothajem – jednoduchá večeře pro celou rodinu Hlavní jídla

Gratinované brambory s gothajem – jednoduchá večeře pro celou rodinu

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou Omáčky

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně Předkrmy a chuťovky
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie Maso

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie


Přečtěte si také

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Maso
Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Hlavní jídla
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Sladké
Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Prostřeno!
Prostřeno: Honzovy buchty s povidly a tvarohem

Prostřeno: Honzovy buchty s povidly a tvarohem

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená kachna se zelím a knedlíkem podle Marie ze Zrádců

Prostřeno: Pečená kachna se zelím a knedlíkem podle Marie ze Zrádců

Prostřeno!
Prostřeno: Portobello tatarák podle Marie

Prostřeno: Portobello tatarák podle Marie

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí vývar s nudlemi podle Marie Fasorové

Prostřeno: Kuřecí vývar s nudlemi podle Marie Fasorové

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Hlavní jídla

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Vanilkové pudinkové řezy s jahodami – oblíbený a lehký dezert na plech Sladké

Vanilkové pudinkové řezy s jahodami – oblíbený a lehký dezert na plech

Maso
Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie Maso

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku Předkrmy a chuťovky

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Hlavní jídla
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček Ryby a mořské plody

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Polévky
Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami Polévky

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku Předkrmy a chuťovky

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku

Předkrmy a chuťovky
Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Omáčky
Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí Přílohy

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

prima-cnn-news

Komárek: Macinka je sexy jako vyjetá lednička. Sledujeme Turkův rozklad, míní Kopeček V karanténě je kvůli hrozbě eboly 26 lidí. Hygienici zmapovali přílet nakaženého do Česka Na logopeda děti čekají 16 týdnů a rodiče čelí dilematu. Jaké alternativy se jim nabízejí?

prima-zeny

Režiséři, zpozorněte! Anetu Vignerovou čeká velká herecká kariéra, říká přesvědčivě Kolečko Na co si dát pozor při výběru dovolené? Pět hvězd není zárukou kvality hotelu, říká odbornice Zuzana Stavná jako cvičitelka jógy a spirituální koučka nadzvedne některým mandle

prima-zoom

Požár pražského hotelu měl osm obětí O tajemném asijském jednorožci jste možná nikdy neslyšeli. Bájné zvíře ale skutečně existuje Uhynulé vydry odhalují znečištění řek: Vědci žádají o pomoc veřejnost

prima-fresh

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

prima-cool

Kingdom Come baví novým trailerem Tom Cruise se rozpovídal o Top Gunu 3, chystá i jeden závodní sequel Návrat Buffy má druhou hlavní hvězdu. Herečka ze Star Wars roli získala v dojemném videu se Sarah Michelle Gellar

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Není to lenost, je to terapie: Proč si znovu pouštíme staré dobré seriály? Sexy za všechny prachy: Máma, která z porodnice zamířila na plastiku

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Hana Třeštíková před porodem řeší bydlení. V osmém měsíci předělávala kuchyň Nejteplejší léto všech dob? Meteorologové varují před velkými vedry Bublinový palác Pierra Cardina vznikal 14 let. Dnes patří k nejdražším domům v Evropě

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.