Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová ,
Jídlo a radost / Ambiente

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Velikonoční nádivka 3x jinak. Vyzkoušejte tradiční jarní pochoutku podle receptů od profesionálních šéfkuchařů

Tradiční nádivka z Lokálu

Tradiční nádivka z Lokálu Zdroj: Jídlo a radost / Ambiente

  • Zavřít
Tradiční nádivka z Lokálu

Tradiční nádivka z Lokálu Zdroj: Jídlo a radost / Ambiente

Do tradiční velikonoční nádivky patří dobrá houska, uzené maso a čerstvé jarní bylinky jako medvědí česnek nebo mladé kopřivy. Ovšem existuje také celá řada dalších variací, každý kuchař ji připravuje trochu jinak. Proto pro vás máme hned tři různé velikonoční nádivky od profesionálních kuchařů – vyzkoušíte tu z Lokálu, Esky nebo U Kalendů?

Seznam.cz banner

Velikonoční nádivka: tradice a historie

Ještě před tím, než se staly Velikonoce křesťanským svátkem, lidé toto období slavili zejména jako symbol přicházejícího jara. A k těmto oslavám patřila právě i nádivka, kterou můžete znát také jako „hlavičku“. Setkat se můžete i s pojmy, jako jsou sekanina či řežábek. A protože je jaro dobou ideální pro nové začátky, očistu, ale také obnovu přírody, kdy všechno kvete, neměla by nádivka plná zelených bylinek chybět ani na vašem stole.

Inspirujte se recepty ze tří vyhlášených pražských restaurací

Tradiční nádivka z Lokálu

4 PORCE / PŘÍPRAVA 100 minut

Suroviny

  • 400 g bílého pečiva
  • 80 g másla
  • 80 g uzeného masa
  • 100 g čerstvých bylinek (medvědí česnek, mladé kopřivy a další dle chuti)
  • 4 vejce
  • 100 ml mléka
  • 2 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • sůl a čerstvě namletý pepř
  • sádlo na vymazání
  • strouhanka na vysypání

Postup přípravy

  1. Uzené maso (ideálně tučný bůček) dejte vařit na 30 minut.
  2. Mezitím nakrájejte pečivo na centimetrové kostky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Bylinky nasekejte najemno.
  3. Uvařený a vychladlý bůček nakrájejte také na kostky. Dejte orestovat na rozpálenou pánev nebo do kastrolu. Po zarestování přidejte cibuli, propasírovaný česnek a opět zarestujte. Pokud by uzené maso bylo příliš libové a pustilo málo šťávy, přidejte sádlo. Poté dejte stranou vychladnout.
  4. Do misky rozklepněte celé vejce a vyšlehejte do pěny.
  5. Do jiné mísy vložte nakrájené pečivo a rovnoměrně přelijte mlékem.
  6. Přidejte vychladlé uzené s cibulí a česnekem, osolte, opepřete a důkladně promíchejte.
  7. Přidejte bylinky a opět promíchejte. Poté vyšlehané vejce a znovu promíchejte.
  8. Směs na nádivku rozložte do pekáče vymazaného sádlem a vysypaného strouhankou. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C na 45–50 minut nebo dokud nebude nádivka dozlatova. Pokud by začala tmavnout dříve, stáhněte teplotu na 160 °C nebo přikryjte pekáč alobalem.
  9. Podávejte s čerstvým salátem nebo jako přílohu k pečenému kuřeti.
PRIMA TIPY: Pekáč vymažte důkladně sádlem a vysypte strouhankou, aby šla nádivka dobře vyndat. Pokud mezi bylinkami bude medvědí česnek, už není třeba přidávat ten klasický.

Vyzkoušejte recept na šťavnatou velikonoční nádivku se zeleným lupením a uzeným masem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Kopřivová nádivka z Esky

4 PORCE / PŘÍPRAVA 60 minut

Suroviny

  • 8 rohlíků
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 8 vajec
  • 100 g změklého másla
  • 400 g mladých kopřiv
  • 500 g vařeného uzeného masa
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • čerstvá majoránka, libeček, pažitka
  • 20 g kypřicího prášku do pečiva
  • sůl a čerstvě namletý pepř
  • muškátový oříšek
  • sádlo na vymazání
  • strouhanka na vysypání

Postup přípravy

  1. Rohlíky pokrájejte na středně velké kostky a v míse je navlhčete trochou smetany.
  2. Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky vyšlehejte s máslem a přidejte společně se smetanou k rohlíkům.
  3. Kopřivy důkladně properte, krátce je spařte a hned propláchněte studenou vodou. Okapané listy nasekejte na menší kousky a přihoďte k ostatním surovinám.
  4. Připravenou směs promíchejte s na kostičky nakrájeným uzeným masem, nadrobno pokrájenou cibulí, utřeným česnekem a nasekanými bylinkami. Přidejte prášek do pečiva a dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem.
  5. Nakonec z bílků vyšlehejte pevný sníh a rovnou ho vmíchejte k ostatním surovinám.
  6. Směs naneste do máslem vymazané formy a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C na 40 minut.
PRIMA TIP: Do nádivky můžete zapéct vařená vejce – vypadá to krásně na řezu.

Recepty na nejlepší nádivky. Tradiční i nevšední, ale vždy výborné!

Recepty na nejlepší nádivky. Tradiční i nevšední, ale vždy výborné!

Cuketová nádivka z restaurace U Kalendů

4 PORCE / PŘÍPRAVA 60 minut

Suroviny

  • 4 vejce
  • 3 hrnky nahrubo nastrouhané cukety
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
  • ½ hrnku nadrobno nakrájené cibule
  • 250 g uzeného masa
  • ½ hrnku nahrubo nastrouhaného sýra (eidam nebo gouda)
  • ¼ hrnku slunečnicového oleje
  • 1 lžička sušené majoránky
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka čerstvě namletého pepře
  • 3 stroužky česneku
  • 2 hrsti hladkolisté petržele
  • máslo na vymazání
  • strouhanka na vysypání

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno, uzené maso pokrájejte na menší kostičky, cuketu a sýr nahrubo nastrouhejte. Česnek propasírujte a petržel pokrájejte na menší kousky.
  2. Z vajec oddělte bílky a vyšlehejte z nich pevný sníh.
  3. Zbývající ingredience nadávkujte do mísy a důkladně promíchejte, aby se propojily. Nakonec opatrně vmíchejte sníh.
  4. Směs na nádivku rozložte do pekáče vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C na 35 minut nebo dokud nebude nádivka dozlatova.

Zdroj: autorský text, Ambiente

Vyzkoušejte pečené kuře s nádivkou podle rodinného receptu Zdeňka Pohlreicha. Pomůže vám s tím návodný videorecept

Kompletní recept najdete ZDE

Kugel – tradiční židovský nákyp z brambor, cuket a mrkve Recepty

Kugel – tradiční židovský nákyp z brambor, cuket a mrkve

40
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem Recepty

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

66

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Jídlo a radost / Ambiente

Autor článku

Jídlo a radost / Ambiente

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Velikonoce bylinky recept pečivo ambiente velikonoční nádivka nádivka uzené maso

Návrhy pro vás

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou Sladké

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou Maso

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka Recepty

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone Sladké

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku Sladké

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku


Přečtěte si také

Prostřeno!
Prostřeno: Avokádový tatarák s lososem a bagetou

Prostřeno: Avokádový tatarák s lososem a bagetou

Prostřeno!
Prostřeno: Brokolicová krémová polévka

Prostřeno: Brokolicová krémová polévka

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka s bramborovým a batátovým pyré

Prostřeno: Vepřová panenka s bramborovým a batátovým pyré

Prostřeno!
Prostřeno: Panna cotta s hroznovým vínem

Prostřeno: Panna cotta s hroznovým vínem

Sladké
Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Novinky
Tipy na mikulášskou nadílku: čokoládky, sladkosti, ale i čaje nebo ovocné kapsičky

Tipy na mikulášskou nadílku: čokoládky, sladkosti, ale i čaje nebo ovocné kapsičky

Maso
Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Soutěžící
Maya Božovská chce mistrovi dokázat, že se v ní spletl

Maya Božovská chce mistrovi dokázat, že se v ní spletl

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Sladké
Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone Sladké

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone

Maso
Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka Recepty

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Kučera ostře k ANO a SPD za obhajobu Turka: Divím se, že si berete na bedra hajlujícího nácka PŘEHLEDNĚ: Požár v Hongkongu je nejhorší za desítky let. Roli mohlo hrát bambusové lešení Dusno ve Sněmovně: Nic nekomentujte, vyjel Hladík na Okamuru. Vytočila ho tajemná poznámka

prima-zeny

Vyřádím se přes den a domů ze mě přijde jen zbytek, říká Patrik Hartl o manželství Satana vyměnila za Ježíše. Valerie hledá muže, který unese její submisivitu Do finále postoupilo pět hráčů. Věrní mezi sebou mají stále ďábelskou Miu

prima-zoom

Dívka popsala svou smrt i předchozí rodinu Adolf Hitler vyhrál volby v Namibii. Je zde oblíbený a se svým jménem nic dělat nehodlá Dva Rusové a Američan letí k ISS. Podívejte se živě na dokování lodi Sojuz MS-28

prima-fresh

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou Tipy na mikulášskou nadílku: čokoládky, sladkosti, ale i čaje nebo ovocné kapsičky Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

prima-cool

Stranger Things 5 boří internet Seriálový Amadeus má v novém traileru k Formanově klasice fakt hodně daleko Tvůrci Stranger Things řekli, co je třeba si zopakovat před sledováním páté řady

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoce zase bez sněhu! První předpověď počasí radost nedělá I čemeřice je vánoční květina. Chcete, aby vám kvetla doma na Vánoce? Adventní svícen zvládnete udělat sami. Snadný návod krok za krokem

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.