Ondřej Bábor rád připravuje špagety carbonara

Prostřeno! S29 (24)

Ondřej (33) vystudoval Janáčkovu akademii múzických umění a Gymnázium T. G. Masaryka. Pracoval jako herec, zpěvák a během covidu jako kurýr.

Nyní se živí opět jako herec. Je čerstvě ženatý. Narodil se v Brně a šťastně se přestěhoval do Prahy. Jako mladý párkrát přišel málem o život a o to víc si ho chce teď užívat, převážně se svojí ženou Natálkou. Výzvu přijal, protože miluje jídlo a moučníky. Rád by věděl, zda budou ostatním jeho výtvory chutnat.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! z Prahy. Soutěžící díky úkolu týdne popustí uzdu fantazii

Zrovna se s manželkou stěhují a peníze by se do začátku hodily. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na svatební cestu a na vybavení nového bytu. Jako zábavu jeho manželka ukáže tetování na umělou kůži a každý si to vyzkouší. Tato jídla si vybral, protože se hodí k podzimu a sám je má všechna moc rád.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Mezi jeho koníčky patří zpěv a motorka, rád také tráví čas se svojí ženou.

Charakter:
Sám sebe neumí popsat.

Proč se přihlásil:   
Výzvu přijal, protože miluje jídlo a moučníky. Rád by věděl, zda budou ostatním jeho výtvory chutnat. Zrovna se s manželkou stěhují a peníze by se do začátku hodily.

Co od soutěže očekává:
Těší se na dobrou zábavu a rád pozná nové příjemné lidi.

Co by udělal s výhrou:  
Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na svatební cestu a na vybavení nového bytu.

Vztah k vaření:
V kuchyni je amatér, ale chce se učit novým receptům.

Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná.

Co nejraději vaří:
Rád připravuje špagety carbonara.

Co jí:
Nejraději má italskou kuchyni.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí mořské plody. Nikdy by nesnědl hmyz, plže, mlže a další.

Nejoblíbenější jídlo:
Nemá jen jedno oblíbené jídlo.

Alergie:
Žádnou alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: 
Při stolování mu vadí, pokud je málo jídla a prázdné talíře.

Motto:  
V životě se řídí mottem: „Pomocnou ruku hledej na konci svého ramene.“

Soutěžní menu:

Petra Jaroševská

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty