Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Léto budiž naloženo! Nová várka netradičních receptů, které budete chtít vyzkoušet

Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

V našich končinách má nakládání velkou tradici, ale bohužel se zaměřuje jen na pár surovin, jako je zelí, okurky či červená řepa. Přitom možnosti jsou téměř nekonečné. Nebojte se zapojit fantazii a použít i nezvyklé kombinace zeleniny a koření.

Seznam.cz banner

Nakládanou zeleninu podávejte jako přílohu ke grilovačce nebo jako samostatnou chuťovku. Fermentovaná zelenina je zdravá a chutná...

Pikantní cuketa

Cukety jsou velké požehnání, ale při jejich nadúrodě se mohou stát trochu noční můrou. Rychlé naložení promění i přerostlou baculku ze zahrádkářské kolonie v instantní krasavici asijského střihu.

CCA 3 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

120 ml vody pokojové teploty

2 lžíce + ½ lžičky mořské soli

asi ½ kg cukety, nakrájené na tenké plátky

1 malá cibule, nakrájená na tenké plátky

3 kostky ledu

500 ml jablečného octa

1 hrnek krupicového cukru

1 ½ lžičky mleté hořčice

1 ½ lžičky hořčičného semínka

¾ lžičky kurkumy

½ lžičky chilli koření

1. V míse promíchejte vodu se solí, až se sůl rozpustí. Přidejte plátky cukety a cibule, ledové kostky a případně další vodu, aby byla zelenina pokrytá. Mísu přikryjte a zeleninu nechte 1 hodinu máčet.

2. Mezitím zahřejte ocet s cukrem v kastrůlku a přidejte všechno koření. Zlehka vařte za občasného promíchání 3 minuty, až se cukr zcela rozpustí, pak dejte stranou.

3. Cuketu s cibulí sceďte a nechte na cedníku úplně vykapat. Zbylou vodu odstraňte v salátové odstředivce nebo v suché utěrce. Dejte do vysterilizované lahve nebo několika sklenic, zalijte nálevem, zavíčkujte a nechte nejméně 2 dny macerovat. V chladu vydrží měsíce.

Mrkev v zázvoru

Orientální štiplavost zázvorového oddenku se nám už dávno vloudila pod kůži. Tady si hezky pohrává se sladkou jemnou mrkvičkou.

CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MKINUT + CHLADNUTÍ

1 kg karotky, oškrábané

500 ml rýžového octa

350 ml vody

9 dlouhých plátků oloupaného čerstvého zázvoru

3 badyány

145 g přírodního krupicového cukru

1 lžíce chilli koření

1 stroužek česneku, oloupaný a nakrájený nadrobno

1 lžička soli

1. Karotky nakrájejte nebo nastrouhejte na dlouhé tenké hranolky. V nerezovém hrnci promíchejte ocet, vodu, zázvor, badyán, cukr, chilli, česnek a sůl. Uveďte do varu a vařte, až se cukr rozpustí.

2. Děrovanou naběračkou vylovte z nálevu badyán a rozdělte ho do vysterilizovaných sklenic. Do nálevu vsypte připravenou karotku, nálev uveďte znovu do varu a karotku vařte 2 minuty. Příkon vypněte.

3. Karotku ihned přesuňte do sklenic pomocí kleští nebo děrované naběračky. Do každé sklenice dejte také 3 proužky zázvoru. Je-li třeba, obsah sklenice trochu upěchujte, nahoře by mělo zůstat asi 10 mm prostoru.

4. Do sklenic rozlijte horký nálev tak, aby byla karotka ponořená. Okraje sklenic otřete ubrouskem namočeným v octě a sklenice zavíčkujte. Postavte je do zavařovacího nebo velkého hrnce, zalijte horkou vodou tak, aby sahala 2 cm nad sklenice, a 10 minut zavařujte. Pak sklenice patrně, nejlépe za pomoci kleští, vyndejte a nechte 24 hodin vychladnout na pracovní ploše, pokryté suchými utěrkami. Během této doby s nimi nehýbejte.

Léto budiž naloženo; foto: L.A. CREATIVE FOOD

Žardiniéra

Původem italské i francouzské slovo vlastně označuje cokoliv, co pochází ze zahrady či ji zdobí. No a pestrá letní zelenina zkrášluje nejen zahradu, ale v nakládané podobě i vaši spíž, vaše jídla, vaši kuchařskou pověst…

NA CCA 1 LITR / PŘÍPRAVA: 48 HODIN

¼ květáku, rozebraného na růžičky

1 malá mrkev, nakrájená na kousky

½ malé cibule, nakrájené na kousky

2 stroužky česneku, podrcené

2 řapíky celeru, nakrájené na kousky

½ hrnku oliv plněných papričkami, nahrubo nakrájenými

¼ hrnku nadrobno nakrájené kapie

250 ml bílého vinného octa

60 ml olivového oleje

2 lžíce soli

1–2 lžíce krupicového cukru

špetka chilli koření

špetka oregana

1 bobkový list

5 lžiček kuliček černého pepře

1. Bobkový list a kuličky pepře krátce opražte na rozehřáté pánvi, aby se uvolnila jejich vůně. V hrnci promíchejte ocet, olivový olej, sůl, cukr, chilli a oregano a uveďte do mírného varu. Přidejte bobkový list a pepř, sejměte z plotny a nechte 5 minut macerovat. Pak nálev přeceďte.

2. Připravenou zeleninu vložte do vysterilizované sklenice nebo více sklenic a zalijte přecezeným nálevem. Uzavřete a nechte nejméně dva dny v klidu.

PRIMA TIP: Chcete-li úrodu uchovat delší dobu nebo není-li určena k rychlé spotřebě, vyplatí se poslouchat dobré rady a sklenice vysterilizovat. Jde to mnoha způsoby – po pečlivém umytí do nich i do víček můžete nalít vroucí vodu a nechat nějakou chvíli stát, pak ji vylít a sklenice ihned plnit a víčkovat ještě za horka. Sklenice i s víčky můžete také ve vodě doslova vyvařit, buď ve velkém hrnci na sporáku, nebo v troubě v pekáči, postavené ve vroucí vodě. Také ocet funguje jako sterilizační prvek a do velké míry zabraňuje vytváření plísní. Jakmile ovšem sklenici otevřete, měli byste její obsah zkonzumovat nejpozději do druhého dne. Z obsahu případně odebírejte pouze zcela čistou lžící nebo vidličkou.

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty

Okurkové kimči

Kimči, zelí naložené po korejsku, stále oblétává planetu a získává si další a další přívržence. Zkuste, jestli mu bude okurková verze důstojnou konkurencí!

12 PORCÍ, CCA 1 LITR / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + ROZLEŽENÍ

750 g malých okurek nakládaček

3 lžíce mořské soli

2 lžíce chilli koření

2 lžíce čerstvého zázvoru, nakrájeného nadrobno

6 stroužků česneku, oloupaných a nakrájených nadrobno

2 lžíce sójové nebo rybí omáčky

3 jarní cibulka, nakrájené na kousky

250 ml vody

1. Z okurek odkrojte vršky a rozkrájejte je na zašpičatělé hranolky. V míse je promíchejte se solí, chilli, zázvorem, česnekem, sójovou omáčkou a jarní cibulkou.

2. Dejte do sklenice a zalijte vodou. Sklenici pevně uzavřete a nechte stát 24 hodin v pokojové teplotě. Pak ji přesuňte do ledničky.

3. Po několika dnech můžete okurkové kimči podávat. Delším marinováním se jeho chuť ještě zvýrazní.

Připravily Jitka Rákosníková a Klára Michalová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky koření jak na to česnek zelenina cuketa cukr sůl bobkový list nakládaná zelenina sklenice škola vaření ocet nakládání chilli paprička fermentovaná zelenina přebytky ze zahrádky

Návrhy pro vás

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny Sladké

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky Maso

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku Maso

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Sladké

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Maso

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku Recepty

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky


Přečtěte si také

Sladké
Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Maso
Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Zelenina
Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Novinky
Vůně bylin, nadšení a udržitelnost na jednom místě: Vydejte se na výlet do Bylinkového ráje Sonnentor

Vůně bylin, nadšení a udržitelnost na jednom místě: Vydejte se na výlet do Bylinkového ráje Sonnentor

Maso
Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Sladké
Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Novinky
Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink

Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink

Maso
Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Sladké
Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Sladké

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky Sladké

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Maso
Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku Maso

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Maso

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Zelenina
Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den Saláty

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Nápoje
Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Ryby a mořské plody
Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží Vegetariánské

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Sladké
Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou Sladké

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník Sladké

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Saláty
Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko Maso

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

prima-cnn-news

Bartošek: Svět nás kvůli Babišovi může přestat brát vážně. Snůška nesmyslů, namítl Juchelka Mariupol, město trosek: Z kohoutku teče „coca-cola“, Rusko tlačí propagandu a lidé mluví o zradě Krvácivá horečka v Řecku: Zabila muže, nakazil se i lékař. V karanténě jsou desítky lidí

prima-zeny

Letní novinky na prima+: Skutečný příběh Nataschy Kampusch i pokračování Elišky a Damiána Plenu na kočár? Už nikdy, apeluje na matky záchranář. Namočením to ještě zhoršují Marie Rottrová nazpívala ústřední píseň k novému seriálu Polabí

prima-zoom

VIDEO: Když z nebe prší pavouci Která zvířata jako první obletěla Měsíc? Na významnou sovětskou misi se bohužel často zapomíná Jediný sovětský tank zničil 21 německých obrněnců, nezastavilo ho ani 156 zásahů. Potom vypukla bitva

prima-fresh

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

prima-cool

Michael Bay se vrací k Transformers Žebříček 100 nejlepších filmů 21. století: Nejen první místo je kontroverzní Nejočekávanější vesmírná sci-fi vypadá skvěle. Nástupce Marťana s Goslingem má první trailer

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Režisér Jan Hřebejk má dva domovy. S rodinou žije na hausbótu a v luxusní vile Vila Šafránkové a Abrháma zeje prázdnotou. Potomci se o dům ani zahradu nestarají První prázdninový týden bude tropický. Jaká je kvalita vody v přírodních koupalištích?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.