Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Léto budiž naloženo! Nová várka netradičních receptů, které budete chtít vyzkoušet

Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

V našich končinách má nakládání velkou tradici, ale bohužel se zaměřuje jen na pár surovin, jako je zelí, okurky či červená řepa. Přitom možnosti jsou téměř nekonečné. Nebojte se zapojit fantazii a použít i nezvyklé kombinace zeleniny a koření.

Seznam.cz banner

Nakládanou zeleninu podávejte jako přílohu ke grilovačce nebo jako samostatnou chuťovku. Fermentovaná zelenina je zdravá a chutná...

Pikantní cuketa

Cukety jsou velké požehnání, ale při jejich nadúrodě se mohou stát trochu noční můrou. Rychlé naložení promění i přerostlou baculku ze zahrádkářské kolonie v instantní krasavici asijského střihu.

CCA 3 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

120 ml vody pokojové teploty

2 lžíce + ½ lžičky mořské soli

asi ½ kg cukety, nakrájené na tenké plátky

1 malá cibule, nakrájená na tenké plátky

3 kostky ledu

500 ml jablečného octa

1 hrnek krupicového cukru

1 ½ lžičky mleté hořčice

1 ½ lžičky hořčičného semínka

¾ lžičky kurkumy

½ lžičky chilli koření

1. V míse promíchejte vodu se solí, až se sůl rozpustí. Přidejte plátky cukety a cibule, ledové kostky a případně další vodu, aby byla zelenina pokrytá. Mísu přikryjte a zeleninu nechte 1 hodinu máčet.

2. Mezitím zahřejte ocet s cukrem v kastrůlku a přidejte všechno koření. Zlehka vařte za občasného promíchání 3 minuty, až se cukr zcela rozpustí, pak dejte stranou.

3. Cuketu s cibulí sceďte a nechte na cedníku úplně vykapat. Zbylou vodu odstraňte v salátové odstředivce nebo v suché utěrce. Dejte do vysterilizované lahve nebo několika sklenic, zalijte nálevem, zavíčkujte a nechte nejméně 2 dny macerovat. V chladu vydrží měsíce.

Mrkev v zázvoru

Orientální štiplavost zázvorového oddenku se nám už dávno vloudila pod kůži. Tady si hezky pohrává se sladkou jemnou mrkvičkou.

CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MKINUT + CHLADNUTÍ

1 kg karotky, oškrábané

500 ml rýžového octa

350 ml vody

9 dlouhých plátků oloupaného čerstvého zázvoru

3 badyány

145 g přírodního krupicového cukru

1 lžíce chilli koření

1 stroužek česneku, oloupaný a nakrájený nadrobno

1 lžička soli

1. Karotky nakrájejte nebo nastrouhejte na dlouhé tenké hranolky. V nerezovém hrnci promíchejte ocet, vodu, zázvor, badyán, cukr, chilli, česnek a sůl. Uveďte do varu a vařte, až se cukr rozpustí.

2. Děrovanou naběračkou vylovte z nálevu badyán a rozdělte ho do vysterilizovaných sklenic. Do nálevu vsypte připravenou karotku, nálev uveďte znovu do varu a karotku vařte 2 minuty. Příkon vypněte.

3. Karotku ihned přesuňte do sklenic pomocí kleští nebo děrované naběračky. Do každé sklenice dejte také 3 proužky zázvoru. Je-li třeba, obsah sklenice trochu upěchujte, nahoře by mělo zůstat asi 10 mm prostoru.

4. Do sklenic rozlijte horký nálev tak, aby byla karotka ponořená. Okraje sklenic otřete ubrouskem namočeným v octě a sklenice zavíčkujte. Postavte je do zavařovacího nebo velkého hrnce, zalijte horkou vodou tak, aby sahala 2 cm nad sklenice, a 10 minut zavařujte. Pak sklenice patrně, nejlépe za pomoci kleští, vyndejte a nechte 24 hodin vychladnout na pracovní ploše, pokryté suchými utěrkami. Během této doby s nimi nehýbejte.

Léto budiž naloženo; foto: L.A. CREATIVE FOOD

Žardiniéra

Původem italské i francouzské slovo vlastně označuje cokoliv, co pochází ze zahrady či ji zdobí. No a pestrá letní zelenina zkrášluje nejen zahradu, ale v nakládané podobě i vaši spíž, vaše jídla, vaši kuchařskou pověst…

NA CCA 1 LITR / PŘÍPRAVA: 48 HODIN

¼ květáku, rozebraného na růžičky

1 malá mrkev, nakrájená na kousky

½ malé cibule, nakrájené na kousky

2 stroužky česneku, podrcené

2 řapíky celeru, nakrájené na kousky

½ hrnku oliv plněných papričkami, nahrubo nakrájenými

¼ hrnku nadrobno nakrájené kapie

250 ml bílého vinného octa

60 ml olivového oleje

2 lžíce soli

1–2 lžíce krupicového cukru

špetka chilli koření

špetka oregana

1 bobkový list

5 lžiček kuliček černého pepře

1. Bobkový list a kuličky pepře krátce opražte na rozehřáté pánvi, aby se uvolnila jejich vůně. V hrnci promíchejte ocet, olivový olej, sůl, cukr, chilli a oregano a uveďte do mírného varu. Přidejte bobkový list a pepř, sejměte z plotny a nechte 5 minut macerovat. Pak nálev přeceďte.

2. Připravenou zeleninu vložte do vysterilizované sklenice nebo více sklenic a zalijte přecezeným nálevem. Uzavřete a nechte nejméně dva dny v klidu.

PRIMA TIP: Chcete-li úrodu uchovat delší dobu nebo není-li určena k rychlé spotřebě, vyplatí se poslouchat dobré rady a sklenice vysterilizovat. Jde to mnoha způsoby – po pečlivém umytí do nich i do víček můžete nalít vroucí vodu a nechat nějakou chvíli stát, pak ji vylít a sklenice ihned plnit a víčkovat ještě za horka. Sklenice i s víčky můžete také ve vodě doslova vyvařit, buď ve velkém hrnci na sporáku, nebo v troubě v pekáči, postavené ve vroucí vodě. Také ocet funguje jako sterilizační prvek a do velké míry zabraňuje vytváření plísní. Jakmile ovšem sklenici otevřete, měli byste její obsah zkonzumovat nejpozději do druhého dne. Z obsahu případně odebírejte pouze zcela čistou lžící nebo vidličkou.

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty

Okurkové kimči

Kimči, zelí naložené po korejsku, stále oblétává planetu a získává si další a další přívržence. Zkuste, jestli mu bude okurková verze důstojnou konkurencí!

12 PORCÍ, CCA 1 LITR / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + ROZLEŽENÍ

750 g malých okurek nakládaček

3 lžíce mořské soli

2 lžíce chilli koření

2 lžíce čerstvého zázvoru, nakrájeného nadrobno

6 stroužků česneku, oloupaných a nakrájených nadrobno

2 lžíce sójové nebo rybí omáčky

3 jarní cibulka, nakrájené na kousky

250 ml vody

1. Z okurek odkrojte vršky a rozkrájejte je na zašpičatělé hranolky. V míse je promíchejte se solí, chilli, zázvorem, česnekem, sójovou omáčkou a jarní cibulkou.

2. Dejte do sklenice a zalijte vodou. Sklenici pevně uzavřete a nechte stát 24 hodin v pokojové teplotě. Pak ji přesuňte do ledničky.

3. Po několika dnech můžete okurkové kimči podávat. Delším marinováním se jeho chuť ještě zvýrazní.

Připravily Jitka Rákosníková a Klára Michalová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky koření jak na to česnek zelenina cuketa cukr sůl bobkový list nakládaná zelenina sklenice škola vaření ocet nakládání chilli paprička fermentovaná zelenina přebytky ze zahrádky

Návrhy pro vás

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma Hlavní jídla

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem Maso

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Grilovaný kuřecí supreme se zeleným chřestem na másle podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Recepty

Grilovaný kuřecí supreme se zeleným chřestem na másle podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera Maso

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera

Španělská bramborová tortilla se šunkou a zeleninou – snadný recept, který si přizpůsobíte podle sebe Oběd

Španělská bramborová tortilla se šunkou a zeleninou – snadný recept, který si přizpůsobíte podle sebe

Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou Předkrmy a chuťovky

Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak Sladké

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak


Přečtěte si také

Hlavní jídla
Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma

Prostřeno!
Prostřeno: Mango-maracuja cheesecake

Prostřeno: Mango-maracuja cheesecake

Prostřeno!
Prostřeno: Paštika s domácím kváskovým chlebem

Prostřeno: Paštika s domácím kváskovým chlebem

Prostřeno!
Prostřeno: Líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše

Prostřeno: Líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše

Prostřeno!
Prostřeno: Mrkvovy krém s kokosovým mlékem

Prostřeno: Mrkvovy krém s kokosovým mlékem

Maso
Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Saláty
Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Soutěžící
Iva Dvořáková se chce zbavit studu a vystoupit před cizími lidmi

Iva Dvořáková se chce zbavit studu a vystoupit před cizími lidmi

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Recepty

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Recepty

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Sladké
Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Sladké

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Maso
Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera Maso

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí Maso

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Recepty
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček Ryby a mořské plody

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Polévky
Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami Polévky

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou

Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně Předkrmy a chuťovky
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Předkrmy a chuťovky
Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Saláty
Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Recepty

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Saláty
Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou Omáčky

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí Přílohy

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

prima-cnn-news

Blažek: Piráti pro dekriminalizaci konopí nehnuli prstem. Zmínil, co se koalici nepovedlo Trump zaskočil prezidenta JAR. Pustil mu video o genocidě bílé menšiny, Ramaphosa nevěřil Konečná draží Fialovy pohádky, které zahodila Němcová. Cena jde do desítek tisíc

prima-zeny

Alice se nenechá oblafnout. Leonu prokoukne a pěkně zpraží Na smuteční večírek za Bartošku dorazili Polívka, Kaiser, Donutil i kolegové z filmového festivalu Horoskop na týden od 19. května 2025: Berany čeká změna, Střelce výhra

prima-zoom

Kolik atomových bomb má USA v Evropě? Záhada zrzavých koček byla rozluštěna. Většinou jde o samce, všechno má svůj důvod Škodí sítě 5G lidskému zdraví? Divokou konspiraci jednou provždy zlikvidoval skutečný experiment

prima-fresh

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

prima-cool

Nové díly Wednesday vypadají skvěle Co Arnold natočil v Praze? První trailer ukazuje spoustu akce a tančení s Trinity Konečně pořádný horor s dinosaury? Nový trailer dalšího Jurského světa připomíná Vetřelce a Čelisti

playboy

Co vás čeká v červnovém vydání magazínu Playboy? Tři roky streamování bez pauzy. EmilyCC zveřejňuje každou vteřinu svého života Nečekané riziko na palubě letadla. Co většina pasažérů stále ignoruje?

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Tereza Kerndlová o bydlení ve Španělsku. Popsala rozdíly mezi tamějšími obyvateli a Čechy Nejteplejší léto všech dob? Meteorologové varují před velkými vedry Hana Třeštíková před porodem řeší bydlení. V osmém měsíci předělávala kuchyň

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.