Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty

Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

Období, kdy i v našich zeměpisných souřadnicích příroda rozdává své plody plnými náručemi, je třeba náležitě využít. Mrazáky už přetékají a ke slovu přichází nakládání, zavařování, kvašení…

Seznam.cz banner

Domácí metody, jimiž zmíněné dary ještě víc zhodnocujeme a do rodinných kuchařek přidáváme další a další nezapomenutelné položky.

Ředkvičky a mrkvičky

Rozkošná kombinace, i barevně velmi sladěná. Chutěmi směřuje kamsi do Mexika.

CCA 500 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

2 svazky ředkviček

3 karotky

3 chilli papričky

hrst koriandru, nakrájeného

120 ml bílého vinného octa

120 ml jablečného octa

¼ hrnku krupicového cukru

sůl podle chuti

1. V malém kastrolu zahřejte oba druhy octa, cukr a asi lžíci soli, až ocet začne mírně vřít a cukr se solí se rozpustí. Nálev pak nechte vychladnout do pokojové teploty.

2. Mezitím si očistěte ředkvičky a karotku a nakrájejte je na slabé plátky. Chilli papričky zbavte semínek a nakrájejte je na tenká kolečka. V míse vše zalijte vychladlým nálevem, přidejte koriandr, promíchejte a pak rozdělte do vysterilizovaných sklenic.

3. Směs vydrží v chladu asi 2 týdny.

Naložená zelenina po vietnamsku

Kombinace jemného rýžového octa a medu je vyloženě nečekaná, a patrně si vás získá navždy. Variací a kombinací zeleniny totiž může být nekonečno.

CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

370 ml rýžového octa

120 ml vody

několik lžic tekutého medu

½ lžičky soli

3 najemno nastrouhané karotky

¼ najemno nastrouhané bílé ředkve

1 okurka

1. Ocet, vodu, med a sůl prošlehejte ve velké míse, až se med rozpustí. Omyté okurky zbavte vnitřní měkké části se semínky a dužinu nahrubo nastrouhejte.

2. Zeleninu dejte do mísy, vše promíchejte, mísu přikryjte a před podáváním nechte několik hodin v chladu.

3. Zeleninu, kterou nezkonzumujete ihned, uchovejte ve sklenicích v chladu a spotřebujte do několika dnů.

Léto budiž naloženo - vyzkoušejte nové recepty , Foto: L.A. CREATIVE FOOD

Rajčatové bomby

Těchhle se bát nemusíte. Vybuchnou jen v ústech ohňostrojem vůní a chutí. Jde o podobný postup jako u rychlokvašek nebo kysaného zelí.

NA CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + NĚKOLIK DNŮ KVAŠENÍ

cca 1 kg mírně nezralých cherry rajčat

1 snítka čerstvé petrželky

2 snítky čerstvé bazalky

4 stroužky česneku oloupané

¼ lžíce kuliček černého pepře

¼ lžičky semínek koriandru

¼ lžičky semínek hořčice

1 l pramenité vody

3 lžíce mořské soli

1. Na dno velké vysterilizované lahve dejte všechno koření, pak vrstvěte rajčata, bylinky a česnek.

2. Vodu promíchejte se solí a až se rozpustí, nálevem zalijte rajčata tak, aby byla pokrytá. Přímo na rajčata položte talířek, který jste pečlivě umyli a vysterilizovali ve vroucí vodě, a zatižte ho, například rovněž vysterilizovaným kamenem. Nádobu přikryjte utěrkou.

3. Postavte ji na chladné a tmavé místo a nechte 6 až 8 dnů kvasit. Bombičky průběžně ochutnávejte – v okamžiku, kdy vám puknou v ústech a vyšumí jako šampaňské, jsou hotové. Pak láhev uzavřete víčkem a rajčata uchovejte v ledničce. Nejlepší jsou po týdnu až 14 dnech, v chladném prostředí ještě dál fermentují a jejich chuť se zlepšuje.

Cibule červená, naložená

Šťavnatá červená cibule je tady prostě hlavní hvězda – má na to. Dále má na to stát se jedlým dárkem, ozvláštnit takřka jakýkoliv salát, plněné chlebové placky, hamburgery, sendviče, hot dogy… jak řečeno, hvězda.

CCA 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

1 velká červená cibule, nakrájená na tenké plátky

250 ml bílého vinného octa

1 lžíce soli

1 lžíce cukru

1 stroužek česneku, oloupaný

1 lžička kuliček černého pepře

1. Ocet zahřejte k bodu varu. Vsypte do něj sůl a cukr a nechte je rozpustit. Cibuli vložte do vysterilizované sklenice, přidejte stroužek česneku a kuličky pepře.

2. Zalijte mírně vychladlým octem, sklenice volně zakryjte a nechte dojít do pokojové teploty. Až nálev vychladne, sklenice zavíčkujte a uložte v chladu, vydrží asi 2 týdny.

Co nevíte o nakládání?

Nakládání a zavařování zeleniny může mít celou řadu podob. Pokud chcete, aby zelenina skutečně dlouho vydržela, je třeba dodržet klasická pravidla zavařování, tj. sterilní nářadí a sklenice, případně ještě dodatečné zavaření naplněných sklenic jaksi pro jistotu. Takto zavařovaly naše babičky. Moderní doba pikantní naložené zelenině vysloveně přeje stejně jako neobvyklým kombinacím chutí a barev – ke slovu ale přicházejí rychlé „pickles“, kdy si vybrané suroviny pohoví v pikantním nálevu jenom pár hodin a nejsou určeny k dlouhému skladování. Není třeba nic sterilizovat a sterilovat, cílem je spíš zpestřit nabídku chuťovek nebo bryskně zužitkovat přebytky. Rychle naložená zelenina nemá výdrž té klasicky sterilované, takže je potřeba ji uchovávat v chladu a spotřebovat do několika dnů.

Samostatnou kapitolu pak tvoří zelenina kvašená či fermentovaná – tento proces podléhá poněkud jiným zákonitostem a vyžaduje pečlivou přípravu, jisté znalosti a bezchybnou čistotu, aby se do nakládané suroviny nedostaly jiné bakterie než ty žádoucí. V současné gastronomii má kvašená zelenina už nezastupitelné místo nejen pro obrovskou škálu chutí a kuchyňských možností, ale také pro svůj nezpochybnitelný přínos našemu trávení a zdraví.

Připravily Jitka Rákosníková a Klára Michalová

Další netradiční recepty na zpracování letní úrody najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!
Novinky

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!

Sdílejte článek
Štítky česnek zelenina cukr sůl miska rajče recept med sklenice ocet nakládání léto zavařování zelenina

Návrhy pro vás

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Ořechové hvězdičky –  jednoduché cukroví na poslední chvíli Sladké

Ořechové hvězdičky – jednoduché cukroví na poslední chvíli

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc Sladké

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Sladké

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny Sladké

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny


Přečtěte si také

Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Novinky
Poslední předvánoční týden je jako dělaný na vyzkoušení nových druhů cukroví! Máme pro vás 7 nevšedních receptů

Poslední předvánoční týden je jako dělaný na vyzkoušení nových druhů cukroví! Máme pro vás 7 nevšedních receptů

Sladké
Ořechové hvězdičky –  jednoduché cukroví na poslední chvíli

Ořechové hvězdičky – jednoduché cukroví na poslední chvíli

Ryby a mořské plody
Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Novinky
Tipy na vánoční dárky vol. 4: alkoholový speciál s vínem, pivem i tvrdým alkoholem

Tipy na vánoční dárky vol. 4: alkoholový speciál s vínem, pivem i tvrdým alkoholem

Sladké
Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Sladké
Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Ořechové hvězdičky –  jednoduché cukroví na poslední chvíli

Ořechové hvězdičky – jednoduché cukroví na poslední chvíli

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc Sladké

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Sladké

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Lidé mají po únosu strach o děti, říká starosta Halenkovic. Vývoj událostí ho překvapil Nové detaily k zadrženému: Chlapce měl unést 25letý mladík. Rodiny se zřejmě dobře znají ON-LINE: Symbolické předání moci. Babiš a Fiala si spolu vyměnili smířlivá gesta

prima-zeny

Nic nejde lusknutím prstů. Vojta Kotek otočil život celé rodiny naruby a nelituje Zrádci se ozvali Ze záhrobí: Mia není jediná, kdo lhal všem od prvního dne. A proč vítězí ženy? Zrádci naposledy tváří v tvář: Kdo Mie odpustil a kdo její hru stále nevydýchal?

prima-zoom

Největší a nejvýkonnější vrtulník armády USA Žába vs. největší sršeň světa. Nelítostný souboj rychle našel svého vítěze Našli jsme pekelnou verzi Tatooinu. Planetu se dvěma Slunci jsme měli několik let přímo před očima

prima-fresh

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Poslední předvánoční týden je jako dělaný na vyzkoušení nových druhů cukroví! Máme pro vás 7 nevšedních receptů

prima-cool

10 největších filmových hitů roku 2025 Herní a technologické dárky 2025: Rychlé tipy, co koupit, když se v tom nevyznáte Režiséra Když Harry potkal Sally ubodal jeho syn. Vražda nyní otřásá Hollywoodem

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak se starat o vánoční květiny: Hvězdník chce teplo, brambořík chlad, orchidej vlhko Vánoce před rokem 1989 se slavily skoro ve všech rodinách stejně. Vzpomínáte? Originální vánoční stromečky ze zbytků vlny: Návod krok za krokem

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.