Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty

Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

Období, kdy i v našich zeměpisných souřadnicích příroda rozdává své plody plnými náručemi, je třeba náležitě využít. Mrazáky už přetékají a ke slovu přichází nakládání, zavařování, kvašení…

Seznam.cz banner

Domácí metody, jimiž zmíněné dary ještě víc zhodnocujeme a do rodinných kuchařek přidáváme další a další nezapomenutelné položky.

Ředkvičky a mrkvičky

Rozkošná kombinace, i barevně velmi sladěná. Chutěmi směřuje kamsi do Mexika.

CCA 500 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

2 svazky ředkviček

3 karotky

3 chilli papričky

hrst koriandru, nakrájeného

120 ml bílého vinného octa

120 ml jablečného octa

¼ hrnku krupicového cukru

sůl podle chuti

1. V malém kastrolu zahřejte oba druhy octa, cukr a asi lžíci soli, až ocet začne mírně vřít a cukr se solí se rozpustí. Nálev pak nechte vychladnout do pokojové teploty.

2. Mezitím si očistěte ředkvičky a karotku a nakrájejte je na slabé plátky. Chilli papričky zbavte semínek a nakrájejte je na tenká kolečka. V míse vše zalijte vychladlým nálevem, přidejte koriandr, promíchejte a pak rozdělte do vysterilizovaných sklenic.

3. Směs vydrží v chladu asi 2 týdny.

Naložená zelenina po vietnamsku

Kombinace jemného rýžového octa a medu je vyloženě nečekaná, a patrně si vás získá navždy. Variací a kombinací zeleniny totiž může být nekonečno.

CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

370 ml rýžového octa

120 ml vody

několik lžic tekutého medu

½ lžičky soli

3 najemno nastrouhané karotky

¼ najemno nastrouhané bílé ředkve

1 okurka

1. Ocet, vodu, med a sůl prošlehejte ve velké míse, až se med rozpustí. Omyté okurky zbavte vnitřní měkké části se semínky a dužinu nahrubo nastrouhejte.

2. Zeleninu dejte do mísy, vše promíchejte, mísu přikryjte a před podáváním nechte několik hodin v chladu.

3. Zeleninu, kterou nezkonzumujete ihned, uchovejte ve sklenicích v chladu a spotřebujte do několika dnů.

Léto budiž naloženo - vyzkoušejte nové recepty , Foto: L.A. CREATIVE FOOD

Rajčatové bomby

Těchhle se bát nemusíte. Vybuchnou jen v ústech ohňostrojem vůní a chutí. Jde o podobný postup jako u rychlokvašek nebo kysaného zelí.

NA CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + NĚKOLIK DNŮ KVAŠENÍ

cca 1 kg mírně nezralých cherry rajčat

1 snítka čerstvé petrželky

2 snítky čerstvé bazalky

4 stroužky česneku oloupané

¼ lžíce kuliček černého pepře

¼ lžičky semínek koriandru

¼ lžičky semínek hořčice

1 l pramenité vody

3 lžíce mořské soli

1. Na dno velké vysterilizované lahve dejte všechno koření, pak vrstvěte rajčata, bylinky a česnek.

2. Vodu promíchejte se solí a až se rozpustí, nálevem zalijte rajčata tak, aby byla pokrytá. Přímo na rajčata položte talířek, který jste pečlivě umyli a vysterilizovali ve vroucí vodě, a zatižte ho, například rovněž vysterilizovaným kamenem. Nádobu přikryjte utěrkou.

3. Postavte ji na chladné a tmavé místo a nechte 6 až 8 dnů kvasit. Bombičky průběžně ochutnávejte – v okamžiku, kdy vám puknou v ústech a vyšumí jako šampaňské, jsou hotové. Pak láhev uzavřete víčkem a rajčata uchovejte v ledničce. Nejlepší jsou po týdnu až 14 dnech, v chladném prostředí ještě dál fermentují a jejich chuť se zlepšuje.

Cibule červená, naložená

Šťavnatá červená cibule je tady prostě hlavní hvězda – má na to. Dále má na to stát se jedlým dárkem, ozvláštnit takřka jakýkoliv salát, plněné chlebové placky, hamburgery, sendviče, hot dogy… jak řečeno, hvězda.

CCA 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

1 velká červená cibule, nakrájená na tenké plátky

250 ml bílého vinného octa

1 lžíce soli

1 lžíce cukru

1 stroužek česneku, oloupaný

1 lžička kuliček černého pepře

1. Ocet zahřejte k bodu varu. Vsypte do něj sůl a cukr a nechte je rozpustit. Cibuli vložte do vysterilizované sklenice, přidejte stroužek česneku a kuličky pepře.

2. Zalijte mírně vychladlým octem, sklenice volně zakryjte a nechte dojít do pokojové teploty. Až nálev vychladne, sklenice zavíčkujte a uložte v chladu, vydrží asi 2 týdny.

Co nevíte o nakládání?

Nakládání a zavařování zeleniny může mít celou řadu podob. Pokud chcete, aby zelenina skutečně dlouho vydržela, je třeba dodržet klasická pravidla zavařování, tj. sterilní nářadí a sklenice, případně ještě dodatečné zavaření naplněných sklenic jaksi pro jistotu. Takto zavařovaly naše babičky. Moderní doba pikantní naložené zelenině vysloveně přeje stejně jako neobvyklým kombinacím chutí a barev – ke slovu ale přicházejí rychlé „pickles“, kdy si vybrané suroviny pohoví v pikantním nálevu jenom pár hodin a nejsou určeny k dlouhému skladování. Není třeba nic sterilizovat a sterilovat, cílem je spíš zpestřit nabídku chuťovek nebo bryskně zužitkovat přebytky. Rychle naložená zelenina nemá výdrž té klasicky sterilované, takže je potřeba ji uchovávat v chladu a spotřebovat do několika dnů.

Samostatnou kapitolu pak tvoří zelenina kvašená či fermentovaná – tento proces podléhá poněkud jiným zákonitostem a vyžaduje pečlivou přípravu, jisté znalosti a bezchybnou čistotu, aby se do nakládané suroviny nedostaly jiné bakterie než ty žádoucí. V současné gastronomii má kvašená zelenina už nezastupitelné místo nejen pro obrovskou škálu chutí a kuchyňských možností, ale také pro svůj nezpochybnitelný přínos našemu trávení a zdraví.

Připravily Jitka Rákosníková a Klára Michalová

Další netradiční recepty na zpracování letní úrody najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!
Novinky

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky česnek zelenina cukr sůl miska rajče recept med sklenice ocet nakládání léto zavařování zelenina

Návrhy pro vás

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu Sladké

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí Maso

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby Maso

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak vybrat v obchodě zralý vodní meloun? 3 praktické tipy, které fungují a usnadní vám rozhodování

Jak vybrat v obchodě zralý vodní meloun? 3 praktické tipy, které fungují a usnadní vám rozhodování

Zelenina
Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Předkrmy a chuťovky
Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Sladké
Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Maso
Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Ovoce
Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Novinky
Kam na kávu, oběd nebo drink během KVIFF? Tipy na podniky, které si ve Varech zamilujete

Kam na kávu, oběd nebo drink během KVIFF? Tipy na podniky, které si ve Varech zamilujete

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Sladké
Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Maso
Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby Maso

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby Maso

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby

Zelenina
Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Vegetariánské
Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Ovoce
Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny Sladké

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

EXKLUZIVNÍ MODEL: Voliče Spolu už nezajímá kauza bitcoin. STAN sílí, nad Stačilo! visí otazník Boj o Husa. Když Masaryk před 100 lety vyvěsil na Hradě vlajku s kalichem, Vatikán se vážně urazil Benda: Hájím starý normální svět. O kauzičkách se s bratrem nebavíme, na maminku mi nesahejte

prima-zeny

Olympijský vítěz Josef Dostál a Anežka Paloudová jsou rodiči, syn dostal hebrejské jméno Michaela Douglase ve Varech stihl kachnu, pivo i pochlubit se peprnou češtinou Červený koberec ve Varech ovládl Peroutka s vlečkou, Švandová s vnučkou a statečná Bartošková

prima-zoom

Největší korunku na světě dostal medvěd Smrtící zbraň malé krevety ohřívá vodu na 5000 °C. Podívejte se na její extrémně hlasitý úder Máte pravidelné noční můry? Obrovský výzkum srovnal jejich škodlivost s kouřením a přejídáním

prima-fresh

Jak vybrat v obchodě zralý vodní meloun? 3 praktické tipy, které fungují a usnadní vám rozhodování Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

prima-cool

Velký akční průšvih s Charlize Theron Nový Jurský svět bude ještě větší hit, než se čekalo. Možná překoná i největší letošní fenomén Michaela Douglase ve Varech stihl kachnu, pivo i pochlubit se peprnou češtinou

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Jessica Alba prodala své luxusní sídlo v Beverly Hills. Nový majitel zaplatil astronomickou částku Režisér Jan Hřebejk má dva domovy. S rodinou žije na hausbótu a v luxusní vile Vila Šafránkové a Abrháma zeje prázdnotou. Potomci se o dům ani zahradu nestarají

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.