Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Jehněčí – zde najdete recepty z 6. dílu

Hrdina kuchyně: Jehněčí

Hrdina kuchyně: Jehněčí Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Jehněčí

Hrdina kuchyně: Jehněčí Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

Jehněčí maso u nás není tak populární jako vepřové či hovězí, ale na českém stole má přesto dlouholetou tradici. Nejčastěji je spojováno se svátky jara, ale jehněčí maso seženete v obchodech i na podzim.

Seznam.cz banner

První zvíře, které si člověk ochočil byl pes..., a potom nejspíš ovce. Díky skalním malbám objeveným ve Španělsku víme, že ovce žila ve společnosti lidí už v jedenáctém tisíciletí před naším letopočtem. Po dlouhá léta to muselo být soužití velmi těsné a intenzivní, ovce chovali Sumerové, staří Egypťané, Řekové i Římané. Jak velký význam ovce pro člověka měly, dobře dokládá například Bible. Jehně, nebo častěji beránek, tam přijde na přetřes jak ve Starém, tak v Novém zákoně. Beránek býval symbolem čistoty a nevinnosti, a tím pádem také častým obětním zvířetem, protože obětovat má smysl jen něco skutečně hodnotného.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s jehněčím masem, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Mleté jehněčí na špízu s bulgurem a smetanovým dipem

Zkuste si připravit výtečné kebaby z mletého jehněčího masa v orientálním stylu. Skvěle se k nim hodí lehký salát z bulguru se zeleninou a osvěžující dip.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na špízy:

• 1 kg předního jehněčího masa (minimálně 30 % tuku)

• 1 lžička mleté sladké papriky

• 1 lžička drceného římského kmínu

• 1 lžička mletého chilli

• 2 lžičky mletého sušeného česneku

• 18 g soli

• 1/2 lžičky černého pepře

• 1 snítka listové petržele

• špetka cukru

• 1 lžička mletého koriandru

• kůra z 1 citronu

• 2 lžíce oleje

Maso namelte najemno a promíchejte s veškerým kořením, nasekanou petrželkou a kůrou z citronu. Vše pečlivě zpracujte, aby se koření spojilo s masem. Upečte malý kousek masa, zda má dobrou chuť, případně dochuťte.

Dřevěné špízy namočte do vody, na ohni pak nechytnou. Jehněčí maso pevně přitiskněte na špejle do tvaru šišek. Připravené špízy potřete olejem a za občasného otáčení grilujte nebo pečte na pánvi při vyšší teplotě.

Na bulgur:

• 250 g bulguru

• 3–4 lžíce rostlinného oleje

• 40 ml šťávy z citronu

• 2 stroužky česneku

• sůl a bílý pepř

• 2 zralá rajčata

• 1/2 salátové okurky

• 40 g listové petržele

• 20 g lístků máty

• 1 menší bílá cibule

Bulgur dejte do vyšší misky, osolte, opepřete a zalijte téměř dvojnásobkem vařící vody (nebo drůbežího vývaru). Misku pečlivě zaklopte nebo zakryjte fólií. Počkejte, dokud bulgur nenasákne veškerou vodu, bude to trvat asi 20 minut. Mezitím smíchejte ingredience na dresink: olej, šťávu z citronu, špetku pepře a česnek utřený se solí. Rajčata zbavte jadřinců a nakrájejte spolu s okurkou na menší kousky. Bylinky nakrájejte na tenké nudličky a cibuli na drobné kostičky. Pokud v bulguru zůstalo trochu vody, tak ji teď slijte. Bulgur načechrejte vidličkou a smíchejte se zbylými surovinami a dresinkem. Podle potřeby dochuťte a před podáváním nechte odležet a dobře vychladit.

Smetanový dip:

• 200 g zakysané smetany nebo hustého jogurtu

• sůl a čerstvě mletý pepř

• citronová šťáva dle chuti

• kousek chilli papričky

Smetanu smíchejte se šťávou z citronu, solí, pepřem a případně také chiili a nechte vychladit.

Špízy podávejte s bulgurovým salátem, smetanovým dipem a pita chlebem.

Jehněčí kotletky se zeleninou, cizrnou a salsou verde

Efektní jehněčí kotletky s typickou kostí, díky které se tomuto kusu masa říká hřebínek, jsou ideální pro slavnostní příležitost. Delikátní chuť masa, zemitá podzimní příloha a svěží zelená omáčka vaše strávníky jistě okouzlí.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na kotletky:

• jehněčí hřebínek (2x 500 g, vždy asi 6 žebírek)

• 18 g soli

• 1/2 lžicky černého pepře

• 2 lžičky sušeného mletého česneku

• 1 lžička mletého bobkového listu

• 1/2 lžičky mletého nové koření

• 1 snítka rozmarýnu

• 2 lžíce oleje

• 3 lžíce másla

Veškeré suché ingredience kromě rozmarýnu a masa smíchejte v misce, hřebínek ze všech stran dobře posypte, přidejte také snítky rozmarýnu a marinujte ideálně do druhého dne.

Hřebínek potřete olejem a na rozpálené pánvi zatáhněte ze všech stran. Poté na povrch dejte pár plátků másla a jehněčí hřebínky dejte do trouby. Při 80 °C maso asi 60 minut dopékejte, uvnitř by maso mělo mít teplotu asi 63 °C, ve středu by stále mělo zůstat růžové. Po upečení jej nechte chvíli dojít.

Na cizrnu:

• 250 g cizrny

• 1 velká snítka saturejky

• 3 stroužky česneku

• sůl a čerstvě mletý pepř

• 1 mrkev

• 5 menších šalotek nebo 2 menší cibule

• 2 lžíce másla

• 1 lžíce oleje

Cizrnu propláchněte, zalijte studenou vodou a nechte aspoň 10 hodin nabobtnat, měla by zdvojnásobit objem. Poté vodu slijte. Přilijte čerstvou vodu, aby byla cizrna ponořená, přidejte saturejku, podrcený česnek a přiveďte k varu. Teplotu snižte a cizrnu vařte asi 40 minut. Nakonec osolte a nechte ji vychladnout ve vodě. Měla by se při pomačkání trochu drolit, neměla by být příliš tvrdá, uvařte ji o něco víc než al dente.

Na másle a oleji orestujte na malé kostičky nakrájenou mrkev, po chvíli přihoďte také kolečka šalotky a společně restujte dozlatova. Přidejte cizrnu, vše osolte, opepřete a mírně podlijte vývarem nebo výpekem z masa a společně pár minut duste, aby se chutě prolnuly.

Na salsu verde:

• 1 velká hrst listové petrželky

• 1 hrst bazalky

• 1 stroužek česneku

• 3 ančovičky

• červený vinný ocet (podle chuti)

• 1 lžička dijonské hořčice

• 1 lžička medu

• 1 šalotka

• špetka chilli (podle chuti)

• několik lžic oleje

• sůl a čerstvě mletý pepř

Většinu listové petržele a bazalku rozmixujte s olejem a ančovičkami, přidejte podrcený česnek, chilli, nasekané kapary, hořčici, med. Zamíchejte, přidejte na nudličky nakrájený zbytek petrželky a kostičky šalotky. Dochuťte octem, solí a pepřem podle potřeby.

Maso nakrájejte na jednotlivá žebírka, uvnitř by mělo být hezky růžové, na talíře rozdělte cizrnu, přidejte maso a nakonec také trochu salsy.

Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými bramborami

Až budete příště připravovat slavnostní oběd, zkuste sáhnout po trochu netradiční jehněčí pečínce. Mladé maso je velmi šťavnaté a křehké, kombinace s česnekem a rozmarýnem prověřená… Určitě si pochutnáte!

6–8 PORCÍ / PŘÍPRAVA: NAD 2 HODINY

Na kýtu:

• 1 kg jehněčí kýty

• 8 stroužků česneku

• 1 lžíce soli

• 1 velká snítka rozmarýnu

• několik kuliček celého pepře

• 2 cibule

• 2 mrkve

• 1 petržel

• voda nebo vývar na podlití

• 3 lžíce sádla

• 3 lžíce oleje

• 2 lžíce másla

V hmoždíři rozdrťte pepř, poté přidejte polovinu česneku, sůl a vše utřete dohromady, přidejte nasekaný rozmarýn, 2 lžíce sádla a lžíci oleje, promíchejte. Pokud je na kýtě příliš blan, odstraňte je. Do masa udělejte několik mělkých řezů. Maso ze všech stran potřete připravenou marinádou, vetřete ji i do zářezů. Pokud máte čas, marinujte do druhého dne.

V pánvi rozhřejte zbylé sádlo a olej a maso ze všech stran zatáhněte. Dejte stranou a v pánvi krátce orestujte také na kousky nakrájenou mrkev, petržel, později přidejte také cibuli a zbytek česneku. Orestovanou zeleninu zalijte vodou či vývarem, ať se odpaří přípečky, a dejte do pekáče, navrch položte jehněčí kýtu. Vše zakryjte alobalem.

Troubu vyhřejte asi na 170 °C a kýtu pečte, dokud nebude měkká, ale zůstane stále šťavnatá, bude to trvat asi 90 minut až 2 hodiny podle velikosti. V průběhu pečení kýtu alespoň jednou obraťte a občas polijte šťávou. Po upečení dejte kýtu alespoň na 30 minut stranou, ať si odpočine. Mezitím do pekáče přilijte trochu vývaru, zeleninu rozmačkejte, povařte a propasírujte přes síto. Hotovou omáčku zjemněte máslem.

Na brambory:

• 800 g předvařených brambor

• 2 až 3 lžíce sádla

• sůl a pepř

Brambory překrájejte na čtvrtiny. V pánvi rozhřejte sádlo a smažte brambory ze všech stran, vždycky počkejte, dokud se samy neodlepí, měly by být opečené dokřuprava. Nakonec osolte, opepřete a podávejte s kýtou.

Připravila: Klára Michalová, foto: Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Hrdina kuchyně: Švestky – zde najdete recepty z 5. dílu
Novinky

Hrdina kuchyně: Švestky – zde najdete recepty z 5. dílu

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky kuchyně česnek Hrdina kuchyně maso sůl máslo cizrna pepř bulgur jehněčí jehněčí maso rozmarýn Marie Doležalová jehněčí maso Martin Škoda recepty z jehněčího masa

Návrhy pro vás

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Sladké

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři Maso

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu Sladké

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem Sladké

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně Maso

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou Recepty

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou


Přečtěte si také

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! s misskami. Musejí přidat do menu kalorickou bombu

Připravujeme Prostřeno! s misskami. Musejí přidat do menu kalorickou bombu

Sladké
Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Prostřeno!
Prostřeno: Nevajíčková pomazánka, pečivo

Prostřeno: Nevajíčková pomazánka, pečivo

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená zelenina, šťouchané brambory, domácí dip tofunéza

Prostřeno: Pečená zelenina, šťouchané brambory, domácí dip tofunéza

Prostřeno!
Prostřeno: Štrúdl z pivního těsta s mákem

Prostřeno: Štrúdl z pivního těsta s mákem

Prostřeno!
Prostřeno: Curry polévka s cizrnou

Prostřeno: Curry polévka s cizrnou

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Maso
Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi Recepty

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Sladké
Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu Sladké

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem Sladké

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem

Maso
Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně Maso

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl Maso

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin Recepty

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem Polévky

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku Polévky

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku

Recepty
Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli Předkrmy a chuťovky

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci Maso

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Karta se otočila. Ukrajinské střely překvapily i západní experty, Rusové už jejich sílu okusili Trump potvrdil, že v pátek přijme Zelenského v Bílém domě. Řešit budou Tomahawky Skvělá zpráva pro domácnosti: Ceny za energie dál padají. Podívejte se, kolik můžete ušetřit

prima-zeny

Anička nařkla Čestmíra, že je včelí královnou. Další ho podezřívají, že je zrádce Playboy z Moravy Honza v nahé seznamce: Připadám si jako Karlík v továrně na čokoládu MJ chce pomstít bratra. Mia neváhala a začala taktizovat proti Báře

prima-zoom

Jak křeček zvládá alkohol? Šéf NATO vtipně okomentoval potíže ruské ponorky u západních břehů. Původně jí hrozila exploze Kdo jsou poslední rukojmí, které Hamás vrátil do Izraele? Jde o tankisty nebo hrdinu z hudebního festivalu

prima-fresh

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

prima-cool

Chystá se velký návrat Ripleyové Unikl parádní trailer 2. série nového Daredevila. Fanoušky nadchl další velký comeback Udělejte si z mobilu skutečný foťák. Čína epicky vyzývá na souboj Apple a Samsung

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Bydlení Diane Keaton bylo unikátní jako ona sama. Dům z roku 1880 snoubí historii s luxusem Chcete mít v zimě čerstvou pažitku? Pusťte se do domácího rychlení! Na podzim mění listy barvu na žlutou, oranžovou, červenou a hnědou. Víte proč?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.