Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Česnek – zde najdete recepty z 10. dílu

Hrdina kuchyně: Česnek

Hrdina kuchyně: Česnek Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Česnek

Hrdina kuchyně: Česnek Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

Česká a moravská kuchyně by bez česneku byla poloviční. Je tolik jídel, které by bez pár stroužků úplně ztratily charakter :) Pokud to máte rádi pěkně řízné, určitě se poohlédněte po tom našem jedinečném paličáku. A pak se pusťte do vaření podle nových receptů z česnekové epizody Hrdina kuchyně.

Seznam.cz banner

Není to tak dlouho, tak pár let, co jsme díky masivní informační kampani začali rozlišovat mezi česnekem českým a tím importovaným, nejčastěji z Číny. Ten český je větší, má nesrovnatelně intenzivnější chut’ a je dražší. To byl také klíčový důvod, proč onehdy prohrál bitvu o český trh s čínským kolegou. Dneska už je situace naštěstí jiná. O český česnek je zájem.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s česnekem, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Hovězí steak s dipem z pečeného česneku

Dobrý steak z kvalitního masa je lahůdka sama o sobě – stačí mu jen jemné dochucení a lehká příloha. Orestovaná zelenina a skvělý dip z pečeného česneku mu budou důstojnými parťáky.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na česnekový dip:

• 200 g zakysané smetany

• 100 g plnotučného tvarohu

• 1 palice česneku

• sůl a pepř

• snítka pažitky

Z palice česneku odřízněte vršek, aby se obnažily všechny stroužky. Česnek mírně osolte, opepřete a zakápněte olejem. Palici zabalte do alobalu a pečte při 180 °C asi 40 minut, ke konci ještě můžete česnek dopéct pod grilem. Asi 4 až 5 stroužků upečeného česneku rozmačkejte a v misce promíchejte se zakysanou smetanou, tvarohem a nasekanou pažitkou. Dip podle potřeby dochuťte pepřem a špetkou soli.

Na steak:

• 5 vyzrálých hovězích rib eye steaků po 300 g

• sůl a čerstvě mletý černý pepř

• 1 lžička cukru

• 100 g másla

• 2–3 lžíce rostlinného oleje

• kousek špeku na potření grilu

Minimálně hodinu před grilováním vyndejte maso z lednice, nedostane pak takový teplotní šok na grilu a bude chutnat tak, jak má. Gril by měl být vyhřátý asi na 250 °C. Rošt očistěte kartáčem a potřete kouskem špeku, snáze se obtiskne mřížka do masa. Steak z obou stran mírně osolte, opepřete a posypte cukrem, ten na povrchu hezky zkaramelizuje a zakulatí chuť. Poté steaky potřete olejem a dejte na rozpálený rošt. Grilujte podle potřeby asi 3 až 4 minuty z každé strany pro střední propečení. Poté steaky dejte na teplý talíř, položte na ně plátek másla a zakryjte je alobalem, ať nevychladnou. Když steaky necháte pár minut odpočinout, nepřijdete při krájení o skvělou šťávu.

Na zeleninu:

• 2 hrsti zelených fazolek

• 200 g cherry rajčat

• 2 menší červené cibule

• kousek chilli

• 3 stroužky česneku

• 2 až 3 lžíce oleje

• 1 uvařená kukuřice

Fazolky krátce zblanšírujte. V pánvi začněte restovat cibuli, jakmile mírně chytne barvu, přidejte plátky česneku a chilli, poté fazolky a nakrájenou kukuřici. Promíchejte, přidejte rajčata a podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem

Česnečka je považována za dokonalý lék na nachlazení, ale i kocovinu. Španělská verze je stejně řízná a díky chorizu a mleté paprice i krásně barevná a voňavá.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na polévku:

• 100 g choriza

• 100 g sušené šunky (jamon serrano)

• 200 g bílého chleba

• 1 cibule

• 10 stroužků česneku

• 1–2 lžíce sladké mleté papriky

• sušené chilli (podle chuti)

• 1,5 l drůbežího nebo hovězího vývaru

• 1 snítka listové petrželky

• 2–3 lžíce olivového oleje

• pečivo k podávání

Chorizo, šunku i chleba nakrájejte na kostičky. V hrnci rozehřejte olej a přidejte chorizo a smažte jej, dokud se nezačne mírně zbarvovat, přidejte jemně nasekanou cibulku a počkejte, až zesklovatí, poté přihoďte šunku, plátky česneku, kostičky chleba a vše ještě chvíli smažte. Přisypte mletou papriku a případně taky chilli, krátce prohřejte a přilijte vývar, polévku asi 20 minut povařte. Dochuťte solí a pepřem a listovou petrželkou.

Na vejce:

• 5 vajec

• 1 lžíce octa

• 2 l vody

• 1 lžička soli

Vařič nastavte na střední teplotu a postavte na něj větší hrnec nebo hlubší pánev s osolenou vodou a octem. Poté rozklepněte každé vejce zvlášť do malé misky nebo hrnečku. Jakmile ode dna hrnce půjdou bublinky (voda nesmí prudce vřít, jen trochu probublávat), tak do ní pomalu vlijte vejce z misek a vařte je 2–3 minuty. Poté vejce vyndejte z vody děrovanou naběračkou a nechte okapat.

Do každého talíře dejte ztracené vejce, přilijte polévku, přisypte trochu petrželky a polévku podávejte s bagetou.

Foccacia s opečeným česnekem

Italská chlebová placka z kynutého těsta je skvělou přílohou ke grilovaným masům, ale hodí se i jako výborný podklad k různým pomazánkám a dipům. A vlastně chutná báječně i sama o sobě! Zvlášť když ji dochutíte výraznými ingrediencemi, jako je restovaný česnek, rajčata, olivy nebo bylinky.

2 PLACKY / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY + KYNUTÍ

Na česnek:

• 8 stroužků česneku

• 200 ml rostlinného oleje na smažení

Oloupané stroužky česneku osmažte při střední teplotě v oleji, aby chytly zlatavou barvu. Dávejte ale pozor, ať se nezbarví příliš do hněda, pak by byly hořké. Stroužky osušte na papírové utěrce a nasekejte.

Na chleba:

• 500 g hladké mouky (nejlépe typ „00“)

• 7 g sušeného droždí

• 400 ml vlažné vody

• 2 lžíce extra panenského olivového oleje

• sůl a čerstvě mletý pepř

• 1 velká snítka rozmarýnu

• 1 hrst cherry rajčat

Droždí a trochu soli smíchejte s vlažnou vodou, dokud se úplně nerozpustí. Poté jej vlijte do misky a po částech přisypávejte mouku. Přisypte vždy jen trochu a pořádně směs promíchejte, takto opakujte, dokud nevmícháte všechnu mouku – těsto by mělo být krásně spojené. Přidejte také nasekaný česnek. Vypracované a elastické těsto dejte vykynout na teplé místo, až minimálně zdvojnásobí svůj objem. Pak jej přendejte na pomoučený vál, prohněťte a postupně vyválejte placky. Ty položte na pečicí papír. Rozehřejte troubu na maximum. Těsto posypte solí a pokapejte olejem. Když budete chtít, přidejte i jiné přísady, v našem případě třeba snítky rozmarýnu a cherry rajčata. Poté vše prsty pěkně zamačkejte do těsta, tak vám proniknou chutě i dovnitř. Nechte těsto ještě jednou zdojnásobit objem. Až bude těsto připravené, vložte ho do trouby vyhřáté na 220 °C a pečte asi 15 minut, dokud nebude hezky zbarvené. Pak jej vyndejte a pokapejte ještě trochou oleje.

Česnekové máslo s bylinkami a olivami

Ochucené máslo je skvělé jen tak na topinky, ale hodí se i na steak nebo na brambory. Ze zeleniny vařené na páře vytvoří neodolatelnou lahůdku. Plátky másla můžete nastrkat před pečením pod kůži kuřete. A pokud připravíte větší množství, lze ho jednoduše uchovat v mrazáku.

PŘÍPRAVA: DO 10 MINUT

• 250 g změklého másla

• 2 stroužky česneku

• 1 hrst černých oliv bez pecky

• kůra z 1 citronu

• šťáva z ½ půlky citronu

• nasekaná pažitka

• nasekaná petrželka

• lístky tymiánu

• sůl

Olivy a bylinky nasekejte, česnek utřete, nastrouhejte kůru z citronu. Vše důkladně promíchejte se změklým máslem. Přidejte citronovou šťávu, dochuťte solí a znovu promíchejte. Vytvarujte a nechte ztuhnout v lednici.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek Hrdina kuchyně maso sůl rajče polévka recept chléb steak máslo těsto česnek Marie Doležalová Martin Škoda česnekové recepty recepty s česnekem

Návrhy pro vás

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu Recepty

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší


Přečtěte si také

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Recepty
Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Sladké
Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Kupka: Blackout? Stát nemůže být nekonečnou pojišťovnou. Babišovy dezinformace jsme vyvrátili Boxer Fajk jde do vězení za rvačku, průběh ukazují exkluzivní záběry. Jen jsme se bránili, říká Hrozba ruského terorismu v Česku? Nikdo nebyl zatčen, odmítá spekulace vojenské zpravodajství

prima-zeny

Módní alarm z další párty ve Varech: Verešová v jednodušším stylu, Langmannová v pánském Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry Nejluxusnější party ve Varech si nenechali ujít Jágr, Bartošková i vrcholní politici

prima-zoom

Proč jsou muži vyšší než ženy? S Hitlerovou poslední záchranou měly létat i děti. Laciná stíhačka se chlubila vystřelovacím sedadlem Ulovený žralok vyzvracel uříznutou ruku. Ihned začalo napínavé vyšetřování vraždy

prima-fresh

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

prima-cool

VIDEO: Trailer nové Rudé Sonji Duna 3: Začalo se natáčet, režisér sdílel první fotku z placu Bude z nového Supermana hit? Američané film chválí, byly upraveny finanční odhady

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

František Ringo Čech žije ve finském srubu. Byl mezi prvními, kdo si takové bydlení pořídil Knotová zálivka zajistí pokojovkám dostatek vody i během vaší dovolené Středomořský styl: Zařiďte si domov jako na dovolené u moře

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.