Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Do Londýna za jídlem!

Do Londýna za jídlem!

Do Londýna za jídlem! Zdroj: Tereza Pánková TASTYTALKINGS.COM

  • Zavřít
Do Londýna za jídlem!

Do Londýna za jídlem! Zdroj: Tereza Pánková TASTYTALKINGS.COM

Pět dní v anglické metropoli a jediný cíl: ochutnat co nejvíc jídla! Přesně tento sen se mi splnil v polovině září, kdy jsem společně se svou kamarádkou procházela londýnskými ulicemi a dopřávala si všelijaké dobroty. Pokud plánujete Londýn navštívit, mám tu pro vás sedm tipů!

Seznam.cz banner

V Londýně jsem před tímto “foodie výletem” byla už dvakrát. Poprvé na základní škole (klasicky jenom na jeden den) a podruhé před třemi lety se spolužáky z kurzu pomaturitní angličtiny. Tentokrát jsem se ale soustředila především na “jedlou stránku města” a známé památky jsem přenechala turistům.

Samozřejmě jsem si sepsala asi třístránkový seznam podniků, které bych ráda navštívila, ale v těch několika dnech se to zkrátka nedalo stihnout. Zvolila jsem totiž variantu: objevuj Londýn pěšmo, takže příliš vzdálená místa byla z listu vyškrtnuta. I tak si ale myslím, že jsem ochutnala řadu božských pokrmů a doufám, že se tam zase brzy vrátím!

Amorino

Jako první tu pro vás mám zmrzlinárnu Amorino, na kterou jsem narazila ve známé čtvrti Covent Garden, konkrétně v Garrick Street. Založena byla v roce 2002 dlouholetými přáteli: Cristianem Sereni a Paolem Benassi. Zmrzlina od nich sice není nejlevnější, za malou porci do kornoutku jsem zaplatila 3.50 liber, ale rozhodně to stálo za to. Navíc, pokud si vyberete právě kornoutkovou variantu, dostane se vám krásné podívané: zmrzlinu totiž upravují do tvaru růže! Zároveň si můžete vybrat tolik příchutí, kolik jen chcete, i když já jsem zvolila jednoduchou kombinaci citrónového a mangového sorbetu (mangový byl naprosto famózní). V nabídce mají také makronky, vafle, palačinky nebo dva druhy snídaňového menu.

Attendant

Napadlo by vás vybudovat kavárnu tam, kde dřív byly veřejné záchodky? Přesně takový podnik najdete ve Foley Street (čtvrť Fitzrovia), kde si z bývalých toalet ve viktoriánském stylu udělali kavárnu a bistro: The Attendant. Posadíte se tu sice jen na barových židlích, ale interiér je opravdu unikátní. V nabídce najdete sladké i slané pokrmy ideální na snídani, ale například i polévku, sendviče nebo salát k obědu. Já jsem si dala ovesnou kaši s chia semínky, kokosovým mlékem a jahodami, kamarádka zvolila mango parfait: domácí medovo-mandlovou granolu s řeckým jogurtem a mangem. K tomu káva a bylo nám moc dobře! Pokud jste ale na slané, určitě zkuste snídaňový muffin, vypadal božsky! Za kaši a kávu jsem zaplatila přibližně 7 liber.

Crosstown Doughnuts

U sladkého ještě zůstaneme. Předposlední den jsme s kamarádkou prozkoumávaly čtvrť Soho a objevily tak podnik nabízející donuty a koblihy: Crosstown Doughnuts. Maličká prodejna si nás získala svým výběrem a barevností koblih, takže jsme ji nemohly jen tak přejít. Nabídka je rozdělena na “classics” a “premium”, pak tu najdete ještě několik speciálních nabídek, kávu, horkou čokoládu nebo třeba mini donuty. Ceny se pohybují od 2 do 3.50 liber za jednu koblihu/donut. Výběr byl opravdu těžký, ale nakonec jsem si koupila koblihu se slaným karamelem a banánovým krémem. Něco tak skvělého jsem hodně dlouho neochutnala! Slaný karamel byl sice cítit jen nepatrně, ale nejskvělejší na tom celém byla stejně banánová náplň, které bylo v koblize požehnaně. Prodejnu najdete v Broadwick Street, kousíček od Soho Square.

Dozo

Mým hlavním cílem bylo vyzkoušet ramen v některé z japonských restaurací (fish & chips už jsem totiž v Londýně měla a japonskou kuchyní jsem prostě posedlá). Původně jsem si vyhlídla podnik Kanada-Ya, ale před jeho dveřmi stála fronta asi dvaceti lidí a rezervace nebyla možná. Věřím, že zdejší ramen stojí za ochutnání, ale náš hlad byl silnější. Šly jsme proto s kamarádkou trochu naslepo do již zmiňované čtvrti Soho a oběd si daly v japonské restauraci Dozo, čehož jsme rozhodně nelitovaly! Velice příjemné prostředí s tradičními stoly a sezením: takzvané zashiki, obrovský výběr asijských pokrmů a ochotná obsluha. Já, jakožto milovník všeho japonského, jsem byla v sedmém nebi! K pití rozhodně doporučuji teplý zelený čaj, funguje na principu bezedného hrnečku za cenu 2.50 liber. Ramen jako hlavní jídlo byl jasný, já ochutnala Dozo Seafood Ramen, kamarádka naopak zvolila Spicy Ramen s kuřecím masem. Má varianta byla jemnější (vývar byl z miso polévky), ale v kombinaci s rybou a mořskými plody byla výborná. Spicy verze byla hodně pikantní, já osobně bych ji celou sníst nezvládla.

I když jsme po obrovské porci této vydatné polévky vypadaly dost zmoženě, musely jsme vyzkoušet alespoň dezert: japonské mochi. Jde o speciální koláčky, které jsou tradičním pokrmem na řadě japonských oslav. Zde mají v nabídce mochi plněné zmrzlinou, ochutnaly jsme celkem čtyři příchutě: kokosovou, čokoládovou, mangovou a s matcha čajem. Kromě té poslední mi všechny moc chutnaly! Lepkavé rýžové těsto může být pro někoho nezvyklé, ale v kombinaci se zmrzlinou je to velice chutný dezert.

Kvůli mladšímu bráchovi, který byl se mnou v Londýně taky a japonskou kuchyni miluje, jsme sem zašli další den znovu na oběd: dali jsme si z obědového menu, ceny cca 7 liber za jeden pokrm, Salmon Yaki Ramen: s grilovaným filetem z lososa, Chirashi Don: výběr syrových ryb a mořských plodů na sushi rýži, Dozo Sushi Set a Tori Negima: kuřecí maso na špejli. Opět jsme si moc pochutnali. Tuto nenápadnou restauraci najdete v Old Compton Street.

Ethos

Snídaně je základ dne! Na jednu chutnou jsem si zašla také do Ethosu ve čtvrti Fitzrovia. Jako první vás určitě zaujme velice hezky řešený interiér, ve kterém najdete dokonce i břízy! Z nabídky mě nejvíc oslovily bezlepkové lívance z podmáslí s malinami, javorovým sirupem a mandlemi (i jiné pokrmy připravují bez lepku, takže celiaci si zde přijdou na své). Předem mě upozornili, že na ně budu čekat přibližně 8 minut, což rozhodně není žádná tragédie. K pití jsem si dala flat white, který byl tak nějak průměrný. Kamarádka si dala naopak snídani slanou – toast s avokádem a ztracenými vejci (o něco slabší než mé lívance, čekaly jsme nějaké zajímavé koření nebo jiné dochucení). Ceny obou jídel se pohybovaly okolo 5 liber. I když všechno nebylo stoprocentní, tato restaurace se mi moc líbila a rozhodně bych chtěla vyzkoušet něco z jejich obědové nabídky. Řadu věcí si navíc můžete sami navážit a vzít si s sebou do krabičky. Tento podnik najdete v Eastcastle Street.

Feng Sushi

Vůbec první jídlo, které jsem v Londýně ochutnala, bylo v asijském stylu. Měla jsem opravdu velký hlad a kousek od našeho hotelu jsem našla příjemně vyhlížející restauraci Feng Sushi, která je součástí velkého komplexu Southbank Centre. Interiér je jednoduchý, což ale rozhodně není na škodu. Cenově je dražší, tomu se v případě asijské kuchyně asi nevyhnete.

Nechtěla jsem si dávat přímo sushi rolky, takže jsem zvolila sushi box s názvem Power Lunch: sashimi z lososa s fazolkami edamame, semínky z granátového jablka, dále s avokádem, řasami wakame a koriandrem na hnědé rýži. Lehký oběd, který ale zároveň dokázal ukojit můj hlad. Ceny se zřejmě liší na každé prodejně, tady jsem za tento pokrm zaplatila cca 9 liber, ale údajně jde sehnat i levněji (zřejmě trochu mimo centrum). Southbank Centre se nachází kousíček od London Eye u Belvedere Road.

Kopapa

Jako poslední pro vás mám restauraci Kopapa, ve které jsem si dala velice netradiční snídani. Objevila jsem ji v několika tipech na dobrý brunch v Londýně, proto jsem se rozhodla sáhnout trochu hlouběji do peněženky a vyzkoušet něco z jejich fusion nabídky. Hlavním tahákem jsou údajně turecká vejce s jogurtem, pikantním chilli máslem a toastem, ale já jsem si nakonec vybrala něco jiného: kořeněný banánový francouzský toast s ogrilovanou slaninkou, jogurtovým sýrem, tamarindovou zálivkou s rozinkami a pomerančovo-vanilkovým sirupem. Asi tak nějak vypadá překlad toho, co jsem si nechala přinést na stůl. Trochu jsem se bála, jestli mi celá ta kombinace bude chutnat, ale po prvním soustu jsem se nemohla přestat cpát! Kdo rád zkouší nezvyklé, určitě zajděte na Monmouth Street v Covent Garden. Restaurace je hned u křižovatky (nebo spíš u malého kruhového objezdu), které se říká Seven Dials.

Autor: Tereza Pánková, www.tastytalkings.com

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky Londýn káva restaurace polévka zmrzlina kobliha pokrm mango toast suši

Návrhy pro vás

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku Sladké

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku Maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Šťavnatý burger s trhaným hovězím masem – hit každé domácí grilovačky krok za krokem Hlavní jídla
6

Šťavnatý burger s trhaným hovězím masem – hit každé domácí grilovačky krok za krokem

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky Sladké

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Hlavní jídla

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny


Přečtěte si také

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Soutěžící
Elena Šarifová nejí tlusté a vepřové maso

Elena Šarifová nejí tlusté a vepřové maso

Novinky
Inspirace na domácí jedlé dárky pro maminky – sladkosti, sirupy a další pochoutky ke Dni matek

Inspirace na domácí jedlé dárky pro maminky – sladkosti, sirupy a další pochoutky ke Dni matek

Předkrmy a chuťovky
Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Prostřeno!
Prostřeno: Rukolový salát s opečeným toustem

Prostřeno: Rukolový salát s opečeným toustem

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená kýta se zeleninou a bramborem podle Lucie

Prostřeno: Pečená kýta se zeleninou a bramborem podle Lucie

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí vývar s noky podle Lucie Sabelové

Prostřeno: Hovězí vývar s noky podle Lucie Sabelové

Prostřeno!
Prostřeno: Osvědčené palačinky se zmrzlinou a ovocem

Prostřeno: Osvědčené palačinky se zmrzlinou a ovocem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky Sladké

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maso
Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty Maso

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Nápoje
Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou Nápoje

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin Polévky

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin

Předkrmy a chuťovky
Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut Recepty

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut

Valašská pomazánka s kysaným zelím a slaninou – tradiční chuť Valašska pro každou příležitost Předkrmy a chuťovky

Valašská pomazánka s kysaným zelím a slaninou – tradiční chuť Valašska pro každou příležitost

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Norská šťavnatá buchta s jablky a mandlemi – skvělá jako snídaně, ale i jako sváteční moučník Sladké

Norská šťavnatá buchta s jablky a mandlemi – skvělá jako snídaně, ale i jako sváteční moučník

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci Saláty

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Rusko se ohradilo proti Pavlově srovnání s nacisty. Potrefená husa, reaguje česká diplomacie Poslední chvíle Jiřího Bartošky. Smrt očekával už v říjnu, konec ho zastihl v jeho pražském bytě Pomsta za záběry brutální šikany na Znojemsku: Muži kopali útočníky, policie varuje před lynčem

prima-zeny

Panáka slivovice si dají v nebi. Přítel popsal poslední setkání Karla Heřmánka a Jiřího Bartošky Starostlivá máma Eva Perkausová řeší potravinové alergie synů. Manžel musí jíst mdlá jídla Ve věku 78 let zemřel herec a prezident KVIFF Jiří Bartoška

prima-zoom

Svět má nového papeže Zemřel Jiří Bartoška, bylo mu 78 let. Charismatický herec zářil v Andělovi páně či Teorii tygra Velitele Pražského povstání i Němců čekal po válce stejný osud, ve věznici vynášeli fekálie

prima-fresh

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Inspirace na domácí jedlé dárky pro maminky – sladkosti, sirupy a další pochoutky ke Dni matek Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

prima-cool

VIDEO: Nový trailer Mafie 4 První trailer V zajetí démonů 4 přináší maximální hrůzu. Velké finále série je tady GTA VI: vývojáři zveřejnili záplavu nových fotek a informací z Vice City

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Bohém Pastrňák, magistr Vejmelka a dědek Červenka! Tato trojka potáhne repre ke zlatu Nahota pod peřinou: Spěte bez pyžama, říká lékař. Tělo, mozek i vztah vám poděkují

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Den matek: Květomluva je originální způsob, jak své mamince poděkovat beze slov Chcete mít dobrá a krásná rajčata? Jedlá soda vám pomůže! Drahá vejce vyvolala zájem o chov slepic: Můžete je mít i v paneláku! Známe pravidla

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.