Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Seznamte se: Kuchař roku Patrik Bečvář

Kuchař roku Patrik Bečvář

Kuchař roku Patrik Bečvář Zdroj: archiv

  • Zavřít
Kuchař roku Patrik Bečvář

Kuchař roku Patrik Bečvář Zdroj: archiv

Patrik Bečvář přebral tento rok štafetu Nejlepšího kuchaře roku pro období 2013/2014. Mimo to je šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha v hotelu InterContinental.

Seznam.cz banner

Na rozhovor se však nedostavil hrdopyšný střelec, který všechny strčí do kapsy, ale 25letý muž, který chce svými úspěchy na gastro soutěžích dokázat, že i čeští kuchaři ve světě mohou zanechat otisk, že za něco stojí.

Kdy jsi zjistil, že budeš kuchařem?

Takové záludné otázky! Já vlastně nevím. Na základce jsme se všichni rozhodovali, kam půjdeme. Tak jsem šel do Malešic na střední odborné učiliště gastronomie U krbu. To je tady v Praze asi nejpropálenější škola. Od Krbu jsou skoro všichni.

Nebylo to tedy tvým snem odmalička?

Že bych o tom snil? To ne. Ani jsem neměl v rodině žádný vzor. U nás ženské vaří, ale nikdy to nebyly profesionální kuchařky.

Něco tě však muselo přimět, aby ses stal v branži takhle dobrým?

Začal jsem chodit po těch soutěžích a měl jsem možnost vždy vařit v prestižních restauracích. Před dvěma, třemi lety jsem šel na první soutěž do Hradce Králové, což je asi druhá nejprestižnější soutěž po Kuchaři roku a také zřejmě i nejnáročnější. Zkusil jsem a vyhrál. To mě nakoplo. Je dobré vědět, že kuchařské soutěže existují, že na nich můžeš něco předvést a dokázat. Pomáhají mi v kariéře. Od učení se navíc pohybuji na zajímavých místech. Byl jsem třeba na praxi v Obecním domě nebo mě trénoval národní tým, kterého jsem dnes členem.

V InterContinentalu pracuješ už 6 let, to znamená, že si tam začínal úplně od píky?

Ano, jako kuchař. Já jsem před tím rok pracoval, abych se vyučil, v Obecním domě ve Francouzské restauraci. Pak si mě kamarád přetáhnul do Zlaté Prahy. Jako kuchař v kuchyni neloupeš brambory, ale střídáš posty. Jsou většinou tři, začínáš na studené kuchyni, pak se dělají přílohy a ti nejzkušenější dělají na mase. To jsou ti staří pardálové!

Tak to už jsi taky!

Akorát nejsem moc starý!

Vyprávěj o Kuchaři roku, je to náročná soutěž?

Ve finále je s tebou osm kuchařů. První fáze je korespondenční. Musíš vymyslet, vyfotit a poslat kalkulaci svého menu. Letos byl hlavní surovinou daněk, takže z toho jsem dělal hlavní chod, poté paštiku z husích jater a jako dezert fondant. K tomu si vylosuješ 15 minut předtím 3 tajné suroviny. Já si vylosoval křen, lískové oříšky a dýni, které jsem musel zakomponovat. Z křenu jsem dělal pěnu, z lískových oříšků griliáš, což jsou takové kuličky s karamelem na dezertu, a z dýně ragú.

Proč ses do této soutěže vlastně přihlásil?

Viděl jsem to kolem sebe a chtěl jsem si to aspoň jednou vyzkoušet. A ono se to chytlo! Tak v tom pokračuji.

Je to adrenalin? Baví tě to?

Je to spousta práce a času. Takže když do toho jdu, tak si pak pěkně nadávám. Kam jsem se to zase přihlásil?

Jak se taková soutěž bere mezi kuchaři?

Bylo hezké, že si na mě vzpomněli i lidé, které jsem od učení neviděl. Bylo to moc milé, když mi blahopřáli. Vzpomněli si.

Co jsi tedy kromě ceny vyhrál?

Týdenní stáž v michelinské restauraci v italských Dolomitech. Jižní Tyrolsko. V restauraci St. Hubertus. Vařil tam šéfkuchař Norbert Niederkofler. Bylo to skvělé, ale zase musím říct, že tam byly takové podmínky, které u nás nepanují. 15 kuchařů v jedné kuchyni a kapacita pro hosty cca 30 lidí. Každý den bylo úplně plno. Když má kuchař na starosti opravdu jen svou práci, třeba 3 věci, tak to může dělat mnohem profesionálněji, než když má kuchař na starost věcí tisíc. Dělbu práce jsem jim zde velmi záviděl.

Jaké tajemství michelinské hvězdičky Norbert Niederkofler ukrývá?

Norbert Niederkofler velmi intenzivně pracuje s konceptem lokálních a regionálních surovin. U nás se to teprve probourává, ale ve světě to letí naplno. V jeho menu nenaleznete žádné mořské ryby, husí játra, ale ani rajčata. Je naprosto zásadový. Nepoužívá nic, co v okolí neroste nebo nežije. Připravoval třeba pstruha z místní řeky. To se mi líbí.

Mě to připadá jako velký extrém…

To si nemyslím. U nás se všechno dováží a leckdy je to zbytečné, protože tady máme kvalitní suroviny. Rozrůstají se tady farmáři, od kterých bychom měli kupovat, podpořit je.

Co vaříš nejradši?

Nejraději moderní kuchyni. Moderně aranžovat, aby to vypadalo pestře a chutně. Rád si s jídlem hraju. Že bych vařil rád svíčkovou, to úplně ne.

Jaký trend tě tedy oslovil z moderní kuchyně?

Baví mě třeba metoda sous vide, kde se maso dělá ve vakuu několik hodin i dní. Jednoduše máš skříň, ve které je voda a udržuje se tam stálá teplota. Nastavíš tam například 58 stupňů, které ti maso drží po celou dobu. Pokud maso děláš na pánvičce, tak to máš na okrajích více dodělané a jen v prostředku správně růžové. Kdežto když to děláš metodou sous vide, je to růžové všude stejně.

Chytl tě třeba boom molekulární kuchyně?

Někdy s tím pracuji, ale nesmí toho být moc. Třeba na té soutěži Kuchař roku jeden soutěžící dělal molekulární řecký salát! To tedy vůbec nevypadalo chutně. U nás v restauraci ty prvky a textury používáme, ale nepřeháníme to.

Improvizuješ v kuchyni?

Určitě, zkouším svoje nápady nebo to, co mě a mé kolegy zaujme. Všichni musíme zkoušet nové věci, abychom nebyli pozadu!

Bez čeho se v kuchyni neobejdeš? Máš nějaký rituál nebo osobní nůž?

V mojí kuchyni musí být hlavně pořádek! V bordelu se špatně vaří.

Teď sebudeš smát, ptá se na to asi každý, ale co je tvým oblíbeným jídlem?

Mám rád těstoviny. Po sebe si vařím i nějakou tu klasiku, třeba českou, něco jednoduchého. Kdyby ses mě ptala, co rád nemám, bylo by toho víc! Játra, kachnu, jehněčí. Raději si dám hovězí steak. Občas to, co v restauraci vaříme, totiž ani nejím – právě jako foie gras.

Ale ochutnat to musíš?

Samozřejmě, ale jen ty své výtvory. Jinak věřím kuchaři, protože to bych se asi zbláznil, kdybych musel všechno ochutnat!

Kde se vidíš v budoucnu? Máš nějaký kariérní sen – nebo třeba něco úplně jiného?

Najít si klidnější práci a méně stresu! Ale myslím, že v budoucnu to lepší nebude. Vždycky jsem si říkal, že šéfkuchař má víc času, ale ono je to spíš naopak. Normální kuchař si to totiž odvaří a dál už ho to nezajímá, šéfkuchař musí ještě doma vymýšlet recepty na nová menu a podobně. Kontrolovat suroviny a doobjednávat.

Takže co dál?

Šéfkuchaře dělám rok, ještě musím sbírat zkušenosti. Tady v ČR mě práce v jiné restauraci neláká. Nemám asi tu svou vysněnou. Na druhou stranu mě zase láká jet do zahraničí na stáž, ale nerad bych ztratil pozici, kterou jsem si tady vybudoval. On už si z toho, že jsi vařila někde v cizině, na zadek každý nesedne.

Jaký máš názor na českou gastronomii?

Myslím, že to u nás jde neustále dopředu. Panuje zde opravdu veliký boom. Všichni se o vaření zajímají. Je to velký hit. Máme nyní mnohem větší výběr lepších restaurací. Pravdou je, že u nás není příliš těch michelinských, jako je tomu ve světě. Mám totiž pocit, že nás neustále berou za výchoďáky. Myslím, že nás ve světě podceňují. Když jedeme na nějakou soutěž, jsme v takovém středu, nevybočujeme. A to je škoda. Nikdy nepatříme mezi favority.

Musím si věřit. Je to velká výzva a prestiž a já bych chtěl moc postoupit. Porovnávat se s kuchaři od nás i ze světa mě totiž žene obrovsky kupředu.

Tak mezi těmi jsou zřejmě Francouzi!

Vůbec ne! Ti tam ani nejezdí. Jsou příliš hrdí! Oni mají jen jednu svou soutěž, Bocused’Or, která je asi tou úplně nejprestižnější. Vlastně mám sen. Dostat se sem. Bocused’Or se pořádá v Lionu a další se bude konat až v roce 2015. Je to každé dva roky a letos se tam nikdo z Čech nedostal. Vaří se zde jedna ozdobná velká mísa třeba pro 16 lidí a celé to funguje podobně jako Kuchař roku. V soutěži vaří dva lidé, kteří mají svého komiho a 6 hodin na vaření. Komi je pomocník, míchá omáčky, loupe brambory.

A proč tam nejede žádný Čech?

Dříve to bylo propojené s Kuchařem roku, letos poprvé nikoliv. Já pojedu na jinou soutěž. Jmenuje se Global Chef a koná se nyní na podzim. Je to něco podobného, akorát nevaříš mísu, ale tři různé chody. Účastní se kuchaři z celého světa. Letos bude finále v Norsku. Já jdu teprve na předkolo a pak se uvidí. Vybírají jen 8 finalistů. Předkolo pro východ probíhá v Budapešti.

Autor : Michaela Králová

Sdílejte článek
Štítky kuchyně restaurace ořechy soutěž dýně maso kuchař hlavní chod brambor Norbert Niederkofler

Návrhy pro vás

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Vegetariánské

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou Maso

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem Sladké

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly Sladké

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly


Přečtěte si také

Vegetariánské
Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Maso
Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Sladké
Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Novinky
Proč husy prozradily sv. Martina a jak vznikla známá tradice? Přečtěte si víc o svatomartinské huse

Proč husy prozradily sv. Martina a jak vznikla známá tradice? Přečtěte si víc o svatomartinské huse

Sladké
Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Maso
Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Těstoviny
Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly Sladké

Kávová piškotová roláda – elegantní dezert s vůní, která probouzí smysly

Maso
Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí Maso
9

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Maso
Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Sladké
Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

ANALÝZA: Dobytí Pokrovsku je na spadnutí. Obrovské ruské ztráty tam už ale nedávají smysl Železniční neštěstí: U Bratislavy se srazily dva vlaky. Na místě jsou desítky zraněných Černochová: Rajchl není mučedník, ale prase. Teď kňourá, dřív vyzýval, abych byla popravena

prima-zeny

Věrní byli přesvědčeni, že je Vanilly zrádcem. Mia a Daniela se k lynči nepřipojily Lukáš Vaculík v roli na míru. Psaly jsme ji přímo pro něj, říkají sestry Bártů Obstáli byste na farmě Vojty Kotka jako chovatelé slepic? Vyzkoušejte se v kvízu

prima-zoom

Znáte královnu sovětského podsvětí? Nejvíc incestní rodina v Americe: Za bizarním fenoménem z Youtube se ukrývá smutný a strastiplný příběh Můžete být alergičtí na partnera? Velmi intimní problém řada lidí nehlásí

prima-fresh

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

prima-cool

Nejsledovanější marvelovky online? Nástupce Harryho Pottera se vrací do akce v novém traileru. Populární fantasy se vydává na moře Kdy uvidíme první trailer Avengers 5? Nejočekávanější upoutávka roku má datum premiéry

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Budou bílé Vánoce? To prozradí svatomartinská husa i pranostiky Uvařte si kachní kaldoun. Tradiční česká polévka zasytí a zahřeje 10 nečekaných tipů, jak chytře využít kočkolit doma i na zahradě

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.