Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Seznamte se: Kuchař roku Patrik Bečvář

Kuchař roku Patrik Bečvář

Kuchař roku Patrik Bečvář Zdroj: archiv

  • Zavřít
Kuchař roku Patrik Bečvář

Kuchař roku Patrik Bečvář Zdroj: archiv

Patrik Bečvář přebral tento rok štafetu Nejlepšího kuchaře roku pro období 2013/2014. Mimo to je šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha v hotelu InterContinental.

Seznam.cz banner

Na rozhovor se však nedostavil hrdopyšný střelec, který všechny strčí do kapsy, ale 25letý muž, který chce svými úspěchy na gastro soutěžích dokázat, že i čeští kuchaři ve světě mohou zanechat otisk, že za něco stojí.

Kdy jsi zjistil, že budeš kuchařem?

Takové záludné otázky! Já vlastně nevím. Na základce jsme se všichni rozhodovali, kam půjdeme. Tak jsem šel do Malešic na střední odborné učiliště gastronomie U krbu. To je tady v Praze asi nejpropálenější škola. Od Krbu jsou skoro všichni.

Nebylo to tedy tvým snem odmalička?

Že bych o tom snil? To ne. Ani jsem neměl v rodině žádný vzor. U nás ženské vaří, ale nikdy to nebyly profesionální kuchařky.

Něco tě však muselo přimět, aby ses stal v branži takhle dobrým?

Začal jsem chodit po těch soutěžích a měl jsem možnost vždy vařit v prestižních restauracích. Před dvěma, třemi lety jsem šel na první soutěž do Hradce Králové, což je asi druhá nejprestižnější soutěž po Kuchaři roku a také zřejmě i nejnáročnější. Zkusil jsem a vyhrál. To mě nakoplo. Je dobré vědět, že kuchařské soutěže existují, že na nich můžeš něco předvést a dokázat. Pomáhají mi v kariéře. Od učení se navíc pohybuji na zajímavých místech. Byl jsem třeba na praxi v Obecním domě nebo mě trénoval národní tým, kterého jsem dnes členem.

V InterContinentalu pracuješ už 6 let, to znamená, že si tam začínal úplně od píky?

Ano, jako kuchař. Já jsem před tím rok pracoval, abych se vyučil, v Obecním domě ve Francouzské restauraci. Pak si mě kamarád přetáhnul do Zlaté Prahy. Jako kuchař v kuchyni neloupeš brambory, ale střídáš posty. Jsou většinou tři, začínáš na studené kuchyni, pak se dělají přílohy a ti nejzkušenější dělají na mase. To jsou ti staří pardálové!

Tak to už jsi taky!

Akorát nejsem moc starý!

Vyprávěj o Kuchaři roku, je to náročná soutěž?

Ve finále je s tebou osm kuchařů. První fáze je korespondenční. Musíš vymyslet, vyfotit a poslat kalkulaci svého menu. Letos byl hlavní surovinou daněk, takže z toho jsem dělal hlavní chod, poté paštiku z husích jater a jako dezert fondant. K tomu si vylosuješ 15 minut předtím 3 tajné suroviny. Já si vylosoval křen, lískové oříšky a dýni, které jsem musel zakomponovat. Z křenu jsem dělal pěnu, z lískových oříšků griliáš, což jsou takové kuličky s karamelem na dezertu, a z dýně ragú.

Proč ses do této soutěže vlastně přihlásil?

Viděl jsem to kolem sebe a chtěl jsem si to aspoň jednou vyzkoušet. A ono se to chytlo! Tak v tom pokračuji.

Je to adrenalin? Baví tě to?

Je to spousta práce a času. Takže když do toho jdu, tak si pak pěkně nadávám. Kam jsem se to zase přihlásil?

Jak se taková soutěž bere mezi kuchaři?

Bylo hezké, že si na mě vzpomněli i lidé, které jsem od učení neviděl. Bylo to moc milé, když mi blahopřáli. Vzpomněli si.

Co jsi tedy kromě ceny vyhrál?

Týdenní stáž v michelinské restauraci v italských Dolomitech. Jižní Tyrolsko. V restauraci St. Hubertus. Vařil tam šéfkuchař Norbert Niederkofler. Bylo to skvělé, ale zase musím říct, že tam byly takové podmínky, které u nás nepanují. 15 kuchařů v jedné kuchyni a kapacita pro hosty cca 30 lidí. Každý den bylo úplně plno. Když má kuchař na starosti opravdu jen svou práci, třeba 3 věci, tak to může dělat mnohem profesionálněji, než když má kuchař na starost věcí tisíc. Dělbu práce jsem jim zde velmi záviděl.

Jaké tajemství michelinské hvězdičky Norbert Niederkofler ukrývá?

Norbert Niederkofler velmi intenzivně pracuje s konceptem lokálních a regionálních surovin. U nás se to teprve probourává, ale ve světě to letí naplno. V jeho menu nenaleznete žádné mořské ryby, husí játra, ale ani rajčata. Je naprosto zásadový. Nepoužívá nic, co v okolí neroste nebo nežije. Připravoval třeba pstruha z místní řeky. To se mi líbí.

Mě to připadá jako velký extrém…

To si nemyslím. U nás se všechno dováží a leckdy je to zbytečné, protože tady máme kvalitní suroviny. Rozrůstají se tady farmáři, od kterých bychom měli kupovat, podpořit je.

Co vaříš nejradši?

Nejraději moderní kuchyni. Moderně aranžovat, aby to vypadalo pestře a chutně. Rád si s jídlem hraju. Že bych vařil rád svíčkovou, to úplně ne.

Jaký trend tě tedy oslovil z moderní kuchyně?

Baví mě třeba metoda sous vide, kde se maso dělá ve vakuu několik hodin i dní. Jednoduše máš skříň, ve které je voda a udržuje se tam stálá teplota. Nastavíš tam například 58 stupňů, které ti maso drží po celou dobu. Pokud maso děláš na pánvičce, tak to máš na okrajích více dodělané a jen v prostředku správně růžové. Kdežto když to děláš metodou sous vide, je to růžové všude stejně.

Chytl tě třeba boom molekulární kuchyně?

Někdy s tím pracuji, ale nesmí toho být moc. Třeba na té soutěži Kuchař roku jeden soutěžící dělal molekulární řecký salát! To tedy vůbec nevypadalo chutně. U nás v restauraci ty prvky a textury používáme, ale nepřeháníme to.

Improvizuješ v kuchyni?

Určitě, zkouším svoje nápady nebo to, co mě a mé kolegy zaujme. Všichni musíme zkoušet nové věci, abychom nebyli pozadu!

Bez čeho se v kuchyni neobejdeš? Máš nějaký rituál nebo osobní nůž?

V mojí kuchyni musí být hlavně pořádek! V bordelu se špatně vaří.

Teď sebudeš smát, ptá se na to asi každý, ale co je tvým oblíbeným jídlem?

Mám rád těstoviny. Po sebe si vařím i nějakou tu klasiku, třeba českou, něco jednoduchého. Kdyby ses mě ptala, co rád nemám, bylo by toho víc! Játra, kachnu, jehněčí. Raději si dám hovězí steak. Občas to, co v restauraci vaříme, totiž ani nejím – právě jako foie gras.

Ale ochutnat to musíš?

Samozřejmě, ale jen ty své výtvory. Jinak věřím kuchaři, protože to bych se asi zbláznil, kdybych musel všechno ochutnat!

Kde se vidíš v budoucnu? Máš nějaký kariérní sen – nebo třeba něco úplně jiného?

Najít si klidnější práci a méně stresu! Ale myslím, že v budoucnu to lepší nebude. Vždycky jsem si říkal, že šéfkuchař má víc času, ale ono je to spíš naopak. Normální kuchař si to totiž odvaří a dál už ho to nezajímá, šéfkuchař musí ještě doma vymýšlet recepty na nová menu a podobně. Kontrolovat suroviny a doobjednávat.

Takže co dál?

Šéfkuchaře dělám rok, ještě musím sbírat zkušenosti. Tady v ČR mě práce v jiné restauraci neláká. Nemám asi tu svou vysněnou. Na druhou stranu mě zase láká jet do zahraničí na stáž, ale nerad bych ztratil pozici, kterou jsem si tady vybudoval. On už si z toho, že jsi vařila někde v cizině, na zadek každý nesedne.

Jaký máš názor na českou gastronomii?

Myslím, že to u nás jde neustále dopředu. Panuje zde opravdu veliký boom. Všichni se o vaření zajímají. Je to velký hit. Máme nyní mnohem větší výběr lepších restaurací. Pravdou je, že u nás není příliš těch michelinských, jako je tomu ve světě. Mám totiž pocit, že nás neustále berou za výchoďáky. Myslím, že nás ve světě podceňují. Když jedeme na nějakou soutěž, jsme v takovém středu, nevybočujeme. A to je škoda. Nikdy nepatříme mezi favority.

Musím si věřit. Je to velká výzva a prestiž a já bych chtěl moc postoupit. Porovnávat se s kuchaři od nás i ze světa mě totiž žene obrovsky kupředu.

Tak mezi těmi jsou zřejmě Francouzi!

Vůbec ne! Ti tam ani nejezdí. Jsou příliš hrdí! Oni mají jen jednu svou soutěž, Bocused’Or, která je asi tou úplně nejprestižnější. Vlastně mám sen. Dostat se sem. Bocused’Or se pořádá v Lionu a další se bude konat až v roce 2015. Je to každé dva roky a letos se tam nikdo z Čech nedostal. Vaří se zde jedna ozdobná velká mísa třeba pro 16 lidí a celé to funguje podobně jako Kuchař roku. V soutěži vaří dva lidé, kteří mají svého komiho a 6 hodin na vaření. Komi je pomocník, míchá omáčky, loupe brambory.

A proč tam nejede žádný Čech?

Dříve to bylo propojené s Kuchařem roku, letos poprvé nikoliv. Já pojedu na jinou soutěž. Jmenuje se Global Chef a koná se nyní na podzim. Je to něco podobného, akorát nevaříš mísu, ale tři různé chody. Účastní se kuchaři z celého světa. Letos bude finále v Norsku. Já jdu teprve na předkolo a pak se uvidí. Vybírají jen 8 finalistů. Předkolo pro východ probíhá v Budapešti.

Autor : Michaela Králová

Sdílejte článek
Štítky kuchyně restaurace ořechy soutěž dýně maso kuchař hlavní chod brambor Norbert Niederkofler

Návrhy pro vás

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Sladké

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku Maso

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny Polévky

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Maso

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína


Přečtěte si také

Sladké
Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Maso
Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
3 jednoduché způsoby, jak si domácí fast food vychutnat zdravěji a bez výčitek

3 jednoduché způsoby, jak si domácí fast food vychutnat zdravěji a bez výčitek

Polévky
Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Maso
Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Maso
Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Maso

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Jednání Babiše a Pavla o vládě: Řešit budou program, přijít může na Turka i obranu pro SPD Střelba na parkovišti v Orlové: Dva mrtví, útočník zřejmě spáchal sebevraždu Babišova pojistka? ANO si nechalo výbor, který hraje roli v jeho vydání ke kauze Čapí hnízdo

prima-zeny

Mia odstřelila Marka, jeho snaha otočit karty byla marná. Zrádkyně má věrné omotané Myslela jsem, že to bude horší, směje se Radana Kotková při otázce na Vojtovu farmu Farmář Kotek s rodinou nadchl první diváky: Skvělý projekt plný emocí a opravdovosti

prima-zoom

Která auta bohužel lákají ptáky? Rusko úspěšně otestovalo raketu na jaderný pohon. Podle Kremlu má mít neomezený dolet První popravená čarodějnice v Anglii zabíjela se Satanem a ke všemu se kupodivu přiznala

prima-fresh

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku 3 jednoduché způsoby, jak si domácí fast food vychutnat zdravěji a bez výčitek

prima-cool

Spider-Man 4 nebude v IMAXu Geniální lupič Thor vs. detektiv Hulk. Trailer nové akční krimi je plný hvězd od Marvelu Star Wars od Davida Finchera byly zaříznuty. Režisér Klubu rváčů neprotlačil svůj hlavní požadavek

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Oslavte Dušičky jako v Mexiku. Den mrtvých na první pohled překvapí svým veselím Tipy, jak pěstovat exotický blahokeř neboli krvácející srdce Proč jsou chryzantémy symbolem Dušiček? Tipy, jak je pěstovat

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.