Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Losos
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Losos
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Aperol Spritz
Aperol Spritz
Poctivá zelňačka s klobásou
Poctivá zelňačka s klobásou
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Bezlepková italská restaurace Alriso je unikát nejen u nás

Bezlepková italská restaurace Alriso

Bezlepková italská restaurace Alriso Zdroj: archiv Alriso

  • Zavřít
Bezlepková italská restaurace Alriso

Bezlepková italská restaurace Alriso Zdroj: archiv Alriso

Jen v ČR se dle odhadů potýká s celiakií, přecitlivělostí na lepek, přes 100 000 lidí. Pouze 40 000 z nich jí má oficiálně diagnostikovanou a upravuje podle toho svůj jídelníček. Být celiakem není lehké, zvláště když vyrazíte degustovat někam do ulic.

Seznam.cz banner

Jen některé podniky nabízejí alespoň jeden chod nebo dezert „bez lepku“. Celé menu je pak učiněnou vzácností.

Začalo to u rýže…

Alriso je nejčastěji spojována s přívlastkem risotteria italiana a jak už slova napovídají, rýže a rýžová mouka je zde hlavní složkou většiny pokrmů, které nabízí. Nyní je však její jméno a pověst provázaná s jinými znaky. Přeškrtnutý klas v celém menu hlásá, že restaurace vychází vstříc lidem, kteří se vyhýbají lepku. Není to tak dlouho, co se celý koncept stal ryze bezlepkovým, a to láká nejen místní, ale i cizince, kteří kroutí nevěřícně hlavou.

„Měli jsme tu hosty až z New Yorku a byli docela v šoku, že je celý jídelníček postaven na pokrmech bez lepku. Lidé si zde mohou dát rozmanité chody dle chuti od rizota po steak, kachnu, jehně nebo dezerty jako italskou klasiku tiramisu, kterou v duchu naší filozofie připravujeme z bezlepkových piškotů,“ popisuje šéfkuchař restaurace Jiří Sus. Dodává, že tehdejší překvapení hosté si na takový výběr nevzpomínají ani v rodné metropoli, a to by mohla být nejen díra v trhu, ale i cesta jak posunout restauraci o kus dál.

Italský šéfkuchař, celosvětový ambasador rýže

Inspirací zdejšího šéfkuchaře Jiřího Suse je samotná Itálie, ale i nedávné setkání s rýžovým mágem Gabrielem Ferronem. Rodinná tradice tohoto propagátora rýže sahá daleko. Jejich risotteria v Isola della Scala nedaleko Verony se pyšní unikátním mlýnem na rýži, jehož historie sahá až do roku 1650. Mlýn Pila Vecia dal jméno i vyhlášené restauraci Gabriela Ferrona, jež se už 18 let zaměřuje výhradně na pokrmy z rýže, podobně jako Alriso – od antipasti až po dezert.

Venkovská nálada uprostřed centra Prahy

Pojďme ke stolu. Alriso ctí tradici italských restaurací s nezapomenutelnou atmosférou. Červenobílá kostka, malé stolečky natěsno u sebe, čerstvé květiny a intimní nálada. Zhruba 85 % surovin se odebírá od italských dodavatelů. Hledáte-li klidnou romantiku na večerní schůzku, ale chcete být současně blízko pražského dění, na Betlémském náměstí si dopřejete obojí.

Správná volba pro nerozhodné

Pokud se vám stane, že vás okouzlí dvě jídla naráz, zde jsou na to připraveni. Na talíř jsme po domluvě dostali mix rovnou dvou druhů rizota z rýže druhu Carnaroli. O té se tvrdí, že je nejlepší a také nejdražší na přípravu rizota. Obsahuje kolem zrna spoustu škrobu, který se při vaření zvolna krémově rozpouští a zároveň díky obsahu pevných škrobů zůstává po uvaření stále pevná.

Polovina chodu byla tedy s hříbky, liškami, parmskou šunkou a parmazánem, druhá s gorgonzolou, česnekem a čerstvým špenátem. Trefili jsme do černého. Tyto dvě varianty jsou mezi pravidelnými hosty prý nejoblíbenější. Rýže akorát, houbové rizoto provoněné lesem a výrazná parmská šunka, která směs hub s tvrdým sýrem perfektně doplňovala. Druhá varianta byla velmi jemná a po několika soustech maličko bezvýrazná, ale přidáním parmazánu to dostalo grády. Z masitých pokrmů jsme zvolili tagliata di manzo – plátky hovězí svíčkové na rozmarýnu a zeleném pepři podávané na litinové pánvi s bezlepkovým rýžovým chlebem. Masíčko zůstalo vevnitř růžové, šťavnaté a provoněné omamnou bylinkou.

Dezerty se štemplem

V menu dezerty nenaleznete, obsluha vám jimi totiž na závěr orazítkuje celý stůl. Normy pro celiaky splňuje i lákavá nabídka sladkostí a my jsme dali, i tentokrát na doporučení, čokoládový fondant z rýžové mouky s omáčkou z lesních plodů. Celou dobu jsme popíjeli lehké víno Pinot GrigioTenuta S. Anna Goccia Lison-Pramaggiore ze severovýchodního regionu Veneto. V restauraci si můžete dát i bezlepkové pivo, které by rád do budoucna manažer Vojtěch měl na baru i točené, jako další vstřícný krok nejen k celiakům, ale všem, co do této roztomilé risotterie zavítají.

Restaurace Alriso je sestrou dalších pražských italských restaurací jako Aldente specializující se na těstoviny, Alforno – pizza, zapékané těstoviny a pokrmy, Algiardino zaměřené na kuchyň z čerstvých bylin, Almare – mořské plody a ryby, a konečně i italská cukrárna Aldolce s vyhlášenou recepturou zmrzlin.

Více najdete na www.al-riso.cz.

Alriso, Betlémské nám. 11, Praha 1

Otevírací doba: Po–Ne 11:00–0:00. Telefon: 222 233 341

Autor: Michaela Králová

A jako bonus přikládáme recept na rýžový chléb, jak ho pečou v Alriso:

Ingredience:

• 1,5 kg rýžové mouky

• 84 g droždí

• 1 ks vejce

• 3 polévkové lžíce solamylu

• 2 polévkové lžíce cukru

• čerstvá bylinka dle chuti

• 1 kávová lžička soli

Postup:

1. Všechny suroviny pořádně zamícháme.

2. Nalijeme do připravených a vymazaných forem.

3. Necháme 30 minut až 1 hodinu vykynout.

4. Poté dáme do vyhřáté trouby na 200 stupňů péct zhruba 40 minut podle barvy.

5. Recept je na 4 chleby.

Sdílejte článek
Štítky restaurace rýže mouka dezert chléb pokrm bez lepku rizoto parmezán škrob bezlepková dieta restaurace parmská šunka

Návrhy pro vás

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Maso

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany


Přečtěte si také

Novinky
Dnes slavíme sv. Štěpána. Koleda měla magickou moc a na stole voněla drůbež

Dnes slavíme sv. Štěpána. Koleda měla magickou moc a na stole voněla drůbež

Maso
Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Omáčky
Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Novinky
Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Novinky
Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Maso
Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Zelenskyj nabídl ústupky v mírovém jednání. Míč je teď na straně Ruska Kolaps na hlavním nádraží v Praze. Vlaky nejezdily ve směru do Libně, Vysočan a Holešovic Světem se šíří vir podobný covidu. Specifická léčba neexistuje, dezinfekce ho nezničí

prima-zeny

Nejvtipnější momenty detektivní hry: Marcellův pozdrav, bahenní lázeň a komické počítání Baby boom celebrit v roce 2025: Které hvězdy se staly rodiči? Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni

prima-zoom

Pil 8 energy drinků denně a dostal mrtvici Vnímá vás kočka jako rodiče, nebo spíš jako kotě, o které se musí starat? Rozebíráme nesmírně zapeklité téma Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení, v Česku to nemá obdoby. Kónya detailně popsal, jak zabil svého otce

prima-fresh

Dnes slavíme sv. Štěpána. Koleda měla magickou moc a na stole voněla drůbež Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

prima-cool

5 nejočekávanějších her roku 2026 Nový trailer Avengers 5 s Thorem unikl na internet. Ukazuje přípravu na velkou bitvu 4 nejlepší nové hry, které byste si měli zahrát o vánočním volnu. Vybere si tu každý

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Na Štěpána není pána: Tradice a koledy druhého svátku vánočního Kam správně vyhodit papír z dárků a jak naložit s olejem ze smažení Na Boží hod vánoční nestelte a nevěšte prádlo! Jinak může přijít neštěstí

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.