Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hrášková polévka s bazalkou a parmazánem

4 porce
do 30 minut
Hrášková polévka s bazalkou a parmazánem
Hrášková polévka s bazalkou a parmazánem Autor: KitchenStory.cz
Jednoduchá a rychlá polévka, jejíž úspěch je zaručen. Ten správný šmrnc dodá hráškovému krému parmazán a dokřupava osmažená parmská šunka.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Na olivovém oleji nechte orestovat cibuli s česnekem. Jen lehce, aby se česnek nepřipálil. Přidejte hrášek a hned zalijte vývarem. Ochuťte solí, pepřem a nechte vařit přibližně 10 minut. Mezitím na pánvi dokřupava osmažte plátky parmské šunky. Nakonec přidejte bazalku a parmazán. Polévku nakonec rozmixujte dohladka v blendru nebo za použití tyčového mixéru.
  2. Zkontrolujte dochucení a můžete podávat.
Reklama

Hrášková polévka s bazalkou a parmazánem Foto:

Hrášková polévka s bazalkou a parmazánem Foto:

Hrášková polévka s bazalkou a parmazánem, foto: KitchenStory.cz

KITCHEN STORY

Kitchen Story Foto:

… aneb manželé v kuchyni!

Ze začátku to bylo vaření pro pár přátel a rodinu, ale pak se z toho stalo něco víc. Jirka a Marika se rozhodli, že se se svými každodenními zážitky, zkušenostmi a postřehy z kuchyně chtějí podělit a tak vznikl food blogKITCHEN STORY, kterému věnují každičkou volnou chvilku. Jejich obrovská výhoda je v tom, že jsou na to dva.  

Marika má ráda jednoduchou kuchyni o pár ingrediencích, která nezabere moc času a také zastává úlohu fotografa a stylisty. Jirka má radši větší výzvy, a proto se často pouští do složitějších receptů, navštěvuje kurzy vaření a různé kulinářské soutěže. Skloubením svých vlastností dokážou blogu propůjčit daleko rozmanitější pohled na život v kuchyni i mimo něj.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama