Komerční sdělení

JEMČA nabízí ovocné potěšení nejen v zimě

V posledních letech se teploty v letních měsících šplhají do astronomických výšin a tak si i my, Češi, musíme zvykat na mnohdy tropické počasí a na dodržování pitného režimu. Když je venku „vedro na padnutí“, málokdo má myšlenky na čaj, ten máme všichni spíše spojený se zimními měsíci a plískanicemi. Co kdybychom se ale mohli čajem osvěžit v tom největším horku?

V sortimentu společnosti JEMČA naleznete hned dva čaje, které se připravují zalitím studenou vodou - JEMČA Ledový citron a JEMČA Ledová malina a jahoda. Tyto unikátní čajové směsi vykouzlí během několika minut lahodný a osvěžující nápoj, bez vaření, bez čekání a hlavně bez přidaného cukru. Nezapomínejme, že čaj obohacuje tělo o mnoho prospěšných látek, které v přeslazených limonádách nenajdete. Můžete si jej připravit dle vlastní chuti, ať už máte rádi silnější či slabší, studený či přímo ledově vychlazený, neslazený či s přidáním Vašeho oblíbeného sladidla… možností je spousta.

Nespornou výhodou je i možnost vyluhování čaje přímo v lahvi, můžete tedy bez čekání připravit chutný nápoj do školy, na výlety či sport. Předností těchto čajů je kromě lahodné chuti i moderní, plně kompostovatelný čajový sáček se šňůrkou a etiketou bez hliníkové sponky – můžete mít tedy dobrý pocit z toho, že pomáháte chránit přírodu.

Každý sáček je navíc zabalený v samostatném přebalu, abyste si mohli kdykoliv vychutnat jeho dokonalé aroma. A pokud stále váháte, zda ledové čaje JEMČA vyzkoušet, zkuste se zamyslet nad tím, kolik stojí lahev vaší oblíbené limonády a kolik krabička čaje, ze které vyrobíte až 4 litry ledového čaje.

Určitě Vás ale nezklamou ani další výrobky společnosti JEMČA, například jejich bylinné a funkční čaje se těší čím dál větší oblibě díky své vysoké kvalitě a dostupné ceně. Všechny výrobky najdete v katalogu produktů na webu www.jemca.cz.

Čaj se v Jemnici zpracovává již přes půl století, každá balicí linka zabalí 450 sáčků za minutu a ročně se zde vyrobí zhruba 2,5 bilionu sáčků čaje. Za téměř sedmdesát let svého působení si získaly značky JEMČA a PIGI ČAJ pevné místo mezi zákazníky i na trhu a pozici české čajové jedničky. Český majitel, společnost Dr. Müller Pharma, investuje v posledních letech především do nových technologií, protože i v čajovém průmyslu existují trendy, a ty chce JEMČA nejen následovat, ale do budoucna i udávat.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty