Nové nápady, jak proměnit sladké jahody v neodolatelné dobroty
Zdroj: Tajemství syrové stravy
Nové nápady, jak proměnit sladké jahody v neodolatelné dobroty
Zdroj:
Tajemství syrové stravy
Kdo by nemiloval sladké jahody? Každý rok trpělivě čekáme, až se pole začervenají a my si můžeme vychutnat na slunci dozrálé české jahody. Jsou neskutečně lahodné samy o sobě nebo jen s cukrem či smetanou, ale stejně tak dobré jsou v různých moučnících a dezertech.
Zralé jahody skvěle ozdobí dorty nebo krémové dezerty, ale můžete je směle použít i do pečených moučníků - velmi dobře se párují třeba s nakyslou rebarborou.
Osvěžující jsou jahodové zmrzliny a nesmíme zapomenout ani na džemy, díky kterým si chuť zralých jahod uchováte po celý rok.
Užijte si sladký čas jahod a vyzkoušejte nový recept z našeho výběru: