návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

20 báječných receptů na šťavnatý vepřový bůček

Pomalu pečený bůček
Autor: archiv Gurmet Pomalu pečený bůček
Pokud přijmete jako fakt, že tuk je nositelem chuti, pak vepřový bůček má výsadní postavení a patří mezi kousky masa, které vás určitě nezklamou. Pokud mu dáte dostatečnou péči, můžete ho proměnit v neskutečnou lahůdku.
22. 01. 2016

Vepřový bok má v české kuchyni velkou tradici, pomalu pečenému masu s křupavou kůrčičkou málokdo odolá. Tento kus masa se však hojně využívá i v asijských kuchyních, například vietnamská či čínská jídla nabízejí velmi zajímavé recepty, které stojí za vyzkoušení.

V našem výčtu receptů nepřehlédněte proslulý recept na bůček s melounovým salátem od Paula Daye z restaurace Sansho. Každý, kdo ho jednou ochutnal, se na tuto lahůdku pravidelně vrací! A překvapivě není tak obtížné připravit ji doma.

I když trend zdravého stravování bůček odsunul mezi téměř zakázané potraviny, milovníci dobrého jídla na něj nedají dopustit.

Vyzkoušejte některý z našich receptů a dejte bůčku šanci ! :)

Související témata: nejlepší recepty , vepřové maso , bůček
Reklama