zpět

Hledáte inspiraci pro každodenní vaření?

Nechte si zasílat newsletter plný sezónních receptů.
Vložením emailu souhlasím s podmínkami pro zasílání novinek.
zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Spouštím video za 5s.

Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro

Hodnoceno: 5x
V nové epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? navštívil Zdeněk Pohlreich ostravské Mama´s Bistro. Společně s kuchaři, a zároveň majiteli bistra připravili luxusní hovězí burger se žampiony a chorizem.
do 30 minut

reklama

Postup

  1. Žampiony nakrájejte na plátky, orestujte na másle a zakápněte citronovou šťávou. Cibuli nakrájejte na proužky, chorizo na nudličky a společně orestujte.
  2. Majonézu smíchejte s bylinkami, trochou česneku a citronové šťávy, podle chuti dosolte a opepřete.
  3. Z mletého masa vytvarujte burgery o váze cca 180 g a dejte na gril. Osolte, opepřete a grilujte cca 3 minuty. Maso obráťte a dejte na něj nastrouhanou goudu. Pokud možno zaklopte malou miskou pro lepší rozpuštění sýra a grilujte další cca 2 minuty. Maso stáhněte z grilu a dejte stranou odpočinout. Mezitím opečte rozkrojené bulky na másle. 
  4. Na opečenou spodní polovinu bulky dejte bylinkovou majonézu a salát. Přidejte maso a na něj směs ogrilované cibule s chorizem. Na závěr dejte plátky restovaných žampionů.
  5. Vrchní polovinu bulky potřete kečupem, přidejte salát a zaklopte. 
Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Autor: FTV Prima / Hermina Press Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Autor: FTV Prima / Hermina Press Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Autor: FTV Prima / Hermina Press Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro

Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci:

reklama

Související témata: Burger , žampiony , chorizo , Hlavní jídla , Americká kuchyně