Sushi Delivery je jistota dobrého jídla pro milovníky japonské kuchyně

Trochu mě překvapuje, jak moc je v Česku oblíbené sushi. Češi jsou všeobecně v jídle celkem konzervativní a většina národa miluje českou kuchyni a pizzu. Ale sushi si naše srdce získalo, i když je tak vzdálené našemu stylu vaření. Pokud patříte do stáje milovníků sushi, měli byste mít v zásobě alespoň jednu vyzkoušenou restauraci, z které budete rádi objednávat znovu a znovu.

Na malé bistro Sushi Sushi jsme narazili náhodou, bydlíme nedaleko a cestou okolo jsme ze zvědavosti zastavili. Na zkoušku jsme vzali box, který měli náhodou připravený v lednici, k okamžitému prodeji nebylo moc z čeho vybírat, protože zde všechno připravují čerstvé, až když obdrží objednávku. V každém případě jsme byli velmi spokojení, rýže byla dobře ochucená, maso čerstvé a voňavé, japonská sójovka k podávání, sushi hezky vypadalo... Ze Sushi Sushi se časem stalo Sushi Delivery a my jsme jim zůstali věrní.

Když je chuť nebo příležitost, rádi si objednáme čerstvé sushi s dovozem domů přes aplikaci Dáme jídlo. Tentokrát jsem si s dcerou chtěla udělat holčičí večírek, když nebyli kluci doma. A volba byla celkem jasná, jak jsem už zmínila, sushi máme rádi u nás doma všichni.

Z předkrmů jsem vybrala Mix 8 ks (149 Kč), v kterém byly 2 smažené taštičky gyoza, 2 kroužky kalamárů v těstíčku, 2 krevety v tempuře a 2 jarní rolky. K podávání byla přibalená sweet chilli omáčka. Řekla bych skvělý ochutnávací set a pro dvě osoby to bylo skvělé na sdílení.

Z menu můžete vybírat jednotlivé druhy sushi a poskládat si oběd nebo večeři podle svého. Nebo můžete vybírat z předpřipravených menu. Já jsem tentorkát zvolila Sushi Menu Big (650 Kč). Součástí byly dvě miso polévky s wakame řasou a kousky lososa. Upřímně mě překvapilo množství ryby v polévce, žádné dva utrápené mini kousky, každá jsme měla v polévce asi 7 velkých kusů lososa. V setu bylo 6 maki rolek s lososem a 6 maki rolek s tuňákem. Nechyběla oblíbená obrácená california rolka s tobiko kaviárem, lososem a avokádem - 8 ks už pěkně zasytí... A v setu bylo také 6 ks nigiri sushi, s lososem, krevetou a pražmou. Příjemným bonusem byl salát z mořských řas goma wakame, ten mám moc ráda a tento byl příjemně dochucený.

Pokud je Sushi Delivery ve vaší dojezdové vzdálenosti, s klidným srdcem vám toto místo můžu doporučit. Objednávat můžete přes Dáme jídlo a užít si exotickou japonskou hostinu v pohodlí domova.

Sushi Delivery

  • Terronská 64, Praha 6 - Bubeneč

Objednávat z kompletního menu na Dáme jídlo můžete ZDE

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Vybíráme pro Vás ty nejzajímavější restaurace z nabídky Dáme jídlo. Inspirujte se našimi prověřenými tipy a objednejte si domů hostinu bez práce.


Přečtěte si také

Recepty