Komerční sdělení

Královské limitky si můžete vychutnat po celé léto

Zahrál si v legendárním filmovém trháku Pulp Fiction. Za jeho vznikem stojí kalifornský franšízant Al Bernardin, který ho poprvé představil v 70. letech minulého století. Své fanoušky si od té doby získal po celém světě, a i v Česku má své věrné příznivce. Řeč je samozřejmě o ikonickém burgeru McRoyal. Až do konce prázdnin ho v českých restauracích McDonald’s najdete ve dvou limitovaných verzích – McRoyal BBQ Bacon a McRoyal Deluxe.

V příštích týdnech si zákazníci McDonald’s mohou vychutnat ještě chutnější a šťavnatější McRoyal. Oblíbený burger s pořádnou porcí grilovaného hovězího masa je totiž nyní k dostání ve dvou limitovaných verzích. McRoyal BBQ Bacon nabízí kromě nakládané okurky, čerstvé cibule, sýra ještě dva plátky slaniny a skvělou BBQ omáčku. McRoyal Deluxe posunul klasickou chuť s kečupem a hořčicí ještě dál. Neodolatelnou kombinaci doplňuje šťavnaté rajče, ledový salát a majonézová omáčka.

Burger, který je v zemích s metrickým systémem známý jako čtvrtlibrák se sýrem, je podle marketingového ředitele McDonald’s pro Česko, Slovensko a Ukrajinu Martina Troupa jedním z nejznámějších produktů na světě: „Chtěli jsme zákazníkům nabídnout nový chuťový zážitek u burgeru, který je pevnou součástí našeho menu po celá desetiletí. McRoyal je nejen skvělý produkt, ale také kulturní ikona. Svou limitku si tak určitě zaslouží.“ Novinky vyladěné pro letní sezonu doplní také návrat oblíbeného Cheeseburgeru Fresh s majonézovou omáčkou, salátem a rajčetem.

Užijte si horké letní dny s McDonald’s. Čeká na vás také limitovaná nabídka ledových káv, poctivá malinovka nebo McFlurry Snickers. Už teď ve všech 122. restauracích po celém Česku.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty