Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Peruánská polévka s hovězím masem

10–12 porcí
do 1 hodiny
Peruánská polévka s hovězím masem
Peruánská polévka s hovězím masem Autor: Marek Kučera
Jihoamerická kuchyně se málokdy objeví na našich stolech – můžete to napravit pomocí téhle skvělé hutné hovězí polévky. Na rozdíl od té naší je připravená bleskurychle.
Reklama

Dává plně vyznít tamnímu skvělému hovězímu, i z levnějších kousků, jako je tzv. pupek či veverka, se dají připravit minutky, pokud je maso kvalitní a dobře odleželé.

Vyzkoušejte i další recepty na zajímavé polévky z celého světa! Najdete je v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Článek

Podzimní číslo časopisu Prima FRESH  Foto:

Vychutnejte si pestrý podzim s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Podzimní číslo časopisu Prima FRESH nabízí téměř 80 nových receptů, které vás provedou pestrým obdobím podzimu. Najdete ho v prodeji už od středy 13. září!
Reklama

Postup

  1. V hodně velkém hrnci uveďte do varu vývar s vodou.
  2. Ve velké pánvi rozehřejte 1 lžíci oleje a osmažte na něm česnek dozlatova. Snižte příkon, přidejte špenát, promíchejte, až zavadne. Přidejte bazalku a také promíchejte, až zavadne. Směs pak rozmixujte s jednou třetinou čerstvého sýra.
  3. Až bude vývar vřít, přidejte do něj maso, hrášek, mrkev, brambory a kukuřici. Povařte 5 minut, přidejte těstoviny, vařte asi 7 minut, až budou těstoviny na skus, pak polévku odstavte, vmíchejte do ní špenátové pyré s bazalkou a zbytek bílého sýra.
Reklama

Peruánská polévka s hovězím masem  Foto: Peruánská polévka s hovězím masem; foto: Marek Kučera

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama