návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Česneková bageta s parmezánem

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Česneková bageta s parmezánem
Autor: isifa.com Česneková bageta s parmezánem
Oblíbená klasika, která své kouzlo nikdy neztratí. Dokřupava rozpečená bagetka s voňavým máslem, bylinkami a výraznou chutí sýra – to vše rozehraje dokonalou symfonii chutí.

Česneková bageta s parmezánem  Foto: isifa.com

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 220 ˚C. V misce smíchejte nadrobno nakrájenou petrželku a jemně nastrouhaný parmezán s česnekovým máslem – recept na něj najdete v odkazu níže.
  2. Do bagety udělejte zářezy, tak abyste pečivo neprořízli skrz naskrz. Připravené máslo štědře namazejte do zářezů. Bagetu zabalte do alobalu (lesklou stranou dovnitř).
  3. Pečte v troubě 20 minut a potom otevřete alobal a odkryté dopékejte ještě 5 minut, aby bagetka měla křupavou kůrku. Servírujte horké.

Česneková bageta s parmezánem  Foto: isifa.com

Česneková bageta s parmezánem , Foto: isifa.com