Daniel Virág nevychází se sebestřednými lidmi

Prostřeno! S29 (54)

Daniel (27) se vyučil jako automechanik – SOU automobilní v Českých Budějovicích. Pracoval jako zámečník a dělník. Nyní pracuje jako kvalifikovaný operátor ve firmě vyrábějící slané snacky.

Žije se svou přítelkyní a jejím synem Matějem (6 let). Jeho přítelkyně je dle jeho slov úžasná budoucí manželka a moc se milují. Z předešlého vztahu má Daniel dvě děti – syn Daniel (6 let) a Michael (5 let). Rád tráví čas s rodinou a přáteli. Tráví čas venku a aktivně, ale rád si i zalenoší a sleduje filmy. Jako zábavu si pro své hosty připraví hru.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! z Moravskoslezského kraje. Soutěžící se pustí do pomazánek

Jezdí na kole MTB, dále hraje občas basket, fotbal a jezdí na snowboardu. Je rád v dobré společnosti lidí. S rodinou chodí na procházky do přírody a v létě si posedí u piva a ohně. Baví ho grilování, rád cestuje a staví lego. Mezi jeho koníčky patří i vaření a nejraději připravuje italská jídla.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je přátelský, komunikativní a vtipný společník. Někdy je vztahovačný. Je klidný, někdy pěkně vzteklý a jinak si myslí, že dokáže se všemi vyjít pokud to není extrémně povrchní a sebestředný člověk, který nemá rád zvířata.

Proč se přihlásil:  Do pořadu se přihlásil sám, protože na pořad se občas dívá. Napadlo ho, že si vyzkouší natáčení na vlastní kůži, zkusí štěstí a případně vyhraje.

Co od soutěže očekává: Nic moc neočekává.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by vzal rodiče, přítelkyni a děti na pořádnou dovolenou, nebo by všem něco koupil.

Vztah k vaření: Vaření má rád a celkem ho to baví.

Zajímavá historka z vaření: Když byl mladý, tak mu mamka řekla ať vyndá z hrnce maso na koprovku – on vyndal maso a vývar vylil, protože nevěděl, že se z něj dělá omáčka.

Co nejraději vaří: Nejraději připravuje jeho oblíbené lasagne.

Co jí: Má rád italská jídla.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí kapustu, fazolové lusky v polévce a koprovku. Nikdy by nesnědl játra.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří lasagne.

Alergie: Žádné alergie na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí hloupé řeči, mlaskání a pokud někdo u jídla funí.

Motto:  V životě se řídí mottem: „Věř, běž a zakopneš.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty