Prostřeno: Uzený pstruh s jablky, jogurtem s estragonem a křupavou oplatkou a ředkvičkami

Moje hodnocení
56x

První recept Tomáše Levého

1 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Pstruha vykostíme a vytaháme kosti z filátek, čištěná filátka naložíme na 30 min do směsi soli a cukru,poté opláchnema a zaudíme bukovým kouřem.
  2. Jablko nakrájíme na kostičky a naložíme do štávy z limety a citronu.
  3. Z brick těsta upečeme křupavé oplatky se sezamem.
  4. Jogurt pomícháme s čerstvým nasekaným estragonem, pepřem a solí.
  5. Ředkvičku spaříme v emulzi z másla a obalíme do slaniny a zprudka opečeme v troubě při 180 °C. Vše společně servírujeme.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty