Prostřeno: Uzený pstruh s jablky, jogurtem s estragonem a křupavou oplatkou a ředkvičkami
První recept Tomáše Levého
Postup přípravy
- Pstruha vykostíme a vytaháme kosti z filátek, čištěná filátka naložíme na 30 min do směsi soli a cukru,poté opláchnema a zaudíme bukovým kouřem.
- Jablko nakrájíme na kostičky a naložíme do štávy z limety a citronu.
- Z brick těsta upečeme křupavé oplatky se sezamem.
- Jogurt pomícháme s čerstvým nasekaným estragonem, pepřem a solí.
- Ředkvičku spaříme v emulzi z másla a obalíme do slaniny a zprudka opečeme v troubě při 180 °C. Vše společně servírujeme.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící