Prostřeno: Marinované kuřecí prso v citronu a estragonu s angreštem a fenyklovým salátem

Moje hodnocení
85x

První recept Patrika Bečváře

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Kuřecí prso očistíme osolíme a dáme do vakuovacího sáčku společně s citrónovou šťávou a estragonem, kuřecí prso dáme do sousvide a vaříme na 62 stupňů 45 min. Po uvaření prso filírujem na tenké plátky
  2. Fenykl nakrájíme na tenké plátky a ponoříme do vody s ledem. Vedle si připravíme dresink z citronu medu a olivového oleje. Před výdejem fenykl vyndáme z ledové vody promícháme s dresinkem a listy salátu a bylinek .
  3. Angrešt očistíme a překrájíme na polovinu a vše společně servírujeme.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty