Vzpomínka na VIP Prostřeno! Co před lety Václav Vydra s Janou Bouškovou uvařili?

Vydra a Boušková o Prostřeno!

Z průvodců pořadem Prostřeno! čiší energie a radost ze života. Po dvanácti letech od jejich prvního účinkování v pořadu se rozhodli znovu předstoupit před kameru. Tentokrát to ale schytal Václav. Janička prý vařila minule. Co bylo na menu a koho hostili?

Na účast ve VIP Prostřeno! vzpomíná Václav Vydra v pondělní epizodě. Hodně se toho za dvanáct let změnilo. Hostili tehdy Jiřího Krampola s manželkou Hanou, která zemřela v roce 2020. Přítomni byli i tehdejší manžele Petr Kracik s Terezou Kostkovou a Veronika Žilková s Martinem Stropnickým. Ani těm manželství nevydrželo. Jen Janička s Vaškem jsou stále spolu. "Na tyhle Vánoce to bude jedenačtyřicet let," říká Boušková.

Václav tentokrát uvařil menu jemu blízké: tapassalátek, bifteky s brambůrkem na grilu a dvěma dipy a jahody se šlehačkou. Recepty najdete v aplikaci Prima Zone. Před lety s Janou připravili slepici v červeném oleji, plněné hermelíny, míchaný salát, roštěnec na grilu a dort s lesním ovocem a piškoty.

Co o sobě dvojice před lety prozradila

Zájmy: Jana: Jejím největším hobby je Vašek. Pak koně (po úrazu ale už nejezdí), pobyt v přírodě, péče o domácnost, design, interiéry, práce a esoterika. Václav: Berou ho koně, sport – lyže a jachtaření –, střelba, pobyt v přírodě.

Chutě: Oba jsou labužníci, ale nejsou přehnaně vybíraví. Rádi ochutnají nové věci. A platí u nich rčení: Jak k jídlu, tak k dílu.

Vztah k vaření: Jana: Vaří často, dobře a ráda. Je to zkušená a šikovná kuchařka. Václav: V kuchyni působí spíše jako teoretik, zato je vděčný konzument. Umí být občas k ruce.

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Menu Jany Bouškové a Václava Vydry z VIP Prostřeno!

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty