Jana Boušková a Václav Vydra jsou hlavními hlasy pořadu

Vydra a Boušková o Prostřeno!

V pondělí pohostí soupeře herci a moderátoři Jana Boušková a Václav Vydra.

Hlasy, které diváky pořadem Prostřeno! provádějí už patnáctým rokem. Stejně jako oni patří k sobě, patří jejich hlasy k pořadu o vaření. A navíc: oblíbená herecká i manželská dvojice se už před lety v pořadu Prostřeno!, v jeho VIP cyklu, objevila. A u příležitosti jubilea pořadu se rozhodli si svou účast zopakovat. Jenže.

V předchozím dílu, kdy vařili před kamerou, vařila převážně Jana, takže se rozhodla nechat přípravu večeře tentokrát na Václavovi, aby si svou účast v pořadu také užil. Jak mu to v kuchyni půjde, kdo si s nimi sedne ke stolu a jak ohodnotí ostatní soutěžící Václavův výkon, okořeněný skvělou zábavou?

VSTOUPIT DO DISKUZE

První dva díly komentuje Lukáš Pavlásek, další pak Eva Burešová. Máme se tedy na co těšit. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku vpodvečer na Primě nebo na prima +, kde budou všechny díly k dispozici už v pondělí. Stáhněte si aplikaci Prima Zone, kde najdete bonusové materiály nejen k tomuto pořadu.

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty