Head
- piškoty 2 balení
- zakysaná smetana 3 balení
- vanilkový pudink 100 ml
- borůvky 500 g
- jahoda 500 g
Na ozdobu
- horká čokoláda 0.25 balení
- jahoda 5 kusů
- šlehačka 1 balení
Postup přípravy
- Uvařte pudink podle návodu na obalu. Nechte ho vychladnout a dejte do mísy. Přidejte zakysanou smetanu a zamíchejte. Jahody nakrájejte na třetiny. Dno dortové formy poklaďte piškoty. Na ně vrstvěte další, které jste smíchali s částí krému z pudinku a smetany. Poklaďte jahodami.
- Pokračujte opět s piškoty smíchanými s krémem a ještě je posypte borůvkami. Přidejte další vrstvu piškotů s krémem. Den před podáváním nechte dort uležet v lednici. Nakonec ozdobte šlehačkou, zbylými jahodami a strouhanou hořkou čokoládou.
VIP Prostřeno - Vydra, Boušková - jídlo
Dezert
Dort s lesním ovocem a piškoty