Vánoce v klidu: Začněte s dárky včas! S BELIS potěšíte všechny, kdo rádi vaří

Po roce Vánoce, Vánoce... že teď přeháníme a s nejoblíbenějšími svátky roku začínáme příliš brzy? Kdepak. Právě teď je ten správný čas začít se rozhlížet po dárcích, kterými potěšíte své blízké a které pořídíte ideálně bez tradičního spěchu a stresu, navíc pěkně z pohodlí domova. Vánoce s sebou navíc každoročně přináší záludné úkoly, jakým je například vybrání správného dárku pro babičku, maminku, tchyni apod. Pokud si chcete letošní svátky klidu a míru výrazně usnadnit, čtěte náš tip!

Jedna si potrpí na estetiku, druhá na funkčnost a další udělají radost spíše praktické dárky s dlouhou životností. Co takhle spojit všechno dohromady? Takovou možnost nabízí společnost BELIS, výrobce smaltovaného nádobí. Protože každá správná hospodyňka ví, že v kuchyni je kromě čistoty a řádu třeba i trochu toho příjemného pokoukáníčka. A to kousky od BELIS splňují.

Jíme i očima

Všichni dobře známe kouzlo vydařeného servírování. Čím víc se nám jídlo líbí na pohled, tím víc se těšíme na první sousto. Stylové stolování přitom zdaleka nemusí být jen sváteční záležitostí. I při větě „Nese se večeře!“ lze být trendy klidně každý všední den.

Stačí si to představit, z kuchyně se line vůně a vzápětí už na desku jídelního stolu dosedá hrnec plný naší oblíbené dobroty. Stačí odklopit pokličku, slastně si přivonět a pak už nezbývá než se do toho pustit!

V takové chvíli hraje pochopitelně hlavní roli um toho, kdo vaří. Pro dokonalý výsledek je ale třeba také vědět v čem jídlo na stůl přinést. Pokud je totiž i tak obyčejná záležitost, jako je hrnec na vaření, vytvořená s láskou a cítěním pro krásu, pak zásadním způsobem spoluutváří perfektní atmosféru u jídelní tabule.

Vaří celé generace

Kdo se rozhodne blízké, kteří rádi vaří, potěšit něčím, co jim při kouzlení v kuchyni bude dělat radost dlouhá léta, může si vybrat právě u společnosti BELIS. Ta nabízí řady smaltovaného nádobí s nadčasovým vzhledem i špičkovou kvalitou materiálů. A je velmi pravděpodobné, že jednou bude mít také vlastní dojemný příběh, protože ho vzhledem k mimořádné životnosti nejspíš zdědí další generace kuchařinek a kuchtíků.

Nejnovější kolekce (v prodeji od začátku října) nese název PREMIUM bílý, můžete si ji prohlédnout ve fotogalerii. Pyšní se elegantním bílým designem, jemuž vévodí nadčasový obtisk v dekoru květin v jemných šedých odstínech. Samotný hrnec doplňuje decentní nerezové kování a skleněná poklice s vylepšeným otvorem pro únik horké páry. Nádobí tak bez potíží zapadne do většiny kuchyní. Buď se svým vzhledem může stát vévodícím prvkem nebo naopak nenápadně podtrhne styl paní domu.

Když je vaření zábava

Kdo se rozhodne smaltované nádobí vyzkoušet, bude při prvním vaření překvapen hned z několika důvodů. Smalt patří k těm nejzdravějším materiálům, které lze při vaření použít. Spolu s ním je povoleno používat i kovové nádobí, navíc poměrně dlouho umí udržet jídlo teplé. Dokonalý rozvod tepla a tedy i energetickou úsporu zaručuje kombinace 2mm silného plechu a kvalitních, velmi odolných smaltů. Výsledkem jsou 100 % nezávadná a fantastická jídla. Smaltované nádobí se dá použít na všechny typy sporáků včetně indukce a dokonce i na pečení.

Důležitým kritériem při výběru nádobí jsou také nároky na jeho údržbu. Ta je u smaltovaného zboží velmi jednoduchá. Konstruktéři pro vnitřní část hrnců použili speciální smalt ETC (Easy To Clean), který patří mezi ty nejkvalitnější. Při správném používání je tak mytí velmi snadnou záležitostí, kterou máte vyřízenou za krátkou chvíli. A strach z připalování? Ten je možné s klidem hodit za hlavu díky neporéznímu smaltu, který je navíc antialergenní.

Velkou výhodou jsou pak ergonomičnost a použité technologie. Kolekce PREMIUM bílý navíc doplňuje dvě předchozí řady PREMIUM černý a PREMIUM šedý, o které je mezi zákazníky velký zájem - v běžných domácnostech i v profesionálních kuchyních.

Kdo si není jistý, může začít s jedním kouskem. Na výběr je mezi hrnci o objemu od 1,5 až do 5,5 l.

Mimochodem, pokud se rozhodnete, že smaltované nádobí je tím ideálním vánočním dárkem pro vaše blízké, pak vězte, že v BELIS nádobí balí do luxusních kartonových krabic. A nabízí i dárkové balení.

Autor článku

Komerční sdělení

Autor článku

Lea Janochová

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty