Kateřina Mátlová má nejraději chipsy a čokoládu

Prostřeno! S29 (25)

Kateřina (44) vystudovala konzervatoř, taneční centrum Univerzity Karlovy a francouzském Collegue v Paříži.

Pracuje jako umělkyně, zpěvačka, producentka, herečka, modelka a agentka v umělecké činnosti pro zahraničí. Ztvárnila různé role v muzikálech, jako byla Adriana Sandra (Dracula, kde alternovala s Ivetou Bartošovou), dále to byly muzikály Vlasy, Pomáda, Monte Cristo a další. Zpívala na světových show, jako je GQ, BMW Williams Formule 1, Mc Laren Formule 1, Pierre-Lang Asia tour a další. Od roku 2014 je sólovou zpěvačkou světoznámého švýcarského umělce DJ BOBO. V letošní roce proběhla EVOLUT3ON TOUR – zcela vyprodané halové turné ve více než dvaceti arénách v Německu a Švýcarsku. Vydala EP s názvem WHIPPED, které bylo natočeno s živým orchestrem, ale přitom si zachovává popový charakter. Toto album se těší úspěchu v německých rádiích a hitparádách. V současnosti vystupuje nejen na svých koncertech, ale i na korporátních eventech převážně v zahraničí.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! z Prahy. Soutěžící díky úkolu týdne popustí uzdu fantazii

S partnerem Michalem má dceru Karolínku (2,5 roku) a doma jim dělá společnost argentinská doga Etro. Její život je velmi pestrý, jednou nohou je ve světě a druhou doma. Na někoho by to mohlo být dost rychlé tempo, aspoň v porovnání s životy jejích kamarádů, ale je to zato plnohodnotný život. Nabídku přijala proto, že tento pořad bere jako výzvu. Není žádná velká kuchařka, ale baví ji přijímat nové výzvy a toto je jedna z nich. Pro své hosty si jako zábavu připravila kouzelnickou show – miluje svět kouzel, mystiky a tajů. Svoje menu si vybrala, protože má ráda jednoduchou a lehkou kuchyni. Menu i přes jeho jednoduchost splňuje pestrost chutí a koneckonců i barev. Nasytí jak žaludek, tak i oko.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Jejím koníčkem je její práce a vše, čemu se věnuje. Miluje cestování, koncertování, objevování nových destinací. Má ráda kreativitu a miluje módu.

Charakter:
Má ráda život.

Proč se přihlásila:  
Nabídku přijala – tento pořad bere jako výzvu. Není žádná velká kuchařka, ale baví ji přijímat nové výzvy a toto je jedna z nich.

Co od soutěže očekává:
Těší se na rozšíření obzorů a ráda se naučí něco nového.

Co by udělala s výhrou:  
S výhrou nepočítá, ale pokud by vyhrála, tak by ji dala na dobrou věc. Pětiletý syn její kamarádky onemocněl před dvěma měsíci akutní leukémií. Má ještě dva brášky a celá situace je pro rodinu nejen finančně dosti neúnosná.

Vztah k vaření:  
Vaří velmi zřídka, především pro dceru Karolínku. Ta nyní preferuje nekomplikovanou stravu a jednoduchá jídla bez omáček – vaří tedy rychle a jednoduše.

Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z kuchyně si nevzpomíná.

Co nejraději vaří:
Ráda peče croissanty, které milují všichni členové rodiny.

Co jí:
V zásadě se neomezuje – jí skoro vše dle chuti a pracovního nasazení.

Co nejí, co by nikdy neochutnala:
Nejí dršťkovou polévku a snaží se omezovat syrové hovězí maso.

Nejoblíbenější jídlo:
Nejraději má chipsy a čokoládu.

Alergie:
Má alergii na ořechy – vlašské a lískové, arašídy – a na bylinky, jako je bez, lípa a další.

Co u stolu nesnáší: 
Při stolování je tolerantní.

Motto: 
V životě se řídí mottem: „Žij teď a tady a neodkládej věci na později.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty