Suroviny
- hermelín 4 ks
- vodní meloun (např. Bouquet) 300 g
- chilli papričky 1 ks
- sůl
- pepř
- polníček (k podávání)
Postup přípravy:
- Každý sýr zabalte do alobalu. Vyskládejte na gril nebo do trouby.
- Meloun nakrájejte na kostičky a rozmačkejte vidličkou. Dejte do rendlíku, přidejte nasekanou chilli papričku, sůl, pepř a krátce povařte, aby se část tekutiny odpařila a rozmačkaná dužina zůstala.
- Poté rozbalte sýr, dejte na talíř s lůžkem z polníčku, ostrým nožem nakrojte, aby mohl vytékat, a přidejte melounovou salsu.
Milovaný hermelín si můžete samozřejmě i naložit, třeba podle našeho videoreceptu!
Kompletní recept najdete ZDE: Nakládaný hermelín
Nebo mrkněte na další melounové recepty: