Suroviny
- vodní meloun (např. Bouquet) 300 g
- směs listových salátů 200 g
- mini mozzarella 200 g
- fenykl (čerstvý) 1/2 ks
- olivový olej
- citronová šťáva
- kuřecí prsní řízek 300 g
- grilovací koření 1 lžička
- sůl
- pepř
Postup přípravy:
- Meloun nakrájejte na kostky, fenykl na tenké plátky a maso na malé kousky. Maso osolte, opepřete a poprašte grilovacím kořením.
- Poté ho na oleji opečte dozlatova. Do velké mísy dejte salát, přidejte fenykl, sůl, pepř a poté vše zakápněte olivovým olejem a citronovou šťávou.
- Salát opatrně promíchejte a rozdělte do misek nebo talířů. Přidejte kousky melounu, mozzarellu a opečené kousky masa. Hotový salát podávejte s nakrájenou opečenou bagetou.
Máte rádi kuřecí maso? Pusťte si tento videorecept:
Kompletní recept najdete ZDE: Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Nebo tu máme další melounové recepty: