Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 6.díl

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!  Foto:
Nejlepší hlášky z Ano šéfe!
Foto: All

Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?

Hlášky z Bohémy, Brno

"To chutná jak na židovský svatbě: pytel česneku a k tomu přehlídka mražený zeleniny."

"Obdivuju vaši osobní statečnost a nasazení." (k personálu)

"Vozí si prdel v bílým bavoráku a nemá na maso?" (o majiteli)

"V situaci, kdy ta kuchyně je rozesraná na kaši, tady se vaří šest slevových menu!?"

"Oni ti dluží už tolik peněz, že je z tebe partner." (ke kuchaři)

"Ať mě nikdo nepodezírá, že fandím Zbrojovce, nebo nesmím zpátky do Práglu."

"Tady je nějaký varieté? Kdybyste se vy dva naučili jezdit na dvoukolce, tak jste samý prachy." (k majitelům)

Zdeněk: "Máte tady někde to vaše blbý moravský víno?" Kuchař:"Ne, my máme bílý, červený a pro Pražáky…" Zdeněk: "Slyšel sem."

Se šéfem je vaření radost - Obrázek 1 Foto:

Hlášky z Černé kočky (dříve Scandinavia), Svitavy

"Když mně bylo jako tobě, tak jsem se ještě bál černýho kafe…"

Čertovská pochoutka z menu: „To je kaťák?“

Kuchař: „Ne, flamendr.“

Zdeněk: „Á, málem bych zapomněl.“

"Jak prodělat peníze, lekce první" (vývar s velkým kusem masa).

"Největší průšvihy začínají vždycky výzvou."

Mražené bramboráky na dně mrazáku: "Vy tu máte střelnici na hliněné holuby?"

"Kouká na mě jak pětikilovej datel."

„Přestaňte si z toho dělat prdel, protože dostáváte výplatu z toho, co si někdo vyndá z vlastní kapsy!“

Kuchařům: „Jste ta nejhorší možná kombinace, jakou si majitel může přát: Nic neumíte a ještě na to serete.“

"Začal jsem si s tebou tykat, abych tě mohl líp poslat do prdele!"

Článek

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 5.díl

Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?

"Příště až pojedeme točit, požádám produkci, aby nejprve zajela do Ruzyně pro pytlíky na blití a pak teprve pojedeme natáčet…"

"Je jedno, jak se kdo snaží, důležitý je, kolik dá gólů."

"Všichni maj pocit, že hospodský maj v prdeli mincovnu. Že se přikrčíme se a nasereme spoustu peněz a jdeme je utratit večer za děvky. Ale tak to není…"

"Já, když si sáhnu na eidam, mám ekzém."

"Každým dalším hermelínem v bramboráku si zhoršujete pověst. To je gastronomický východoněmecký porno."

"Kdo chce jiným svítit, musí sám zářit."

Hlášky z Motorestu Galerie

„Americké brambory s česnekem, americké brambory s nivou. God bless America! Ještěže se to nejmenuje Obamův rejč, nebo tak nějak…“

„Já kudy chodím, tudy chválím…“

Servírka: Tak šunka zas není tak úplně maso…

Šéf: To máte bohužel v Český republice pravdu.

„Přírodní šťáva? Z kterýho pytlíku?“

„Musím dát bacha, abych se nezpotil, protože mi z toho jídla vyskočí na čele pytlík s vegetou.“

„Co by vařili český kuchaři, kdyby do toho jídla nemohli dát sýr?“

„Milí diváci, za tohleto všechno můžete, protože jíte to hnusný jídlo v hospodách!“

„V pohodě? To je blbý, když je jedna hodina a kuchař je v pohodě.“

„Ať mi tam zapíchnou lízátko.“ (O jídle, nad nímž se v kuchyni dohadovali, jak ho ozdobit.)

„Gastronomie je zaměstnání na celej život. Je hezký, když to umíš, a stojí to úplně za hovno, když to neumíš…“

„Jestli pojedeš dál v tomhle, budeš stát na pracáku jak debil a čekat, kde tě nechaj vobracet nějaký hovadiny…“

Článek

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 4.díl

Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?

Zdeněk: Máte tady nějaký ryby, ležáky, který je potřeba prodat?

Majitelka: Jo, žraloka…

Zdeněk: Žraloka mám na botě. K jídlu nebrat.

Majitelka: Bývalý kuchař nám říkal, že se už vývar nesmí dělat z kostí, že to hygiena zakázala.

Šéf: Ať si ten svůj prášek strčí do prdele, dobrým si neuškodí. Vzkažte mu, že mu nechám ruku líbat, jo?

„Když se to učili, byli zrovna na záchodě.“ (O mladých kuchařích a jejich vývaru.)

„Proč se říká trojobalu trojobal? Protože tam jsou tři věci, a ne že se to smíchá dohromady v tu hnusárnu, jak se to dělalo za komárů.“

„Šlo nám to tak dobře, že to dokonce i lidi jedli…“

Servírka: Na začátku jsem si myslela, že je to morous, a teď ho začínám mít ráda…

Šéf: Jen nepovídej, myslela sis na mě už od začátku…

„Řízek je na tom moc dobře, ale já jsme na tom hodně špatně.“

„Davidovi se dneska nedařilo – zdá se, že šoková terapie nefunguje pro každýho. Sledujeme zlom jedné kuchařské kariéry.“

Článek

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 3.díl

Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?

„Co tady ta hospoda předvádí – lidská odvaha nezná hranic!“

„Zaved bych tady útrpný právo a toho, co by udělal něco blbě, bych přivázal tady k tomu sloupu a bičoval ho elektrickým kabelem.“

„Čím to je? Tím, že neumíte vařit a blbě se učíte ve škole.“ (Když v rádiu běží písnička od No Name Čím to je?)

„To je krásný, že by na mně přeci jen něco bylo?“ (Když dostal pusu od paní Vlaďky.)

„To podpálíme, ne?“ (Vlaďka ho informovala o levném konkurenčním penzionu.)

„Je mi ze sebe špatně, jsem čím dál hodnější…“

Videa

reklama

reklama