Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?
Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 5.díl
Hlášky z restaurace Pintovka, Tábor:
"Toho tady je, jak když plivne do Stromovky a zavře vrata!"
O místním friťáku: "Ten pamatuje Švédy na mostě!"
"Za mého mládí se tomu říkalo objektivní příčiny a jsou to jen výmluvy."
"Hlava napomádovaná, nohy smrděj…"
Kuchaři, který přes noc uklízel:
"Mám pro tebe dvě zprávy, jednu špatnou a jednu dobrou: 1. Působíš dost nevyspale. 2. Máš volno!"
"Nejrozšířenější české koření je strouhanka."
O bagetě: "Ta šunka pamatuje Žižku, když byl ještě svobodníkem."
Návštěva zahradnictví:
"To je tak hezký vidět nepravidelný tvary tý zeleniny. Ať si celá Evropská unie nasere s těma ohejbákama na banány!"
Setkání s houbařem:
"Tohle je jedlý? Nebo jenom jednou?"
Houbař: "Kdo neumí holubinky, nezná houby."
Zdeněk: "Kdo nešuká s vošklivejma, ten nešuká vůbec!"
Zdeněk: „Vy jste ňákej našlápnutej, pane!“
Houbař: „Vždyť sbírám houby 60 let.“
Zdeněk: „To jste dobrej, když jste furt mezi náma.“
"Takovej sympatickej pán, za tři minuty tě vyškolí, že koukáš jak Plha."
Nad novým vybavením kuchyně:
„To vypadá jako doopravdy.“
Hlášky z restaurace U sv. Filipa a Jakuba, Praha
"Tady je to staročeský celý."
"Tam je sejra, že se to lepí jak hovno na košili."
"Kaťák v přímým přenosu. To zná víc lidí než Hradčany."
Kuchař: „Tohle půjde zítra na minutky“.
Zdeněk: „To půjde tak akorát do prdele!“
"Jdu si pro prášky na žaludek!"
Zdeněk: "Kde je druhej majitel?"
Kuchař: "Nevím." Šéf: "Vy si myslíte, že je to tady Česko hledá SuperStar?"
"Specialita šéfkuchaře: dušený výkřik v průjezdu."
"To je vaše legendární kašička? Jak od babičky? Ta ji taky neuměla…"
"Nezapomeňte na to, že lhát do televize je smrtelnej hřích! To nikdo nedělá!"
Hlášky ze Sedmého nebe, Plzeň:
Bábin vrch z jídelního lístku: "Z tohohle vrchu mám chuť vrhnout!"
"Vypadám snad jako někdo, kdo měl chuť na Ondráše?" (řízek v bramboráku)
"To není restaurace, to je nádraží. To je těžkej Bahnhof. To je tak pro sjezd trabantistů, tak maximálně."
"Celý je to na sráču, tady už jen chybí, aby to někdo prohlásil za národní kulturní památku."
Kuchař Martin: „Po první výplatě jsem to zabalil a začal jsem lakovat auta.“
Zdeněk: „Lyže jsi neprodával nikdy? Ani neopravoval?“ (narážka na Jiřího Babicu, který dříve prodával lyže)
"Tady (v Plzni) je snazší získat vysokoškolskej diplom než uklidit kuchyň!"
"Bordel v kuchyni, je špína na talíři! Bordel v kuchyni, jsou sračky v žaludku!"
"Vy tady otrávíte půlku toho sídliště během pěti minut, kdybyste měli to štěstí, že ty lidi přijdou."
"Mohl bych bejt na vás větší svině, ale nezasloužíte si to!"
"V kuchyni vládne totální rozpad, systém kluci hurá za ním!"
Majitel přináší pytel oškrábaných brambor v průhledném obalu.
Zdeněk: "V tomhle je brambor asi jako rychlosti v cikánským kolotoči. To je shit v pevným skupenství. To je mrdina s.r.o.!"
Majitel namítá, že je to je vakuově balený.
Zdeněk: "Vypadám jako slepec? To poznám, že je to vakuově balený... To je vakuově zkurvený!"
"Ty do toho čumíš jak kráva do hodin!"
"Když ses v mládí rozhodoval, co budeš dělat, byla pro tebe kuchařina jasná volba? Teď už víš, že ses rozhod blbě…"
"Vy mi chcete říct, že si tady někdo objedná svatbu? Rozvodovost 50 % v Český republice, jestli jste taky nepřispěli svojí troškou do mlýna."
Majitel: „Je to zajímavá zkušenost…“
Zdeněk: „Vy jste taky zajímavá zkušenost, lidi se sem na vás budou jezdit dívat místo na americký pomníky.“