Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Blog šéfredaktorky
Blog šéfredaktorky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 3.díl

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

  • Zavřít
Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?

Seznam.cz banner

Hlášky z hotelu Krajka, Vamberk

"Máte nejkrásnější kuchyň, v který jsme kdy natáčeli, pane Králi, ale vaši poddaní na to neskonale serou."

"Váš kuchař tady servíruje rybu, kterou kdyby dostal v restauraci, tak by za ni nezaplatil. Jak tomu mám rozumět? Vysvětlete mi to jako tříletýmu dítěti!"

„Lenost, lenost, ignorantství, srát na to,“ jde si Zdeněk zanadávat do kuchyně.

"Já bych s tím mohl do televize!" (obracení palačinek)

Hosté si stěžují při zátěžáku: „Místo toho, co bysme se najedli, jsme se stihli opít, a pak nám přinesou takovouhle podrážku.“

"Buďte originální, ale ne tak, že na vepřovou panenku dáte hrst malin…"

"Takhle bych vám s tím pomohl!" (trhá nový jídelák)

"Tohle tady bude známější než vamberecká krajka, ta paprika…"

Hvězda: „To je za jiný peníze.“ Pohlreich: „Tuhle větu už nikdy neříkej: Je plná neúcty, ignorantství a arogance. Jakmile kuchyň začne přemýšlet ve dvou úrovních, tak je s ní konec.“

"Jestli jste mi ještě nevypustili kola, tak já pojedu."

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 2.díl
Blog šéfredaktorky

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 2.díl

Hlášky z hotelu Květnice, Tišnov

"To je šílený, přijdeš do hospody a chceš vědět, co umějí nejlépe uvařit. A oni řeknou tatarák…"

"Přemýšlel jste o politický kariéře? Já si myslím, že by vám to super šlo, protože jsem vám neporozuměl ani větu…"

"Majitel: Ten losos je rozmražený, čerstvý… Zákaznice: Rozmrazený losos není čerstvý a čerstvý losos nesmrdí rybinou."

"Jsou země, kde se do karaf leje víno. Ale tohle vypadá jako sbírka z urologickýho oddělení a chutná to úplně stejně."

"Musím říct – a neříká se mi to snadno, že jste mě příjemně překvapili."

"Dělej věci tak, aby ses nemusela nikdy omlouvat!"

"Tady je lidí, vás je tady jak Alexandrovců!"

"Snad mi nikdo nezkazí radost a nebude to tady dobrý."

Se šéfem je vaření radost
Fotogalerie

Se šéfem je vaření radost

Hlášky z Modré stodoly, Horoměřice

"Můj ty Tondo západoněmeckej…"

"Zvěřinová paštika vypadá jak sojovej suk – vzpomínka na dětství."

"To je týrání zvířat, proč to zvíře kvůli tomuhle musí umřít, sakra?"

"Zátěžák: Vypadá to, že naše letiště v tuhle chvíli nepřijímá, vypadá to na mlhu - těžkou."

"Ještě, že to máte blízko na letiště, pro ty pytlíky na blití!"

"V tomhle se v králi Šumavy utopila Jiřina Švorcová."

"Nový koření? To bylo nový, když byl ještě Žižka svobodníkem."

"Řekněte mi, že tady neprobíhá výroba chemických zbraní (čichá k piksle s dochucovadlem)."

"Jako všichni hollywoodští herci i já jsem se dopracoval k vlastnímu karavanu. Problém je ten, že budu pokračovat v natáčení frašky okresního formátu."

"Ty vajíčka pamatujou Švédy na mostě. Ale aspoň jsou zase drahý…"

"Tohle je benzinová pumpa v Itálii nebo salát do televizního pořadu pro ženy. Je to jen o málo lepší, než ty sračky, co se servírujou v těch letadlech, co vám lítaj nad hlavou."

Kuchtík: "Já jsem pomocnej…" Zdeněk: "Že vaříš jak ponocnej?"

"Kuchaři jsou všichni cvoci, to říkám furt, Ale nevěděl jsem, že stačí si jenom oblíknout ten bílej kabát…."

Hlášky z Café Prague, Chicago, USA

"Tohle byl můj americkej sen - dát si hromadu jídla."

"Ještě ochutnám ten hambinec."

"Virus českých restaurací se přenesl i přes Atlantik."

"Rondon není kondom – nelze ho chvíli nosit a pak ho zahodit."

"Aby se z vašeho česko-polskýho dreamu nestala americká nightmare!"

Příprava zátěžového oběda: „Od šesti od rána tady lítám jako puk na náledí.“

U předměstských stánků s rychlým občerstvením: „Sem inspektoři od Michelina moc často nejezděj. Tuhle vůni jsem naposled cejtil na smíchovským nádraží.“

Polskému kuchaři Adamovi: „Nestůj tady jak necky u půdy! Tohle není žádný Zakopany.“

"Se mnou je dneska sranda jak s gumovým hovnem."

"Udělej si to jednoduchý, jinak tě z…ám jak Saxánu!"

Když opouští Café Prague: „Já se jdu někam najíst…“

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 1.díl
Blog šéfredaktorky

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 1.díl

Hlášky z restaurace Simsalabim, Plzeň

"Jsem odvážnej, dát si v prázdný restauraci rybu."

"Aby mě tady neproměnili na křečka!"

"Skippy? To už jsme nejed dvacet let…Proč bych měl přijet do Plzně a jíst klokana?"

"Kam vítr, tam černokněžnickej plášť!"

"Suterén – špatně. Lidi věděj, že pod tou zemí jednou skončej a ještě se jim tam nechce."

Majiteli: "Ty se teda do Česko Slovensko má talent, nehlas!"

Sdílejte článek
Štítky kuchyně hotel restaurace Plzeň Zdeněk Pohlreich krajka losos kuchař USA Vamberk

Návrhy pro vás

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc Omáčky

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku Sladké

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem


Přečtěte si také

Sladké
Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Předkrmy a chuťovky
Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Soutěžící
Jiří Koběrský nemá rád, když se s stolu nedodržuje bonton

Jiří Koběrský nemá rád, když se s stolu nedodržuje bonton

Novinky
Prestižní ocenění Vinař roku České republiky 2025 míří do Mikulova – triumfuje Vinařství Volařík

Prestižní ocenění Vinař roku České republiky 2025 míří do Mikulova – triumfuje Vinařství Volařík

Nápoje
Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Prostřeno!
Prostřeno: Předkrmový mini hamburger podle Ajfela

Prostřeno: Předkrmový mini hamburger podle Ajfela

Prostřeno!
Prostřeno: Silný hovězí vývar z pečeného základu

Prostřeno: Silný hovězí vývar z pečeného základu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku Sladké

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou Recepty

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

Předkrmy a chuťovky
Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Normandské kuře s jablky – tradiční francouzský recept je ztělesněním babího léta na talíři Recepty

Normandské kuře s jablky – tradiční francouzský recept je ztělesněním babího léta na talíři

Polévky
Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou Recepty

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

Nápoje
Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem Nápoje

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi Recepty

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi

Předkrmy a chuťovky
Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova Recepty

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Omáčky
Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Sladké
Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou Recepty

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Recepty
Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina Přílohy

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Posila české armády za desítky miliard. Nakoupíme 44 tanků Leopard, oznámila Černochová Bartoš: Ostříhám si dredy, když Piráti porazí SPD. Politikům poslal vzkaz kvůli útoku na Babiše Stačilo! je nepřiznaná koalice, tvrdí brněnský soud. Ať rozhodne Ústavní soud, vyzývá

prima-zeny

Peter Pecha jako český Kevin Costner. V Kamarádech se objevuje jako tajemný bodyguard Táňa Bystroňová odhalila trik na fotbalisty. Petr Švancara by se nechal chytit Rodina je planeta, říká Vilma Cibulková. V seriálu Polabí za ni bojuje jako Olga

prima-zoom

Proč havarovala supermoderní F-35? Hroznýš královský už při hraní zabil přes 20 dětí. Ze smrtícího sevření se dá dostat dvěma způsoby Autorka Příběhu služebnice bojuje se zákazem knih. Vsadila na chytrou satiru

prima-fresh

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

prima-cool

Rock plakal dojetím na premiéře Mlátičky Ivan Mládek propaguje Wednesday. Podívejte se na speciální novou verzi Jožina z Bažin Potvrzeno: V seriálovém Harrym Potterovi bude jeden z původních herců. Ztvární tu samou postavu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak sklízet a uskladnit jablka: Poznáte, kdy už jsou zralá? Září by mělo být teplé a suché: Dobrá zpráva pro milovníky babího léta Jedna z nejluxusnějších jachet je na prodej. Stojí více než 2 miliardy korun

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.