Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Tapenáda z černých oliv

2-4 porce
do 10 minut
Tapenáda z černých oliv
Tapenáda z černých oliv Autor: Tak vařím já
Tato olivová pomazánka je úžasná vychytávka. Je bleskurychle hotová a vaše hosty zcela jistě okouzlí. Můžete ji v lednici skladovat i několik dní. Servírujte s toustíky nebo k masovým pečením či bramborám na různé způosby.
Reklama

Tapenádou můžete dochutit i pečená masa, zeleninové saláty, slané koláče nebo chuťově méně výrazné rybí maso. Nezapomeňte si do spíže pořídit plechovku černých oliv a ančoviček pro stýčka příhodu. Nečekané návštěvy vás ode dneška překvapí už jen příjemně!

Reklama

Postup

  1. Všechny ingredience dejte do mixéru nebo hmoždíře a vytvořte z nich hutnou pastu. Nakonec přidejte olej a pár kapek citronové šťávy.
  2. Mažte na malé opečené plátky bílé bagety a dozdobte kousky oliv nebo ančoviček.
Reklama

Hrubešová - Tak vařím jáTak vařím já

125 receptů pro vytížené ženy

Úspěšná česká herečka Markéta Hrubešová, nyní známá z televizních obrazovek i jako zdatná kuchařka, představuje své recepty. Z dědictví po babičce a z dalších zdrojů převzala tradiční postupy, avšak snaží se českou i středomořskou kuchyni servírovat v lehké a stravitelné podobě.

Pro moderní a zaměstnanou ženu, která potřebuje nasytit hladové krky během krátké doby, rovněž autorka vybrala ta jídla, jejichž příprava je časově nenáročná.

Názorná publikace s více než 200 fotografiemi Davida Krause.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama